2015 Şubat Anneleri

Gunaydin kizlar,

Gece wcye gitmek icin uyandigim zamanlar yuvarlana yuvarlana giderken keske dogursam da kurtulsam diyorum, sabah kalkinca o his geciyo accik daha beklesin diyom :)

Ameliyattan sonra iyileşme Sürecin hızlı oldu mu? Oturup kalkılmıyor mu bir süre?
bu kisiden kisiye degisir baskalarinin hikayeleri bizi bir yere goturmuyor korkulari artiriyor. Norml icin de sezeryan icin de. Ben kapali safra kesesi ameliyati oldum dikisi nokta kadardi seseryanla kiyaslanmaz 10 gun hareket edemedim agri cektim. Biri geliyor seZeryan oldm 3 gunde kalktim.diyor. En guzeli icin dua edelim iyi dusunelim

bu kisiden kisiye degisir baskalarinin hikayeleri bizi bir yere goturmuyor korkulari artiriyor. Norml icin de sezeryan icin de. Ben kapali safra kesesi ameliyati oldum dikisi nokta kadardi seseryanla kiyaslanmaz 10 gun hareket edemedim agri cektim. Biri geliyor seZeryan oldm 3 gunde kalktim.diyor. En guzeli icin dua edelim iyi dusunelim

Evet canım inşallah Hakkımızda hayırlısı olur.

Ne guzel dedin evet bakalim her birimizinki nasil olacak.. Allah hem bizim hem bebislerimiz icin hayirlisini versin...

kızlar yav cidden nie bu kadr kesi işine takılıyorsunz yav artık doğurduk doğuracağız dua edin hepimiz normal doğuralım 1-2 cm kesiktn bişi olmz sezeryn daha zorlu bir süreç daha çok dikiş var 7 kat kesicekler sizi geri dikicekler daha zorlu oluyor genel olarak bunun iyileşmesi. Ama normal doğuralım siz sancılardan snra o kesmeyi de dikmeyide anlamıcksınz aklınız bebişlerde olacak onu ilk gördüktn snra temizlenip giyinmeye gidince onu düşünmktn yada ıkınıp sancıdan yorgun olucaz uyumk dnlenmek isticez kesileni dikileni duymıcaz bile, Artık takmayın şu kesilme işini herkes aynı esneklikte olmaz belki kesilmiceksiniz bilemeyiz ki bunu ama düzensiz yırtılmktn iyidir kesik tutup yurtdışı stndartları ile TR kıyaslamanızın şu saatte size faydası yok doğurma işini burada yapacaksınz sorgulamak sizi daha çok tedirgin edebilir relaks olalım çatır çatır doğuralım inşAllah hepimiz en normalinden hemde :KK55:
Hadi ben çıkıyorum size iyi geceler artık kesik düşünmeyin bebişlere odaklanın bakın hashnde ideal ne güzel anlatıyor emzirdim yanımda uyuyor fln die o mis kokuyu hayal edin :KK68::KK46:

Allaha emanetsiniz güzel anneler :KK15:
yok sorgulamak tedirgin etmiyor beni. Avrupada boyleymis diye konusuyorum dr.la. Sureci degistirebiliyorsun bilgili olunca. Siz iyi bilirsiniz ama benim tercihim bu diyorum dr.a dikkat ediyorlar boyle konusunca

Gecmisten gunaydin..
Doguran var mi gece okuyup yazip geliyorum bekleyin beni.

Bir de bebişleri doğum pozisyonunda herşey normale uygunken sezeryan isteyenler var yaw.
Evet canım üstte o benim ilk bebegim de mide bulantisindan serum alırken bir kaç normal doğum şahit oldum ödum koptu:(doktora yalvar yakar epidural sezo oldum pişman miyim Hayır çünkü sancı hiç yaşamadım hemen ayaklandim tabiki herseyin normali iyidir fakat çok etkilendim gorduklerimden:(

Senin dikişleri.doğum sırasında mı alacaklar..
Şimdi.hangi hast.gidiyorsun diken yere mi

evet aynı hastaneye gidiyorum,doktor işte son gittiğimde normalide deneriz falan dedi,hep sezeryan diyordu,sezeryan olsaydı ,olurken alıcaktı,normal olursa 37. haftada alırız dedi,alıncada 1-2 gün içinde doğum olurmuş,karmaşa içindeyim ...

aynen herkes sezo olmus. Normal.dogurana bulus yapmis muamelesi yapiliyor.yazik

28 ay olcak aralari. Bence az degil. Oglani 23 ay emzirdim daha ne olsun. Ama millet birinciyi 6 yasina getirmis de oyle dogurmus da.kiskanclik olurmus da.yaranmak mumkun degil insanlara hic takmamak en iyisi

beni sanci da zorlamadi. Hele sancilar bitiyor bebek aglamasi sanci gecinceki rahatlik ohh. Degismem en prenses seseryana

Normal doğuma özeniyorum ama bebiş doğum pozisyonunu almazsa sezeryan diyor Dr yaw.

Evet canım üstte o benim ilk bebegim de mide bulantisindan serum alırken bir kaç normal doğum şahit oldum ödum koptu:KK43:doktora yalvar yakar epidural sezo oldum pişman miyim Hayır çünkü sancı hiç yaşamadım hemen ayaklandim tabiki herseyin normali iyidir fakat çok etkilendim gorduklerimden:KK43:

Bize de hep normal doğum çok iyi diye anlatıldı ya ondan onu ister olduk. Dediğin gibi kötü geçmiş bir hikaye duysam ben de etkilenirdim.

krizantemcik krizantemcik bebek kime benziyor.
Bende çok merak ediyorum.kime benzeyecek.
Kimi bebekler tıpatıp ya anneye ya babaya benziyor. Bazısı da ikisinede.

Dr bizim bebişi babaya benzetiyor ben de geçen gittiğimizde iyice bakmaya çalıştım çenesi bana benziyor dedim ne yapayım biryeri de bana benzesin di mi ;)

ultrasonda gördüğüm kadarıyla sanki de babasına benziyor benim kız , kızlarında babaya benzeyenini sevmezdim aynı yüzün bıyıksızı gibi : ))

Günaydın canlar,hepimize harika bir gün diliyorum.
Gunaydin kizlar,

Gece wcye gitmek icin uyandigim zamanlar yuvarlana yuvarlana giderken keske dogursam da kurtulsam diyorum, sabah kalkinca o his geciyo accik daha beklesin diyom :)
(: Al benden de o kadar.Oflaya poflaya bir kaç hamle de kalkıp doğurayım da kalkabileyim artık diyorum.Sabah da biraz daha bekle büyü biraz daha diyorum :)

Back
X