2015 Şubat Anneleri

Gecmisi oku laf yetistir ancak bitirdim. Bugun okulda cok oturdum dersten sonra islerimi yapayim diye kuyruk kemigimin agrisindan ne yapsam.bilemiyorum su an.
Sen naapiyon

akşamlarıda girince geçmiş tez bitiyor artık, bende napim hem buraya bakıyom hem 101 oynuyom

senin ikinci hamilelik di mi. Ikincilerde perine masaji pk ise yaramiyormus ama yurtdisinda yasayan biri yazmisti burda perine masaji yp dmis dr. Bizimkiler bilmiyor bence

Oynasak da birsey olmaz artik yaa. Krem surcez yani en fazla ne kadar mincirabiliriz

bebegin midesi cok kucuk oluyor ztn ilk gunler miktari takma kafana. Cenesi guclensin emmeyi ogrensin sutun de articak ins.
Evet yani o konuda haklısın bu saatten sonra rahim açılsada Allahın izniyle bişey olmayacaktır ama ne biliyim işte sıkı dıkıya uyardılar bende söliyim dedim sonuçta kim ne derse insnmak durumundayız tecrübesizlik

krizantemcik krizantemcik Eylül göğüsünü tamamen ağzına alıyor mu alt dudak dışarı dönük mü ona bak bebek tam ağzına almayınca göğüste yara olurmuş birde sütünü sağ bekle yağı yukarıda kalıyormuş o yağı göğsüne sür ayrıca göğüslerini ıslak kapatma kurumasını sağla ıslaklıkta yara yaparmış ( eğitmen ebeden alıntıdır )

Ilk doğumda kesi mutlaka yapılır demediydiniz daha önce :KK57: başka bizden ne saklıyorsunuz?
Herkeste yapılmazki. Sadece doğum zorlıycaksa kadını, ebeler acele edip tam açılmayı beklemezse, bebek iriyse falan kesi yapılır.hepiniz bi doğurun da ben size ilk kızımın doğumunu bi anlatayım:)) ama onu gördüm ne ağrım ne sızım kaldı. Kesinlikle normal doğum süper. Ama annede çok zorlanmayacaksa;)

:KK57:Gerçekten ilk doğumda kesin kesiyorlar mı ?yeterli açılma kaç cm Olmalı ? :KK43:

Ilk doğumda kesi mutlaka yapılır demediydiniz daha önce :KK57: başka bizden ne saklıyorsunuz?
Öyleymiş. Bende eskiler evde sürekli doğum yapıyor kesi mesi yok diyordum ama maalesef onlarda da yırtılma oluyormuş.
Bende ondan diyorum.dikişim olacaksa görünür yerde olsun.

Ya cahilligimi maruz gorun kizlar da bu gogusleri uyarma mevzusu nedir ya ben anlamadim :( noluyo yani dogum mu basliyo memeyle ugrasinca :/ benim uclari cok kasiniyo bazen deli gibi kasitiyorum :/ su kremden ben de almaliyim sanirim sorayim bi.

Bugun hic iyi degilim gece de uyuyamadim bi yandan yanimdaki horladi bi yandan karnimdaki tekmeledi bi yandan mesanem kendini hep hatirlatti ay agrilar zaten cabasi. Bugun elde ayagimi kaldirip pijamaya sokamadim kasık agrisindan noldu bana anlamadim ki daha aon haftalara da gelmeden :(

:KK57:Gerçekten ilk doğumda kesin kesiyorlar mı ?yeterli açılma kaç cm Olmalı ? :KK43:
10 cm açilma olunca dogum basliyor benim bildigim
ama benim oglumda ebe baslatmadi dogumu hemen
bebek tam asagida deil biraz bekleyelim kolay olsun dogumun dedi
1 saat bekledik, 4 kg çocuk pirt diye çikdi kesi olmadan
yani sizde doguma yardimci olan kiside bitiyor i$ birazda

heheh morarmakmi : )
makyaj yaptim desydin : )
biri diyor kizin anne git evde dinlen diyor sana. Heh dedim izne ayrilsam dr gunluk yuru diyecek. Hem yuriyorum hem izin aktariyorum. Biri cok biyudun diyor. Biri gobegin erkek gibi duruyor diyor. Yorum malzemesi oldum ama az kaldi haftaya son. Basta hem.iyi denk gelmis izin aktarma acisindan diyorlardi simdi de git calisma diyorlar. Agzi olan konusuyor.
Rengim soldu ama o dogru. Dogum sonrasi iyice solarim oglanda da olmustu. Ama ilac kullanamiyorum pff

Back
X