2015 Şubat Anneleri

Aynı şeyi doktorada sordum neden bu kadar canım yanıyo diye benim karnımın küçük Olduğunu Bebeğin kilosunun OLDUĞUNU bide solda hiç bi tarafının olmadığını sağa baskın olduğu için kaburgama ayaklarıyla baskı yaptığını söyledi şu an bile ittiriyor sağıma eğilemiyom bile göğsümün altı iptal göğsümü havaya kaldırıyor otururken dayanılmaz bi acı veriyor
canım bebişmi baskı yspıyor kemiklerne yoksa öle kndiliğinden de mi ağrıyor kemklern.
Bnm oğlan mesela dün gece kaburgalarıma dayandı ittirdi resmen canım yandı dedm kırıp çıkacak herhlde sıpam :KK69: kndini aşağı kasıklardan dayayıp sağ kaburgalarımada ayakları dayayıp ittirdi esnetti dedm içerde jimnastk var :KK49:
birde soluma yattığım hep gece ara ara sol kaburgam ağrıo die uyanıyorum senn ki nie bu kaar çok acaba Allah sabır daynma gcü versn inş az kaldı canım sağlıka doğsnlar unutcaz bunları :KK46:

Sağlıklı olsunlarda benzemesi fark etmez gördüm senin eşinle fotoğrafını benziyorsunuz
bzde benziyoruz eşimle o yzden ikimzn ortak imalatı gbi olma ihtimalı yüksek eşimde kndi burnunu sevmediği için hep bnm bunum gbi olmasını istiyor bakalım oğluşum nasıl olacak. Son usgde 4 boyutta eşim bana ve kardeşime bnzetmiş ben doğmadan benzetemiyorum kmseye :KK48:

Amin canım insanın ileri dönk hedefleri olmalı yada hayalleri dimi ama =)

ow oda zormuş canım Allah yardmcnz olsun szn avantaj ikinzde çalışıosnz bizm tek babamız çalışıo suan.
Allah büyüktr kmseyi namerde muhtaç etmesn helal kazanç versn.

Ama işte topikte voltran oluşturup pankiliyoruz topluca sen 1 tecrübelisn bizden raht olabiliyrsun canım. Yoksa dr. tabiki kuzu gbi gitmemeliyz bişileri bilip yönlendrmeliyz. Mesela ben bnmki sezo derse dicem dedm öle gün vermesni istemiyorum doğumu bebiş başltsn öle yapsın sezo bile olacaksa ama bnm dr. bnden önce dedi bunu sevndm bnce böle düşünmesne.
Birde yazmışsn ya sezoda normalde bazen kişiye göre değişio kmi normalde ayaklanamıyor kmi sezo hop die iyileşiyor aynen katılıyorum buna bünye meselesi hepsi. RAbbime dua ediyorumm ben normal süreç neyse onu istiyorum ama yinede en güzeli hngisiyse hayırlısı onu nasip et yeter ki iyileşmem çbk olsun bebişime bakabileym ve sütm çbk gelsn de emzireym doya doya inş =)

Bnde biraz kndi bebişliğime bnzetiyorum birazda erkek kardeşime. Aslında yapısal olarak eşimlede benzerz biz birbrimize gören akrabamısnz fln demişti ana ayrımlarımız o biraz daha esmer benden kaşlar kara birde burun yapımız farklı onun tombik uçlu bir burnu var bnm kalkık minik burnum var eşime göre beyaz tenliym kaşlar flnda öle sık kara değil bnm.

Alın size nikahtn bir foto bakın bakım benziyormuyuz birbirimize kocişle :KK76::KK48:
Evet genel hatlar itibariyle benziyorsunuz.mutluluğunu daim olsun.

Ben görüntüden bir şey anlamıyorum.
Zaten doktorlar babayı göremedi bizim baba saklıyor kendini. :-)
Bizim k.valide kendine benzetecek orası kesin..
baba kendini sakliyor mu ahahaha cok guldum

yaw erken yattım gayet güzel uyudum , hala gözlerim açılmıyor
kaç saat uyumam lazım acaba , kendime sinir oldum
benim de kanmiyor uyku. Cok uyaniyorum her saat basi rahat edip dalamiyorum uykuya. Uyku bolununce de yetmiyor sanirim

