2015 Şubat Anneleri

Ayy esobacım ne varmış ayşe isminde yav ikide bir yazıyorsun benim ilk ismim Ayşe ne varmış ne güzel işte diğer ismimde Nur bitişik değilller babam ayrı iki isim olarak yazdırmış. Çokta seviyorum adımı :D:KK68:
Ahh canım aşkolsun kötü demedim bende severim çok sevimli ama ben koymak istemiyorum kadın ısrar ediyor.
Herkes beğendiği bir isim var.
Yoksa kulağına ayşe okuyalım dedim.

IkınmAyı Dr söyleyecek. Sen ıkınma gelse bile ıkınmayacaksın. Dr ne zaman ıkın derse o zaman.
Evet onu biliyorum da hani zaten sanci gelince ikin diyor ya doktor o an o sancinin acisiyla ikinacak gucu nasil buluyo insan diye merak etmistim ben

Yormuşsun kendini , banyoyu temizlerken falan çok deterjan solumuyorsundur inşallah.Neyse ki ağrın yokmuş şükür.Valla canım benim kramp gibi arada yokluyor, eğer o an iş yapıyorsam bırakıp uzanıyorum, geçiyor.İnşallah hiçbirimizin dayanılmayacak ağrısı olmasın da kolayca atlatalım artık sonlara geliyoruz.

Valla canın ebeveyn banyosunu temizledim açtım yatak odasının kapısını penceresinin havalandırdım iyice koku gitsin diye.agrim yoktu ama kasilmalarim oldu yine ara ara,dediğin gibi son zamanlardayiz normal bi yandan da. Bu arada senin takvimin de az kalmış hani ;)

İşte bir şey diyemiyorum. Tabi normal doğumda yok için temizleniyor diyorlar,yok bebekle bağın kuvvetli diyorlar şu bu.
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

Ameliyattan sonra iyileşme Sürecin hızlı oldu mu? Oturup kalkılmıyor mu bir süre?

Kızlar yüzüm acıyor benim ya bildiğiniz böyle burnum, yanağım, boynum gıdıklanıyor kaşımak değilde elimle kaşır gibi yapıyorum yanık gibi acıyor sonrada dudaklarımın üstünde de yanma var ay ufakta maşallah hareketli bugün kırkpınar güreşçisi gibi her türlü sıpalığı yaptı karnımda Allah'ım sağ salim alsam artık koynuma minik paşamı, oğluşumda gelse yanıma ikisini de koklasam öpsem offff yine geldi ağlamak ne bu duygusallık ya

Sezeryan kötü mü ki? Onun iyileşmesi kesi büyük olduğu için zor sanıyordum.
Sezeryan daha gec iyilesiyor. Onerilen bir yol degil. Zaten komplikasyon olmadan buralarda yapilan bir uygulama degil. Kimi insanlar var esnek dogumu yirtik ve kesi olmadan yapiyorlar. Insallah onlardan biri oluruz. Perine masaji ise yarar umuyorm

Valla canın ebeveyn banyosunu temizledim açtım yatak odasının kapısını penceresinin havalandırdım iyice koku gitsin diye.agrim yoktu ama kasilmalarim oldu yine ara ara,dediğin gibi son zamanlardayiz normal bi yandan da. Bu arada senin takvimin de az kalmış hani :KK66:
Evek az kaldıııı :eek: Bir yandan tedirginlik bir yandan heyecan ne değişik hislermiş canım ya.Benim de oluyor kasılmalar bakalım Cuma günü kontrol var yine ne diyecek merak ediyorum , açılma var mı diye bakacak yine.

İremde yine bi tane var,bi taneyken isler daha kolay bi de benim bu ikincisi daha kucuk , 20 aylık teyzesi :KK48: sıkıysa 2 dk otur.mümkün değil :KK12: sen benden Daha iyi olursun canım daha yolun basındasın ne guzel..

