2015 Şubat Anneleri

Belki istanbul duty freede vardır Ankara'da yokmuş canım.
Aaa /: ben hala cevap alamadım eşimden gerçi o da şu an TR de değil ondan böyle sık konuşamıyoruz,hangoutsdan yazışıyoruz interneti olduğunda.Ben de zaten İstanbul daki free shopları sordum.Hep İzmir den İst aktarmalı gidiyor çünkü.Hay Allah, o da gittiği ülkeden bakar Litchi olmaz mı öyle?Ben yurtdışından eşime sudo krem aldırıyorum, eczanelerinde varsa eğer ya da Mothercare de bazı ülkelerde burada olmayan indirimli şeyler buluyor alıyor.Mesela en son emzik kabı aldı,mama tabağı aldı bir de oyuncak almış,Eşinin de eğer vakti olursa gezinip baksa güzel şeyler bulur bence.

Ya bebek de ufakti neden kesi oldu anlamadim hic perine masajı yapmamistim keşke yapsamiydim diyorum..öyle aman aman bi sütüm yok.. cnm çok aciyinca sagip kaşıkla verdim 2 göğüsden 8 çay kaşığı falan geldi bikaç gune artarmis ama hemen gelmiyormuş ama sanki hiç gelmicek gibi hissediyor insan

Ikınmak için acele mi ettirdiler ki? Daha tam açılma olmadan ıkınmanı mı söylediler acaba. Perine masajı iyi değilmiş zaten boşyere kendini uyarıyırmuşsun o da doğumu tetikliyormuş. Nefes alma Tekniği falan ben hiç bilmiyorum sence bir eğitime falan gideyim mi lazım olur mu?

bende dün sütü biraz soğuk içmişim hemen bademciğimin biri şişmiş
sabaha kadar yutkunamadım şimdi anca yumuşadı ama hala yanıyor balgam da yapmaya başladı
son hafta grip olmasam bari
Canım hamileliğimin ortasında da ömrümde bademcik şişmesi yaşamyn ben bdemcik şişmişti onda artık dr.a gittim antibiyotik vermişt içtim 7gün geçti şükür. Bu durumda gitsem mi yine kbb bilemedim.pzrtesine kadar bekliyim k.doğumcuya gidince danışayım geçmzsede giderim artık ozmn. Son zmnlarda da hastalık hiç çekilmiyor inanki aman dikkat hasta olmyn kızlar.

Balgam için en iyi çözüm bu bence canım. Limon acıtabilir çok limon kullanma ıhlamurda da. Geçmiş olsun.
limon koymadım zaten canım.

yani ne kadar az beklenti o kadar mutlulik. Ve samimi olup herseyine karismalarindan iyi bu halleri inan.

bu tarif kabiz eder. Hatta ishli keser direk sekersiz haliyle

Kbızlık yaparsa denemiyim ya zaten zor kurtuldum kabızlıktn tekrar olamam.:KK64:
ballı zencefili yaptım bakalım tekrardan midemi yakmaz inş devam ederim baya bi buna.

Hava çok güzel sanki eşimi aradım hadi gel de artik beni dondurma yemeye götür dedim ne o sen yeni mi hamilesin yeni yeni asermeler mi başladı dedi :KK48:

Banyoyu temizledim aslında biraz da ütüm var ama ütüyü sonraya birakicam sanırım aksama tatlı yapacaktim onu da yapmadım Yatagin üzerine oturdum yorgunluktan kaldım öylece :KK14:

Aaa /: ben hala cevap alamadım eşimden gerçi o da şu an TR de değil ondan böyle sık konuşamıyoruz,hangoutsdan yazışıyoruz interneti olduğunda.Ben de zaten İstanbul daki free shopları sordum.Hep İzmir den İst aktarmalı gidiyor çünkü.Hay Allah, o da gittiği ülkeden bakar Litchi olmaz mı öyle?Ben yurtdışından eşime sudo krem aldırıyorum, eczanelerinde varsa eğer ya da Mothercare de bazı ülkelerde burada olmayan indirimli şeyler buluyor alıyor.Mesela en son emzik kabı aldı,mama tabağı aldı bir de oyuncak almış,Eşinin de eğer vakti olursa gezinip baksa güzel şeyler bulur bence.

Benimki Gittiği yerlerde Dağa bayıra gidiyor normal şehir içine gitmiyor ki ;) o yüzden zamanı da olmuyor öyle alışveriş yapmaya. Aslında kanguru istiyorum alabilse çok iyi olur. Anca duty freeler hava alanları bişey alabileceği yerler.

Benimki Gittiği yerlerde Dağa bayıra gidiyor normal şehir içine gitmiyor ki :KK66: o yüzden zamanı da olmuyor öyle alışveriş yapmaya. Aslında kanguru istiyorum alabilse çok iyi olur. Anca duty freeler hava alanları bişey alabileceği yerler.
Anladım canım, tabi haklısın şehir içinde olmuyorsa bakması mümkün olmaz.İnşallah gönlüne göre bulursun kanguruyu da.

