- 18 Mart 2011
- 4.329
- 2.889
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım hicbisi hissetmedim o konuda rahat olabilirsin zaten ebeler hemsireler böyle güleç doğuran görmedik diyorlardi çok mutluydum gulucukler sacıyordumCanim keserken dikerken hissettin mi peki duygularini alabilir miyim
Valla çay ,pasta ,börek ,muhteşem yüzyıl ohhh bee.Ben de istiyorum bundanÇok abartiyorwunuz arkadaşlar bu normal doğum kesişimi kesilen yer eliniz olsa acimicakmi bucak kesiyoda kaç gün esirgiyorsunuz o parmaginizi su değmesin bir yere carpmasin diye.. Vajinal kesik öyle çokta değil 1 yada 2 cmlik bir yer.. Ona da iyi bakarsan temiz ve kuru tutarsan senden rahati yok.. Sezo kesiği oylemi bir karis kesi ne oturabiliyon ne yatabiliyon konusturmayin beni..
Ben digumhaneden yürüyerek yatagima geldim,eşime git eve 1 demlik cay yap termosa doldur yaninada pasta börekal dedim acimdan öluyom.. Oturduk mmuhteşem yuzyili seyrettik gece boyunca ne aci ne sanci hiçbirşey yok.. Ohh misss.. Doverim sizi heee ana olcaniz ana .. Teyze değil![]()
Eveet ben varim bi de hep okuyorum ama sik yazmiyorum.
insanlar niye herseye yorum ypar bilmem. Bana arasi yakin diye yuzunu burusturanlar oldu. Hele ilk erkekken bu da erkek olsa agit yakacaklardi. Kizbolunca tamam dediler senin is bitti. Herkesin hayati kendine. Oyle disarda tanimadigim.insan yorum yapsa seninki gibi susmam ben siz kendi hayatiniza karisin derim valla
Slm kızlar bende takipdeydin sizi ama yazmıyordym calışıyordum bende normal doğum yaptım cok tatliş bi bebişim var darısı başınıza
Maşallah sübhanallahYok canım hicbisi hissetmedim o konuda rahat olabilirsin zaten ebeler hemsireler böyle güleç doğuran görmedik diyorlardi çok mutluydum gulucukler sacıyordum
Ya bnm doktor ve ebe cok iyiydi çok güzel yonlendirdi 10 cm açıklık oldu sonra indim doğumhaneye ikinmakla ya da açıklıkla ilgili değil bence o kesi yırtık olacagina ben keseyim mantığı mi ne tam bilmiyorum ama kesmeyeydi iyiydi :) O an bildiğini unutuyorsun zaten onlar ne derse onu yapmaya çalışıyorsun
Sezeryanda kat kat kesiyorlar normal dogumda cok az bir kesik bir iki gun sonra iyilesiyor zaten hicbir iz de kalmiyor.Aynen yaa. Hatta sezeryandan korkuyordum kesi olucak diye.
l : 38875242 .!.:Valla çay ,pasta ,börek ,muhteşem yüzyıl ohhh bee.Ben de istiyorum bundanNe güzel anlatmışsın kuzu ya
![]()
Pasta borek tamam ama muhtesem yuzyili netten izlersin kuzumValla çay ,pasta ,börek ,muhteşem yüzyıl ohhh bee.Ben de istiyorum bundanNe güzel anlatmışsın kuzu ya
![]()
Benimkide uyuyo ama korkudan uyandiriyorum durmadan yarn sonuc ciksin iki saatte bir emzircem
Belki tekrarını oynatırlarPasta borek tamam ama muhtesem yuzyili netten izlersin kuzum![]()
Benim icin onemli olan hissetmemek o zaman sorun yok dagilin uleyn normal doguma geliyoruuuuuuummmmmYok canım hicbisi hissetmedim o konuda rahat olabilirsin zaten ebeler hemsireler böyle güleç doğuran görmedik diyorlardi çok mutluydum gulucukler sacıyordum
Of valla Allah kolay doğum versin banadaKız Daha ne detay vereyim video çekip gondermedigim kaldı :) merak ettiğin ne varsa sor basima geldiyse cvplarim :)
Inşallah canım güzel bi doğum Hikayem oldu yani :)Maşallah sübhanallahİnşallah bizde öyle oluruz.
Inşallah canım yani bence doğum kolay ya da en azından bnmki kolay olduOf valla Allah kolay doğum versin banadahepimizede yani
Böyle pozitif yazıları görünce bana da güç geliyor zaten.Sancıyı da artık çekeceğiz napalım, Allah güç kuvvet verdikten sonra hallolur herşey.Yavru doğurmak ta bisey yok ..sanci isi zorluyor sadece.. Ne kesik ne dikis anlamiyirsun.. Dusun ebe konusuyor benle ya diyorum sen ne cok konusuyon az susta uyuyum ben. Cataldami uyucan diyo .. :) yavv elleme allah askina da uyuyum sen dikisini yap isine bak diyorum.. Oyle anlamiyorsun yaniama millet sanciyi bebegi dogumu birakiyor yok keserken aciyomu diye dusunuyo :)