2015 Şubat Anneleri

Yavru doğurmak ta bisey yok ..sanci isi zorluyor sadece.. Ne kesik ne dikis anlamiyirsun.. Dusun ebe konusuyor benle ya diyorum sen ne cok konusuyon az susta uyuyum ben. Cataldami uyucan diyo .. :) yavv elleme allah askina da uyuyum sen dikisini yap isine bak diyorum.. Oyle anlamiyorsun yani :KK66: ama millet sanciyi bebegi dogumu birakiyor yok keserken aciyomu diye dusunuyo :)

evet herkes sancı zor diyor, bi de bebeğin tam kafası çıkarken bi zorluk oluyomuş , hele onuda bi aydınlat bacım : )) kafası çıkarkenki acı sancınınkinden çok mu ?

Ya bnm doktor ve ebe cok iyiydi çok güzel yonlendirdi 10 cm açıklık oldu sonra indim doğumhaneye ikinmakla ya da açıklıkla ilgili değil bence o kesi yırtık olacagina ben keseyim mantığı mi ne tam bilmiyorum ama kesmeyeydi iyiydi :) O an bildiğini unutuyorsun zaten onlar ne derse onu yapmaya çalışıyorsun
ya iste kesmek normal oyle yetismis bizim dr.lar. Dogal surece az mudahele diye egitilmeleri lazim. Am kesi de seseryan ile kiyaslanamaz bence. Kuru tutarsan cabuk iyilesiyor ve tum hareketini kisitlamiyor ameliyat gibi

Ben de 36.hafta da ayrilmis olacagim neyse 1 hafta somestre gelecek erken ayrilmis olacagim.
benim tam denk geldi. Okulun son haftasi 37. Haftam

Kızlar dun eşimle dondurma yemeye gittik oradan da swatcha ugradik bi tane saat gördüm nette görmüştüm daha doğrusu orda da kendisini gördün kadranı biraz büyük gibime geldi ben daha küçük hayal etmiştim bu saat rüyalarıma girdi sonra da iyi mi :KK48: bi bakar misiniz siz ne düşünüyorsunuz?

SUOK704_sa000_nvs.jpg

şıkmış,güzelmiş,aldıysan güle güle kullan arkadaşım :)

Bu nasıl bişey kızlar benim gibi olan var mı?? Yoksa ben miyim sadece böyle çeken dün saat gece 10 dan gece 3 kadar aralıksız düzenli yani 10 dk bir kasılma oldu bazen 7 dk düştü devam ederse Dr gidiym dedim. Öyle uyumuşum ama ölüyorum yorgunluktan gece 2 kez uyandım kasılma vardı. Şimdi hafif ama devam ediyo bu doğum ya başlasın yada sancı bitsin napcam ben şimdi

Düzenliyse doktora gitmelisin canım ,evde doğurursun mazallah:KK49:

Kız bi anlat Detaylı :-) ya varya etrafımda bi tane normal doğuran insan yok ya hepsi sezo bişey anlatanda yok
aynen herkes sezo olmus. Normal.dogurana bulus yapmis muamelesi yapiliyor.yazik

Ah canım denilmiyor ki. Kırmak istemiyor insan ama o arada kendi kırılıyor. Bizim de arası yakın oldu sizin ne kadar var? Kulak asmamak lazim ama bir değil iki değil artik insanların densizliklerine katlanamiyorum.terslesen bu sefer diyecek ben art niyetle mi söyledim.neyse Allaha havale ediyorum.
28 ay olcak aralari. Bence az degil. Oglani 23 ay emzirdim daha ne olsun. Ama millet birinciyi 6 yasina getirmis de oyle dogurmus da.kiskanclik olurmus da.yaranmak mumkun degil insanlara hic takmamak en iyisi

Yavru doğurmak ta bisey yok ..sanci isi zorluyor sadece.. Ne kesik ne dikis anlamiyirsun.. Dusun ebe konusuyor benle ya diyorum sen ne cok konusuyon az susta uyuyum ben. Cataldami uyucan diyo .. :) yavv elleme allah askina da uyuyum sen dikisini yap isine bak diyorum.. Oyle anlamiyorsun yani :KK66: ama millet sanciyi bebegi dogumu birakiyor yok keserken aciyomu diye dusunuyo :)
beni sanci da zorlamadi. Hele sancilar bitiyor bebek aglamasi sanci gecinceki rahatlik ohh. Degismem en prenses seseryana

Canım inşallah Allah yardımcımız olur hem bebişimize bakabiliriz hem evimiz olur. Kira gerçekten zor oluyor. Biz altı ayda bir veriyoruz kirayı ve Şubat başı altı aylık vermemiz gerekicek. Kenara Köşeye de bişey koymadık. Hayırlısı bakalım.

Amanın ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN,BİRDEN VERMEK DAHA ZOR OLUYORDUR :(

Bugun Amerikadaki bir arkadasla konustum. Kesi yapilmadigi dogru dedi. Ama keske yapilsaydi dedi. Yirtilma afedersiniz anuse kadar olmus. Bilmem kacinci derece yirtik. Dikmisler ve iyilesmesi uzun surmus. Ama o sirada bisey hissedilmiyor. Orasi uyusturuluyor. Sezeryandaki gibi kas yag vb dokular kesilmiyor en azindan.
marifet kesi gerekli mi diye dusunebilmek ve sabirli olmak. Benim dr muayeneleri birakip geldi bekler mi kesti gecti. Maral in ebesi beklemis iste bir saat. Hizli ikininca ya yirtik ya kesi kacinilmaz ztn.

Madem herkes tecrubelia nnelere soruuo ben de bi sey sorcam.

Derler ki mesele dogurmak degil o sanciyi cekmek. Dogururken de o sanci geldigi ikinmamiz gerekiyo ya canimiz o kadar yanarken sanci geldiginde butun gucumuzle nasil ikincaz ya? :KK43:
yapiyorsun canim. Yanindakiler yonlendiriyor ve bedenin beyninden iyi biliyor bu isi ona gore yaratilmis

Bu nasıl bişey kızlar benim gibi olan var mı?? Yoksa ben miyim sadece böyle çeken dün saat gece 10 dan gece 3 kadar aralıksız düzenli yani 10 dk bir kasılma oldu bazen 7 dk düştü devam ederse Dr gidiym dedim. Öyle uyumuşum ama ölüyorum yorgunluktan gece 2 kez uyandım kasılma vardı. Şimdi hafif ama devam ediyo bu doğum ya başlasın yada sancı bitsin napcam ben şimdi

Canim 10 dkda 3 sanci olursa mutlaka doktors git... Sanki doğumun başlamış senin..

aynen herkes sezo olmus. Normal.dogurana bulus yapmis muamelesi yapiliyor.yazik

28 ay olcak aralari. Bence az degil. Oglani 23 ay emzirdim daha ne olsun. Ama millet birinciyi 6 yasina getirmis de oyle dogurmus da.kiskanclik olurmus da.yaranmak mumkun degil insanlara hic takmamak en iyisi

beni sanci da zorlamadi. Hele sancilar bitiyor bebek aglamasi sanci gecinceki rahatlik ohh. Degismem en prenses seseryana

Bir de bebişleri doğum pozisyonunda herşey normale uygunken sezeryan isteyenler var yaw.

git bi doktora belki başlıyo doğum

Back
X