2015 Şubat Anneleri

Çok abartiyorwunuz arkadaşlar bu normal doğum kesişimi kesilen yer eliniz olsa acimicakmi bucak kesiyoda kaç gün esirgiyorsunuz o parmaginizi su değmesin bir yere carpmasin diye.. Vajinal kesik öyle çokta değil 1 yada 2 cmlik bir yer.. Ona da iyi bakarsan temiz ve kuru tutarsan senden rahati yok.. Sezo kesiği oylemi bir karis kesi ne oturabiliyon ne yatabiliyon konusturmayin beni..

Ben digumhaneden yürüyerek yatagima geldim,eşime git eve 1 demlik cay yap termosa doldur yaninada pasta börekal dedim acimdan öluyom.. Oturduk mmuhteşem yuzyili seyrettik gece boyunca ne aci ne sanci hiçbirşey yok.. Ohh misss.. Doverim sizi heee ana olcaniz ana .. Teyze değil :p
Piiiyyy fircaya bak hele :KK67:

Ben yatiyorum.. Sabaha kadar kendinizi kurup kurup bebekleride kkendinizi de dellendirmeyin. Yatin uyuyun.. Hadi biz alisigiz uykusuz gecelere de siz, yarin aglarsiniz su çocuğa biri baksada yarim saat olsa uyusam diye. ;)

Haydi good bye

Ben yatiyorum.. Sabaha kadar kendinizi kurup kurup bebekleride kkendinizi de dellendirmeyin. Yatin uyuyun.. Hadi biz alisigiz uykusuz gecelere de siz, yarin aglarsiniz su çocuğa biri baksada yarim saat olsa uyusam diye. :KK66:

Haydi good bye
İyi geceler tatlı rüyalar cınıımm.

Sana ve iremguzum iremguzum a hayranım inşAllah sizin gibi enerji dolu hamarat bir anne olurum bnde çocuklarıma :KK68:
Bnm annem duramazdı da anlamazdım bekarken, geçen kociş bni şikayet etti bu haliyle koltuk sildi die annem diyor evde bn iş diyince hep abarttığımı düşünüyordun sen nie o halinle sildin diyor dedim anne seni anlıyorum artık durulmuyormuş bnde sana çekmişim dedim içim raht etmiyor doğururken bile iş düşünüyorum dedim. Sen dikkat et kndine merak etme dedi gelince ben herşeyi 2-3 güne yaparım dedi annelik cidden başka yapıyor insanı yaa:KK36:

İremde yine bi tane var,bi taneyken isler daha kolay bi de benim bu ikincisi daha kucuk , 20 aylık teyzesi :KK48: sıkıysa 2 dk otur.mümkün değil :KK12: sen benden Daha iyi olursun canım daha yolun basındasın ne guzel..

Bos durmak yaramıyor insana bugün de eşim bana kizdi neden temizledin banyoyu diye.yani bir de ben öyle bi temizlerim ki balkon yıkar gibi boyle yağmur cizmelerim var sırf temizlik için giyiyorum,onları da geçirdim mi ayağıma açarım kaynar suyu buharlar içinde dökerim domestosu bastan sona haslarim banyoyu :KK53:
Ellerine sağlık senin de ama iyi olmadı mi koktuklari sildigin,bi daha nerden zaman bulacaksın bebekten :KK48: kendini yormadan yap tabii ki,Anne de olunca dediğin gibi mecburen duramicaksin.nerde hareket orda bereket :D

Canım benim sen amerikadasın Türkiye'de kesiyolarmış işte. Bir de krizantemciğğin Dr u da iyi bir Dr yani ünlü biri. O bile kestiyse uff ne yapıcaz biz.
Bugun Amerikadaki bir arkadasla konustum. Kesi yapilmadigi dogru dedi. Ama keske yapilsaydi dedi. Yirtilma afedersiniz anuse kadar olmus. Bilmem kacinci derece yirtik. Dikmisler ve iyilesmesi uzun surmus. Ama o sirada bisey hissedilmiyor. Orasi uyusturuluyor. Sezeryandaki gibi kas yag vb dokular kesilmiyor en azindan.

Madem herkes tecrubelia nnelere soruuo ben de bi sey sorcam.

Derler ki mesele dogurmak degil o sanciyi cekmek. Dogururken de o sanci geldigi ikinmamiz gerekiyo ya canimiz o kadar yanarken sanci geldiginde butun gucumuzle nasil ikincaz ya? :(

İremde yine bi tane var,bi taneyken isler daha kolay bi de benim bu ikincisi daha kucuk , 20 aylık teyzesi :KK48: sıkıysa 2 dk otur.mümkün değil :KK12: sen benden Daha iyi olursun canım daha yolun basındasın ne guzel..