Arkası 20 çift kolu 3_2_1 kesiyor, 10 çift ön parçalar da o kde =) bi ters bir düz ordu model göstermiyor ip çünkü ,cit cit dikmek mantıklı geldi bana daha kullanışlı

Gerçekten ne güzel olur =) adliye ortamından hobi dükkanına geçiş =) pasta fln da yapacaksın =)

Daha zevkli en azından,hem sende baya beceriklisin maşallah :)

İlk doğumda kesi mutlaka yapiliyor Tr de. Kızlar bebek ne kadar küçük olursa olsun...
2. De belki yapmama ihtimalleri oluyormuş duruma gore..
Dikişlere ve süte gelince krizantemcik krizantemcik canim her gün mutlaka sicak duş al. Hem terini alir hem sütun gelir..gigsune tut sicak suyu uzun uzun ve masaj yap saat yönünde .. Bol bol su iç..
Dikislerine her VC sen sonra mutlaka banyoya gir ve ilik suyu tut peceteyle yada temiz bezle siler gibi değil dokundurarak kurula ve sac kurutma mak.ini en düşük ayarda uzaktan tut komple kurulduğundan emin ol ve batikon ve kremini sur.. Ne kadar bu Dediklerimi yaparsan caninda o kadar yanmaz ve çabucak iyileşir canim
. ben hic dikiş acisi cekmedim .. Estetik dikistir zaten iyi bakarsan çokcabuk iyi olur.. Oturma sakin 15 ggün yatar pozisyonda ol hep..

Kizlar bugun saglik ocaginda ki son kont gittim hemsireyle gorustuk resimdeki kagidi verdi memisler icin gogus pedine bepanthen ve lansinoh krem sur dedi nasil emzirmem gerektigini ve yarim saatte bir emzirmem gerektigini sutun bebek emdikce gelecegini emme oldukca memislerin beyne sut uretme emri verecegini anlatti dogumdan sonra hastanede mikrop kapilirsa atesimin cikabilecegini anlatti ve herhangi bir sorun yoksa sezeryanda olsa normalde olsa dogumu bebegin baslatmasi gerektigine inaniyorum dedi....

Eklentiler

• 20150114_201906.webp
    20150114_201906.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 64
Selam kizlar,

Dunden beri size yetismeye calisiyom ama olmadi :( vazgectim doguran var mi gun icerisinde :D

İlk doğumda kesi mutlaka yapiliyor Tr de. Kızlar bebek ne kadar küçük olursa olsun...
2. De belki yapmama ihtimalleri oluyormuş duruma gore..
Dikişlere ve süte gelince krizantemcik krizantemcik canim her gün mutlaka sicak duş al. Hem terini alir hem sütun gelir..gigsune tut sicak suyu uzun uzun ve masaj yap saat yönünde .. Bol bol su iç..
Dikislerine her VC sen sonra mutlaka banyoya gir ve ilik suyu tut peceteyle yada temiz bezle siler gibi değil dokundurarak kurula ve sac kurutma mak.ini en düşük ayarda uzaktan tut komple kurulduğundan emin ol ve batikon ve kremini sur.. Ne kadar bu Dediklerimi yaparsan caninda o kadar yanmaz ve çabucak iyileşir canim
. ben hic dikiş acisi cekmedim .. Estetik dikistir zaten iyi bakarsan çokcabuk iyi olur.. Oturma sakin 15 ggün yatar pozisyonda ol hep..
normal dogumda 15 gun yatar pozisyonda olursak sezo da yandik yahuuu

Eşim sordu ama esenbogada sormuş belki istanbulda vardır.
Tatlım şimdi eşim yazdı, TR de yok hiçbir şey bebekle alakalı diye.Ben de anca makyaj malzemesi,parfüm diye bakınırken hiç dikkat etmemişim ki bebekle ilgili bir şey satılıyor mu freeshop da diye (: Çok saçma aslında bebek ile ilgili hiçbir şey satılmaması.

Valla bilmiyorum ne bu enerji ama ağrım yok değil var gene şöle düşünüyorum bide hergün evim temiz Olmalı toplu olmalı bebeğim geldiği an benden önce eve gelenler laf etmesin kv zaten sevmem o gelip evi ısıtıp yemek yapcak benden önce kendi annem hastanede olcak o yüzden hep derli toplu olsun derdindeyiz
haklisin da bende okadar enerji yok. Fena agirlastim

ya ben doktoruma boyu ne kadar diye sordum bir kere
iki büklüm duruyor ölçememki doğunca belli olur dedi
sizin doktorlar nasıl ölçüyor o_O
ust bacak kemigini olcuyor. Sonra 7 ile carpiyor. Birkac cm yanilma ile dogru cikiyor genelde

Hava çok güzel sanki eşimi aradım hadi gel de artik beni dondurma yemeye götür dedim ne o sen yeni mi hamilesin yeni yeni asermeler mi başladı dedi :KK48:

Banyoyu temizledim aslında biraz da ütüm var ama ütüyü sonraya birakicam sanırım aksama tatlı yapacaktim onu da yapmadım Yatagin üzerine oturdum yorgunluktan kaldım öylece :KK14:

Sana ve iremguzum iremguzum a hayranım inşAllah sizin gibi enerji dolu hamarat bir anne olurum bnde çocuklarıma :KK68:
Bnm annem duramazdı da anlamazdım bekarken, geçen kociş bni şikayet etti bu haliyle koltuk sildi die annem diyor evde bn iş diyince hep abarttığımı düşünüyordun sen nie o halinle sildin diyor dedim anne seni anlıyorum artık durulmuyormuş bnde sana çekmişim dedim içim raht etmiyor doğururken bile iş düşünüyorum dedim. Sen dikkat et kndine merak etme dedi gelince ben herşeyi 2-3 güne yaparım dedi annelik cidden başka yapıyor insanı yaa:KK36:

Back
X