Amin canım insanın ileri dönk hedefleri olmalı yada hayalleri dimi ama =)
ow oda zormuş canım Allah yardmcnz olsun szn avantaj ikinzde çalışıosnz bizm tek babamız çalışıo suan.
Allah büyüktr kmseyi namerde muhtaç etmesn helal kazanç versn.
Ama işte topikte voltran oluşturup pankiliyoruz topluca sen 1 tecrübelisn bizden raht olabiliyrsun canım. Yoksa dr. tabiki kuzu gbi gitmemeliyz bişileri bilip yönlendrmeliyz. Mesela ben bnmki sezo derse dicem dedm öle gün vermesni istemiyorum doğumu bebiş başltsn öle yapsın sezo bile olacaksa ama bnm dr. bnden önce dedi bunu sevndm bnce böle düşünmesne.
Birde yazmışsn ya sezoda normalde bazen kişiye göre değişio kmi normalde ayaklanamıyor kmi sezo hop die iyileşiyor aynen katılıyorum buna bünye meselesi hepsi. RAbbime dua ediyorumm ben normal süreç neyse onu istiyorum ama yinede en güzeli hngisiyse hayırlısı onu nasip et yeter ki iyileşmem çbk olsun bebişime bakabileym ve sütm çbk gelsn de emzireym doya doya inş =)
Bnde biraz kndi bebişliğime bnzetiyorum birazda erkek kardeşime. Aslında yapısal olarak eşimlede benzerz biz birbrimize gören akrabamısnz fln demişti ana ayrımlarımız o biraz daha esmer benden kaşlar kara birde burun yapımız farklı onun tombik uçlu bir burnu var bnm kalkık minik burnum var eşime göre beyaz tenliym kaşlar flnda öle sık kara değil bnm.
Alın size nikahtn bir foto bakın bakım benziyormuyuz birbirimize kocişle