:mad::mad::KK57::KK57:Uyuyamıyorum :mad: yeterrrrrrrr diye bağırmak istiyorum kaburga kemiklerimi hissetmiyorum nolur bişey olsun düzelsin gerçekten ben doğurmak istiyorum artık komik geliyo herkese ama acı çekiyorum ben :mad: Ya bi saat uyuyamadım resmen sola dönüyom olmuyo sağa dönüyom olmuyo düz yatıyom nefes alamıyom oturarak uyumaya çalışıyom Kafayı yedim ağlamak istiyorum artık :mad:
o kaburga agrisi fena ya. Sol kaburgamda aci var. Bebek ordan cekildi ama aciyor hala nasil zorladiysa. Neyse az kaldi hamilelik de bitiyor

kahvaltıya ne yapıp yesem önern ne bacım aklıma bişi gelmiyor da
sayımız 20 olaraktn takibndeym peşinde :KK9::KK73:
balım..ekmeklerı dılımle fırın tepsısıne dız,bır kaba yumurta kır maydanoz doğra peynır koy bırazda tereyag yada margarın erıt koy karıştır ekmeklere sur..ustune domates ve bıber dılımlerı ekleyip fırnla..ımmmmmmm
:mad::mad::KK57::KK57:Uyuyamıyorum :mad: yeterrrrrrrr diye bağırmak istiyorum kaburga kemiklerimi hissetmiyorum nolur bişey olsun düzelsin gerçekten ben doğurmak istiyorum artık komik geliyo herkese ama acı çekiyorum ben :mad: Ya bi saat uyuyamadım resmen sola dönüyom olmuyo sağa dönüyom olmuyo düz yatıyom nefes alamıyom oturarak uyumaya çalışıyom Kafayı yedim ağlamak istiyorum artık :mad:
ben dun ne dedım sana :KK67:döviyimmı sımdı senı

baba kendini sakliyor mu ahahaha cok guldum

benim de kanmiyor uyku. Cok uyaniyorum her saat basi rahat edip dalamiyorum uykuya. Uyku bolununce de yetmiyor sanirim

o kaburga agrisi fena ya. Sol kaburgamda aci var. Bebek ordan cekildi ama aciyor hala nasil zorladiysa. Neyse az kaldi hamilelik de bitiyor
9 ay geçti şu son haftalar Geçmiyor :-(

Yok ben ilkte de boyleydim. Yine topiktekiler topluca korkuyordu. Tecrubesizdim ama iyi olacgina inandim. Sadece pozitif seyleri okudum. Burda yazilan olumsuz seylere benim basima glmez dedim gectim. Korktugumuzu yasariz cogu zaman. O yuzden herkes iyi dusunsun iyi olsun sonumuz.
Esinle cok tatlisiniz bu arada
Demek birazda yapı meselesi bnde bazen çok güç cesaret geliyor çatır çatır doğurcam diyorum bazende biraz korkuyorum yani acıkcası ama inşAllah iyiyi çağıralım iyi geçsin hepimizin doğumu =)
Bu arada tşk ederim o senin tatlılığn :oops:

Aynı şeyi doktorada sordum neden bu kadar canım yanıyo diye benim karnımın küçük Olduğunu Bebeğin kilosunun OLDUĞUNU bide solda hiç bi tarafının olmadığını sağa baskın olduğu için kaburgama ayaklarıyla baskı yaptığını söyledi şu an bile ittiriyor sağıma eğilemiyom bile göğsümün altı iptal göğsümü havaya kaldırıyor otururken dayanılmaz bi acı veriyor

Benimkide kafayı sol kasığa sokmuş sağ kaburgama doğru çapraz duruyor ne varsa sağımda oraya ittiriyor hep karnım sağa yamuk geziyorum çoğu zmn diyorum acep bnm içim sağa doğrumu daha geniş ki bu oğlan hep sağa dayanıyor resmen sağa dayanıp ittirmeden sağ yanım bel boşluğum şişiyor eşim gözlerini büyütüp izliyor karnımı bazen o ittirirken bnde senin gibi sola dayanarak oturuyorum çünkü sağa doğru havaya kaldırmam lazım batıyor tombik oğlum kemiklerime. Tek sola geçtiği zmn gece yattığımzda ben sola dönünce oda sola geçiyor bn shb uynında hoop sağa geçiyor günboyu orada :KK46:akrobasi yapıyor bana :KK48:

Ya bence şu doğum kesme biçme işlerini konuşmayalım. Kendimizi korkutuyoruz çünkü herkesin olayı farklı oluyor.
Doğum kursuna giden arkadaşlar anlatsın bir şeylerde rahatlayalım.
bazen bılmemek bılmekten hayırlıdır..bende cıdden son zamanlardakı grupça gırılen stresten bunaldım..morale motivasyona ıhtıyacımız var ..bu gergın konuları doguranakadar kapatalım mümkünse..

Oglum baskasinin cocugu gibi duruyor kucgimda. Beyaz tenli renkli gozlu. Ben bugday tenli kimine gore esmer : ))
Bakalim kizim bana mi benzeyecek kara boncuk mu olcak yoksa mavi boncuk mu. Merak ediyoruz tum tanidiklar olarak.

ow oda zormuş canım Allah yardmcnz olsun szn avantaj ikinzde çalışıosnz bizm tek babamız çalışıo suan.