Bos durmak yaramıyor insana bugün de eşim bana kizdi neden temizledin banyoyu diye.yani bir de ben öyle bi temizlerim ki balkon yıkar gibi boyle yağmur cizmelerim var sırf temizlik için giyiyorum,onları da geçirdim mi ayağıma açarım kaynar suyu buharlar içinde dökerim domestosu bastan sona haslarim banyoyu :KK53:
Ellerine sağlık senin de ama iyi olmadı mi koktuklari sildigin,bi daha nerden zaman bulacaksın bebekten :KK48: kendini yormadan yap tabii ki,Anne de olunca dediğin gibi mecburen duramicaksin.nerde hareket orda bereket :D

Vallahi benim kocişte 3 bebe istiyor benden şu oğluş die tutturmuş bi tanede kız olsun 2. olsun dedim dur bunu doğurmadım daha. Alyans yüzükle bişi yapmışlardı elime oğluş - kız - oğluş 3 çocuğum olucakmış eşimde kafayı taktı buna :KK53:

Bnde 24 yaşında ilk anne oluyorum 28. de 2. düşünürüm dedim eşime herhalde 32 yaşında fln 3. nasip olursa senin şuanki halinle aynı durumda olurum :anneadayı::KK46::KK46::KK48: senin küçüğü minikmiş biraz tabi tam onun ayaklnma keşif yapma vakti ay olsun yaa onlar yuvanın neşesi besi bereketi herşeyi kalabalık aile olmayı seviyorum ben emek olmadan yemek olmuyor zorluk olmdn güzelliklerin kıymetini bilemeyiz ki boş boş oturunca sıkılıyorum bnde. Eşim bugün geldi diyor nie yaptın bnsiz bişiler dedim günboyu evde boş oturmktn bunalıyorum canım sıkılıyor böyle yavaştn koca göbüşlede olsa bişiler yapmk bni oyalıyor hemde azda olsa işte bir işe yaramk işi yapmk iyi geliyor insana :KK49::KK76:

Ameliyattan sonra iyileşme Sürecin hızlı oldu mu? Oturup kalkılmıyor mu bir süre?

Eğer normal dogum için soruyorsan ilk zamanlar tam düz oturamiyorsun yana doğru oturunca sorun çıkmıyor temizliğe dikkat ediyorsun her büyük abdestten sonra tentürdiyot la temizliyorsun bana kalırsa çok da ciddi birşey değildi demek kişiden kişiye değişiyor sorun çıkmadı bende.oğlumda kesmislerdi ama kızımda kendisi yirtilmisti.

Vallahi benim kocişte 3 bebe istiyor benden şu oğluş die tutturmuş bi tanede kız olsun 2. olsun dedim dur bunu doğurmadım daha. Alyans yüzükle bişi yapmışlardı elime oğluş - kız - oğluş 3 çocuğum olucakmış eşimde kafayı taktı buna :KK53:

Bnde 24 yaşında ilk anne oluyorum 28. de 2. düşünürüm dedim eşime herhalde 32 yaşında fln 3. nasip olursa senin şuanki halinle aynı durumda olurum :anneadayı::KK46::KK46::KK48: senin küçüğü minikmiş biraz tabi tam onun ayaklnma keşif yapma vakti ay olsun yaa onlar yuvanın neşesi besi bereketi herşeyi kalabalık aile olmayı seviyorum ben emek olmadan yemek olmuyor zorluk olmdn güzelliklerin kıymetini bilemeyiz ki boş boş oturunca sıkılıyorum bnde. Eşim bugün geldi diyor nie yaptın bnsiz bişiler dedim günboyu evde boş oturmktn bunalıyorum canım sıkılıyor böyle yavaştn koca göbüşlede olsa bişiler yapmk bni oyalıyor hemde azda olsa işte bir işe yaramk işi yapmk iyi geliyor insana :KK49::KK76:

Canım peki çalışmayı düşünmüyor musun? Okumuşsun mesleğin var. Belki evden de çalışabilirsin.

