2015 Şubat Anneleri

kızlar bende normal doğum yaptım kesi olmadı sadece vajina içinde ufak yırtılmalar oldu oda gereksiz ve zamansız ikinmaktan oldu suni sancinin en yoğun olduğu zamanda hemşirenin biri bagiracagina ikinsana dedi bende başladım ikinmaya ve o andan itibaren sancı adına bişey kalmadı sonra ikinma hissi kendiliğinden gelmeye başladı ben böyle birkaç saat ikindim sonra catala alındım 3 defa daha ikininca oğlum doğdu ikinip sancım kesilince nasıl dua etmistim hemşireye madem böyle bişey var neden söylemeyip boşuna acı cektiriyorlar diye sonra öğrendim ki zamansız ikinma yirtiklara neden oluyormuş yani ıkınınca sancı mancı kalmıyor ama zamansız dr demeden ikinmaya başlamayın sakın

kızlar bende normal doğum yaptım kesi olmadı sadece vajina içinde ufak yırtılmalar oldu oda gereksiz ve zamansız ikinmaktan oldu suni sancinin en yoğun olduğu zamanda hemşirenin biri bagiracagina ikinsana dedi bende başladım ikinmaya ve o andan itibaren sancı adına bişey kalmadı sonra ikinma hissi kendiliğinden gelmeye başladı ben böyle birkaç saat ikindim sonra catala alındım 3 defa daha ikininca oğlum doğdu ikinip sancım kesilince nasıl dua etmistim hemşireye madem böyle bişey var neden söylemeyip boşuna acı cektiriyorlar diye sonra öğrendim ki zamansız ikinma yirtiklara neden oluyormuş yani ıkınınca sancı mancı kalmıyor ama zamansız dr demeden ikinmaya başlamayın sakın
madem zararlı gereksiz ikinma ordaki hemşire neden seni o hale sokuyor ? Tavra bak ya çok sinir oluyorum

Günaydın bayanlar. Bu gece çok uykucu gördüm sizi.
ecicansu ecicansu bile uyuyor ve @ Litchi henüz uyanmamış
Ya hepsi tamamda eslaa eslaa bu kadar annesinde kalmazdı ve bir şekilde yazardı kaç gün oldu.
Bursada kardan yollar mı kapandı acaba?

Günaydın bayanlar. Bu gece çok uykucu gördüm sizi.
ecicansu ecicansu bile uyuyor ve @ Litchi henüz uyanmamış
Ya hepsi tamamda eslaa eslaa bu kadar annesinde kalmazdı ve bir şekilde yazardı kaç gün oldu.
Bursada kardan yollar mı kapandı acaba?
Ne uyumasi cnm ya bakiniyodum ole nette bence eslaa dogurdu yoksa yazardi

O degilde sende 4e kurulmus gibisin:KK48:

Gunaydin...cok az kaldi ve ben normal istiyorum.sizce subatin 10 unu bulur mu.son ana kadar bekler mi? Cok heyecanliyim :( :(

Gunaydin...cok az kaldi ve ben normal istiyorum.sizce subatin 10 unu bulur mu.son ana kadar bekler mi? Cok heyecanliyim :KK43: :KK43:
Sende pek uyumuyosun galiba normali bekliceksen 40i da gecebilir belli olmaz yada erkende geleblir gecen gun nst 41 haftalik kadin artii sancinciksin dogurmak istiyorum diyodu:)

Buralar bombos... Günaydın Kizlarrr :anneadayı: bugün 37+0 olduk teyzeleriii :KK49: kalktim peynirli kek yapiyim dedim sonra baktım.nutella da kalmamış ev yapımı kahvaltılık çikolata yapiyim dedim,peynirli keke kabartma tozu koymayi unutmusum iyi mi sabah sabah. Çikolatayi da balkona koydum soguyor uyanınca yesin bari minnoslar :kk77: erken hazirlayinca kızıyor eşim ama artik bekleyemicem 1,5 saattir bekliyorum ztn kahvaltıyı hazirlayim artik :KK55:

Kızlar dun eşimle dondurma yemeye gittik oradan da swatcha ugradik bi tane saat gördüm nette görmüştüm daha doğrusu orda da kendisini gördün kadranı biraz büyük gibime geldi ben daha küçük hayal etmiştim bu saat rüyalarıma girdi sonra da iyi mi :KK48: bi bakar misiniz siz ne düşünüyorsunuz?

SUOK704_sa000_nvs.jpg

Bu nasıl bişey kızlar benim gibi olan var mı?? Yoksa ben miyim sadece böyle çeken dün saat gece 10 dan gece 3 kadar aralıksız düzenli yani 10 dk bir kasılma oldu bazen 7 dk düştü devam ederse Dr gidiym dedim. Öyle uyumuşum ama ölüyorum yorgunluktan gece 2 kez uyandım kasılma vardı. Şimdi hafif ama devam ediyo bu doğum ya başlasın yada sancı bitsin napcam ben şimdi

Canım vallahi evden yürütülen işlerden ziyade belki kndi mekanımı açma gibi birşey olabilir hani bir yerde gidip çalışmktnsa ama onun içinde sermaye gerekiyor önce bir yerlerde çalışıp eşime destek olmalıyım ev almayızı evimiz fln yok kiracılık çok zor helde istnbulda daha zor. ondan snra belki kndi mekanımızı açabiliriz ticarete atılırım yada kardeşim maliye okuyor amcam vergi müfettiş yard. babam vezneden emekli bende iktisatçı birlikte mali müşavirlik yeri açabiliriz babamla kardeşimin istediği şey bu, bu plana amcamla bnide dahil etmk niyetleri var bleki böyle bişide olabilir ama bnm bunlar olana kadar bir yerde bebişimi anneme emanet edip eşime destek olmam ve lazım ev almamız lazım bizim bir yerlerde oturamazsakta kirası gelir olur bize. Eşimde özel kolejde öğretmen ataması olursa daha çok evde vakti olur şuan özelde çok yoğun oluyor, Ama ona rağmen şuan benim bitanecik kocişim bni oturttu kndi ev süpürüyor snrada silecekmiş bna izin verdiği tek iş toz almakmış toz alabilirmişim :KK15::KK68::KK74:

Canım inşallah Allah yardımcımız olur hem bebişimize bakabiliriz hem evimiz olur. Kira gerçekten zor oluyor. Biz altı ayda bir veriyoruz kirayı ve Şubat başı altı aylık vermemiz gerekicek. Kenara Köşeye de bişey koymadık. Hayırlısı bakalım.

Back
X