Ama işte topikte voltran oluşturup pankiliyoruz topluca sen 1 tecrübelisn bizden raht olabiliyrsun canım. Yoksa dr. tabiki kuzu gbi gitmemeliyz bişileri bilip yönlendrmeliyz. Mesela ben bnmki sezo derse dicem dedm öle gün vermesni istemiyorum doğumu bebiş başltsn öle yapsın sezo bile olacaksa ama bnm dr. bnden önce dedi bunu sevndm bnce böle düşünmesne.
Birde yazmışsn ya sezoda normalde bazen kişiye göre değişio kmi normalde ayaklanamıyor kmi sezo hop die iyileşiyor aynen katılıyorum buna bünye meselesi hepsi. RAbbime dua ediyorumm ben normal süreç neyse onu istiyorum ama yinede en güzeli hngisiyse hayırlısı onu nasip et yeter ki iyileşmem çbk olsun bebişime bakabileym ve sütm çbk gelsn de emzireym doya doya inş =)

Bnde biraz kndi bebişliğime bnzetiyorum birazda erkek kardeşime. Aslında yapısal olarak eşimlede benzerz biz birbrimize gören akrabamısnz fln demişti ana ayrımlarımız o biraz daha esmer benden kaşlar kara birde burun yapımız farklı onun tombik uçlu bir burnu var bnm kalkık minik burnum var eşime göre beyaz tenliym kaşlar flnda öle sık kara değil bnm.

Alın size nikahtn bir foto bakın bakım benziyormuyuz birbirimize kocişle :KK76::KK48:

Maşallah size çok tatlısınız :nazar:

Bende güzel uyudum ama şimdi işe gidicem gözlerim açılmıyor.
Uyku değilde böyle yataktan çıkmasam süper olur.

oohooo geldim çalışıyorum bile
yok beni yatmak kesmez bayaaa iyi bi uyku çekmek istiyorum , ihtiyacım olan şey buuuu :KK23:

ben hiç benzetmedim yaw ikinizi birbirinize , en azından bu resimde : ))

Demek birazda yapı meselesi bnde bazen çok güç cesaret geliyor çatır çatır doğurcam diyorum bazende biraz korkuyorum yani acıkcası ama inşAllah iyiyi çağıralım iyi geçsin hepimizin doğumu =)

Benimkide kafayı sol kasığa sokmuş sağ kaburgama doğru çapraz duruyor ne varsa sağımda oraya ittiriyor hep karnım sağa yamuk geziyorum çoğu zmn diyorum acep bnm içim sağa doğrumu daha geniş ki bu oğlan hep sağa dayanıyor resmen sağa dayanıp ittirmeden sağ yanım bel boşluğum şişiyor eşim gözlerini büyütüp izliyor karnımı bazen o ittirirken bnde senin gibi sola dayanarak oturuyorum çünkü sağa doğru havaya kaldırmam lazım batıyor tombik oğlum kemiklerime. Tek sola geçtiği zmn gece yattığımzda ben sola dönünce oda sola geçiyor bn shb uynında hoop sağa geçiyor günboyu orada :KK46:akrobasi yapıyor bana :KK48:
Benim ki de hep sağa yaslanıyor.daha hic sola dayanması olmadı.kaburgalarıma değil de dışarı dogru gerip acitiyo benim ki

Bugun yürüyen ödemim a dostlar , sanki balon gibi biri şişirmiş beni sabah kalktığımda gece çıkardığım Yüzük adeta benim değil , bir komşunun ya daa bir hayalet Tarafından mi değiştirildi bilemedim . Neyse, bgn ayrı bi şişkoyum Hamdolsun sağlık olsun , iyi bilirdik

Oglum baskasinin cocugu gibi duruyor kucgimda. Beyaz tenli renkli gozlu. Ben bugday tenli kimine gore esmer : ))
Bakalim kizim bana mi benzeyecek kara boncuk mu olcak yoksa mavi boncuk mu. Merak ediyoruz tum tanidiklar olarak.

görümcem ısrarla kendisine benzemesi için dua ediyor , bende hiç istemiyorum ama eşime benzerse otomatikman görümceye benzeyecek pofffff o_O

balım..ekmeklerı dılımle fırın tepsısıne dız,bır kaba yumurta kır maydanoz doğra peynır koy bırazda tereyag yada margarın erıt koy karıştır ekmeklere sur..ustune domates ve bıber dılımlerı ekleyip fırnla..ımmmmmmm
ben dun ne dedım sana :KK67:döviyimmı sımdı senı
Kızım kaburgam ağrıyo benlik bişey değil ki :-) içerdeki tepikliyor ayaklarını dayad

Iyi gene bak sen sola yatınca oda geçiyormuş :-) üzmüyor seni ben sola yatıyom resmen kalk diyor bana yada göbeğimin altına yastık koymamı istiyor hanım o köşede memnun elleşme beni diyor :) eşim diyorki bu bana çekmiş keyifçi :) zaten doğurayım atcam babasının tepesine iki keyifçi dursun başbaşa Babası da yatarken dirseğini böğrüme dayardı Buda babasının kızı :-) :-)

günaydın kızlar hayırlı günler çok mu yorulmuşum ne
kafam kalkmıyor gözümü açamıyorum

Back
X