kızlar yav cidden nie bu kadr kesi işine takılıyorsunz yav artık doğurduk doğuracağız dua edin hepimiz normal doğuralım 1-2 cm kesiktn bişi olmz sezeryn daha zorlu bir süreç daha çok dikiş var 7 kat kesicekler sizi geri dikicekler daha zorlu oluyor genel olarak bunun iyileşmesi. Ama normal doğuralım siz sancılardan snra o kesmeyi de dikmeyide anlamıcksınz aklınız bebişlerde olacak onu ilk gördüktn snra temizlenip giyinmeye gidince onu düşünmktn yada ıkınıp sancıdan yorgun olucaz uyumk dnlenmek isticez kesileni dikileni duymıcaz bile, Artık takmayın şu kesilme işini herkes aynı esneklikte olmaz belki kesilmiceksiniz bilemeyiz ki bunu ama düzensiz yırtılmktn iyidir kesik tutup yurtdışı stndartları ile TR kıyaslamanızın şu saatte size faydası yok doğurma işini burada yapacaksınz sorgulamak sizi daha çok tedirgin edebilir relaks olalım çatır çatır doğuralım inşAllah hepimiz en normalinden hemde :KK55:
Hadi ben çıkıyorum size iyi geceler artık kesik düşünmeyin bebişlere odaklanın bakın hashnde ideal ne güzel anlatıyor emzirdim yanımda uyuyor fln die o mis kokuyu hayal edin :KK68::KK46:

Allaha emanetsiniz güzel anneler :KK15:

Eğer normal dogum için soruyorsan ilk zamanlar tam düz oturamiyorsun yana doğru oturunca sorun çıkmıyor temizliğe dikkat ediyorsun her büyük abdestten sonra tentürdiyot la temizliyorsun bana kalırsa çok da ciddi birşey değildi demek kişiden kişiye değişiyor sorun çıkmadı bende.oğlumda kesmislerdi ama kızımda kendisi yirtilmisti.

Yok sezeryan için soruyorum.

Canım peki çalışmayı düşünmüyor musun? Okumuşsun mesleğin var. Belki evden de çalışabilirsin.

Tabi ki düşünüyorum canım çalışıyor olmam bunlara engel değil ki işte de çalışırım 3 bebe yaparım ev işide yaparım Allahın izniyle bu bebişim evlilik akabinde hemen geldi o yüzden işe başlama imkanım olmadı kpss çalışamadım hamiş halimle bnm ilk zmnlar mide bulantıları oluyordu kötüydüm gerçi gene mide den çekiyorum yanıyor bu kezde. Ama bebiş doğsun aktif iş hayatında olmk istiyorum :KK66:

Canım kendimi gördüm sende:) 24 yaşında ilk anne oldum. Şuan 28 deyim 2. Hamileliğim. Eğer 3. yü düşünürsem 31-32 gibi inşaAllah.

şemsiye açılmıyor gençler kaçış yok ... korkudan içime kaçtım bu aksam , sesim çıkmıyor . Kadere varsa kesilme neye yarar paniklemek. Hayatımda serumu bile ilk defa taktırdım , nikah işlemlerinde kan vermemek için yollar buldum , ama artık .. başa gelen çekilecek oyh

Zamanlar tam tütmüyor ben senden erkenciymisim demek ki 21 yasımda oğlumu 25 yasimda kizimi kucagima aldım.su an 27 yasimdayim hep tek sayılarda hamile kalmisim demek :KK48:
Ben de seviyorum kalabalık aileyi, ben tek çocuğum zaten kardesim filan yok,erken zamanda annemle babam ayrıldılar öyle yalniz kaldık annemle,e akrabalar desen zaten bizim sülale pek kalabalık değil.. Çocuklarım birbirine hep destek olurlar inşallah...

Eşinin çocuklara bu kadar düşkün olması çok güzel.ve de istemesi tabii.benimki de çocukları çok severdi ama 3 tane çocuk yapmayı planlamiyorduk açıkçası :KK51: inşallah hersry Gönlünüze gore olur tatlım :KK19:
Temizlik konusunda :)))

Ben artik her gün azar azar da olsa yapicam sismenin yaninda bir de sol bacağimda sinir sıkışması oluyor o yüzden ara vere vere yapıyorum eskiden olsa bütün evi bir günde dip köşe yapıp çıkardım hey gidii :KK51:

Back
X