Bos durmak yaramıyor insana bugün de eşim bana kizdi neden temizledin banyoyu diye.yani bir de ben öyle bi temizlerim ki balkon yıkar gibi boyle yağmur cizmelerim var sırf temizlik için giyiyorum,onları da geçirdim mi ayağıma açarım kaynar suyu buharlar içinde dökerim domestosu bastan sona haslarim banyoyu :KK53:
Ellerine sağlık senin de ama iyi olmadı mi koktuklari sildigin,bi daha nerden zaman bulacaksın bebekten :KK48: kendini yormadan yap tabii ki,Anne de olunca dediğin gibi mecburen duramicaksin.nerde hareket orda bereket :D
Offf benim de biseyler yapmam lazim :(((

Canım benim sağolasın, ben iyiyim sen nasılsın?İnşallah yormuyorsundur kendini, ağrın falan yok değil mi?

Sağol Yagmurcum,çok şükür iyiyim. Valla bugün kiyafet pazarına gittim dolaştim sisti her yerim.sonra geldim yemek yaptım sonra da banyoyu temizledim :KK48:. Agrim yok çok şükür.kizim bi hareket ediyor alttan çıkacak gibi hissediyorum,ayakları da aşağıda ya ondan sanırım..
Senin Nasil sancilarin filan oluyor mu yoksa hic hissetmiyor musun?

Kızlar Fox da bir erkek bir kadın var , bebikleri de gösteriyorlar boğum boğum çok tatlılar.

Yavru doğurmak ta bisey yok ..sanci isi zorluyor sadece.. Ne kesik ne dikis anlamiyirsun.. Dusun ebe konusuyor benle ya diyorum sen ne cok konusuyon az susta uyuyum ben. Cataldami uyucan diyo .. :) yavv elleme allah askina da uyuyum sen dikisini yap isine bak diyorum.. Oyle anlamiyorsun yani :KK66: ama millet sanciyi bebegi dogumu birakiyor yok keserken aciyomu diye dusunuyo :)

Keserken acıyor mu diye düşünmüyoruz kesi yapmadan niye olmuyor illa kesiyorlar diyoruz.

Canım benim sen amerikadasın Türkiye'de kesiyolarmış işte. Bir de krizantemciğğin Dr u da iyi bir Dr yani ünlü biri. O bile kestiyse uff ne yapıcaz biz.
Benim teyzem de 26 Aralık'ta doğum yaptı Kartal devlet hastanesinde ona da epizyotomi yapmamışlar hani ama o da çok yırtılmış
Yani kesi atılsa da atılmasa da Yırtık Dikiş oluyo Allah en az hasarla atlatmayı nasip etsin inşallah :)

Sağol Yagmurcum,çok şükür iyiyim. Valla bugün kiyafet pazarına gittim dolaştim sisti her yerim.sonra geldim yemek yaptım sonra da banyoyu temizledim :KK48:. Agrim yok çok şükür.kizim bi hareket ediyor alttan çıkacak gibi hissediyorum,ayakları da aşağıda ya ondan sanırım..
Senin Nasil sancilarin filan oluyor mu yoksa hic hissetmiyor musun?
Yormuşsun kendini , banyoyu temizlerken falan çok deterjan solumuyorsundur inşallah.Neyse ki ağrın yokmuş şükür.Valla canım benim kramp gibi arada yokluyor, eğer o an iş yapıyorsam bırakıp uzanıyorum, geçiyor.İnşallah hiçbirimizin dayanılmayacak ağrısı olmasın da kolayca atlatalım artık sonlara geliyoruz.

Derler ki mesele dogurmak degil o sanciyi cekmek. Dogururken de o sanci geldigi ikinmamiz gerekiyo ya canimiz o kadar yanarken sanci geldiginde butun gucumuzle nasil ikincaz ya? :KK43:

İkindigin zaman ondan güç aliyorsun canim zaten zaman ilerleyince ikinma hissiyatı kendiliğinden geliyor tutamiyorsun..

Bugun Amerikadaki bir arkadasla konustum. Kesi yapilmadigi dogru dedi. Ama keske yapilsaydi dedi. Yirtilma afedersiniz anuse kadar olmus. Bilmem kacinci derece yirtik. Dikmisler ve iyilesmesi uzun surmus. Ama o sirada bisey hissedilmiyor. Orasi uyusturuluyor. Sezeryandaki gibi kas yag vb dokular kesilmiyor en azindan.

Sezeryan kötü mü ki? Onun iyileşmesi kesi büyük olduğu için zor sanıyordum.

Derler ki mesele dogurmak degil o sanciyi cekmek. Dogururken de o sanci geldigi ikinmamiz gerekiyo ya canimiz o kadar yanarken sanci geldiginde butun gucumuzle nasil ikincaz ya? :KK43:

IkınmAyı Dr söyleyecek. Sen ıkınma gelse bile ıkınmayacaksın. Dr ne zaman ıkın derse o zaman.

Back
X