hahaha :) evet önemli tabii.Yaaa dudaklar da önemli ama :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha :) evet önemli tabii.Yaaa dudaklar da önemli ama :)
Teşekkür ederim , içerde ne kadar kalsa iyidir diyorum ama bazende o kadar bitkin oluyorumki doğ artık biran önce diyorum.
Hiç sorma en son kaaaaaçççç hafta önce hasta oldum bide şimdi 10 gün kala. Ne kadar komik. Doktorun ilaç falan verdimi? Kendin mi atlatmaya çalışıyorsun.
Allahıma şükürler olsun benım görümcem yok.Tipi Benzesinde Huyu Benzemesin Döverim Yoksa Hergün Götünü Isırırım![]()
Ya aslında bizde böyle diyorduk ki doğrusu bu bence. Çünkü ölçüyorum diyenler aslında uyluk kemiğini ölçüp bilmem kaçla çarpıyor. Asıl boy ölçülemezOlculemiyor. Tahmin ediyorlar haftasina gore.
Amin onlar olmadan bi hayat dusunemiyorum artık..dün brz fazla uyudu da neden uyanmiyor diye telaslandim. .Insallah, artiyo dahada artacak Ama insan alisiyo. Busefer evde olmadiklari zaman insan bosluga düsüyo sanki. Allah eksikliklerini göstermesin.
senınkı kalmış canım kalacağı kadar. şimdi 45.haftaya kadar kalsın diyen arkadaşlar kızar bana ama yanı 3 gun ıcınde dogabılır bence.
Ben turuncu çocuklara bayılıyorum yaa çok tatlıAllahıma şükürler olsun benım görümcem yok.
abilerde turuncu kız turuncu çıkmasın kızanım.
kız amcaya ,oğlan teyzeye o zaman :)kız halaya oğlan dayıya benzer muhabbeti olmuş
bizim ne halamız var ne dayımız
bizim çocuk neye benzeyecek![]()
Oturur ağlarım bak ama ben lohusayim :))))hahaha :) evet önemli tabii.
makara yapma kız cimcime. :)Senden onay çıktıysa doğsun o zmn nolur ya
Hele bi doğur daha neler bekliyor seni diyip duruyor herkes
Annem kayınvalidem herkes gelr
Baş ederiz inşaallah
Vücudumda 20 kilo fazlam var
Ayaklarım bile isyan etti
ben doktora gitmedim canım zaten cumartesi randevum var o güne kadar idare ederim olmazsa o gün söylerim doktora
benim etkili bir formülüm var
bol sarımsaklı tarhana çorbası ve ardından bol limonlu ılık bal şerbeti içiyorum günde 2 defa
ertesi güne bişeyim kalmıyor
ilk haftalarda gribe yakalanır gibi olmuştum o zaman etki etmişti
oy bende istiyorum valla kizz :)Bende senin ebenden istiyoruuum.
annenın bebek çantası yettı mı? başka bir şey gereklı oldu mu?Oturur ağlarım bak ama ben lohusayim :))))
Amin onlar olmadan bi hayat dusunemiyorum artık..dün brz fazla uyudu da neden uyanmiyor diye telaslandim. .
makara yapma kız cimcime. :)
hayırlısı olsun de.
sende doğum yaptığın gün eski haline dönecek potansiyel var.
kız amcaya ,oğlan teyzeye o zaman :)
Sarımsak hiç sevmem ama tarhana çorbası içsem de olur mu ?? Şerbetide yaparım. Inş banada yarar , çok saol![]()
bak bu tarıfı bende yaparım basarım ıcıne acıyı..burnumdan kulağımdan ateşler cıka cıka ıcerım sarımsaklı veacılı tarhanayı hışım gıbı olurumSarımsak hiç sevmem ama tarhana çorbası içsem de olur mu ?? Şerbetide yaparım. Inş banada yarar , çok saol![]()