2015 Şubat Anneleri

Her utrasona girdiginizde 3 boyutlu mu cekiyorlar kime benzedigini goruyorsunux.ben 23.haftada girmistim ondan sonra normal ultrasondan bisey anlasilmiyorki.

Benim Dr her hafta önden resmini almaya çalışıyor üç boyutlu ama hep plesentaya doğru dönüyor.

Ben saygi gosteriyorum. Yanlis anlama dedim. Sana yazarken bana yapilan muameleyi anlattim. Inan her ortamda degisik birsey yapmisim gibi davraniliyor. Sen oyle yaparsin demedim aslinda. Senin msjindan derdimi yazdim. Herkes anlamak istedigini anlar.
SEnin korkman normal karsilaniuor benim bu isin dogalu bu bu organ bunun icin var demem garip oluyor.
Bazi seyler tercih meselesi inan saygisizlik etmedim sana. ama senin gibi korktum istemedim diyen hickimse bana saugi gostermedi bebegimi tehlikeye atmisim gibi davrandi. Seni tanimiyorum sen boyle yaparsin demedim asla.
Tatlım inan okadar zor günleri şuanda kusura bakma sert çıkmak istemedim tek isteğim artık bu sürecin öyle veya böyle sağlıkla sonlandı. Diyorumya benim için normal doğum yapan insan üstün bir canlı gibi☺oyüzden senin gibiler çok çok hayran kalırım ne diye kinayayim.off bi bitse şu gunler:(

Hepimiz bincez bir uçağa yanına gelcez ona göre. Çok güzel anlatıyorsun oraları biz Burda kabus yaşıyoruz.
dogumda zorlanan da vardir tabiki benim basima gelmedi sukur, yazilarimdan da goruyorsunuz dogum disinda herseyden korkuyorum :)))
yoksa vakum olayi, son dakkada sezeryana alinma vs burdada var
bi arkadasima ilk çocukda acil sezeryana almislar
ikincide 2 yil sonra dogumda epidural etki etmemis,naptilarsa ilaç etksini gostermemis, sezeryan sonrasi normal dogumda ara kisa olunca dikislerden cani yaniyormus çok zordu diyor

uçuncude nasil dogdugunu anlamadim bile , çok ama çok kolay oldu diyor

her turlu ornek burdada var da ben olumlu orneklerdenim : ))

ben şimdilik çıkıyorum kızlar
yapılacakları yapayım yavaş yavaş
sonra yine gelirim
ben gelene kadar kimse doğurmasın :KK53:

bende size ozeniyorum, dr takibindesiniz her hafta çagiriyor , sancilari , bebegin gelismini takip ediyor falan
bi tek randevum kaldi subat için baskada doguma kaadr dr yuzu gormuycem acile gitmedikden sonra, ALlahin KIYTIRIK nst sine bile baglamiyolar sinir oluyorummm .. :KK62:

Tatlım inan okadar zor günleri şuanda kusura bakma sert çıkmak istemedim tek isteğim artık bu sürecin öyle veya böyle sağlıkla sonlandı. Diyorumya benim için normal doğum yapan insan üstün bir canlı gibi☺oyüzden senin gibiler çok çok hayran kalırım ne diye kinayayim.off bi bitse şu gunler:KK43:
Ustun canli gormuyorum ben. Iki dogum sekli de normal benim.tercihim.bu. Ama sezeryan olanlar hep degisik birsey yapmisim.gibi davraniyor iste. Neyse alinganlik hamilelikten hep

:mad::mad::KK57::KK57:Uyuyamıyorum :mad: yeterrrrrrrr diye bağırmak istiyorum kaburga kemiklerimi hissetmiyorum nolur bişey olsun düzelsin gerçekten ben doğurmak istiyorum artık komik geliyo herkese ama acı çekiyorum ben :mad: Ya bi saat uyuyamadım resmen sola dönüyom olmuyo sağa dönüyom olmuyo düz yatıyom nefes alamıyom oturarak uyumaya çalışıyom Kafayı yedim ağlamak istiyorum artık :mad:
Ya sabır çek canım genelde herkeste aynı sıkıntılar var Allah yardımcımız olsun sabrımızı arttırsın sabrın sonu selamet inşallah

bende size ozeniyorum, dr takibindesiniz her hafta çagiriyor , sancilari , bebegin gelismini takip ediyor falan
bi tek randevum kaldi subat için baskada doguma kaadr dr yuzu gormuycem acile gitmedikden sonra, ALlahin KIYTIRIK nst sine bile baglamiyolar sinir oluyorummm .. :KK62:

Degisik Cok ya sizin orda beni simdi 2 haftada bir cagiriyolar.

Ne yapsam da klorak la girişmedikten sonra bu ev bana temiz gelmiyor :KK12: aslında kirli değil ama kızlar neden böle hissediyorum bide Kapıları silmem Lazım ama kocam laf yapıyo akşam gelince kontrol ediyo silmiş miyim diye :-)

Ne yapsam da klorak la girişmedikten sonra bu ev bana temiz gelmiyor :KK12: aslında kirli değil ama kızlar neden böle hissediyorum bide Kapıları silmem Lazım ama kocam laf yapıyo akşam gelince kontrol ediyo silmiş miyim diye :-)

Yapma mı diyor yap mı diyor?

bizim kocalar çok benziyor birbirine anam bnmkide ve gelince ağır bişi kalkmış mı ben zorlanmış iş yapmışmıyım die bakıyor dün yerden 8 kilo 4 kilo 3 kilo 3 adet detarjanları kaldırdım die neredeyse kızacaktı hee yapma etme ben yaparım gelince diyor benim içim kurtlu duramıyorum :-) :-)Şimdi toz alıcam kalkıp sonrada lavabo wc yıkıcam banyo paspaslarını sericem anamgil yola çıkmış geliyorlar kardaşıma sevdiği bişi var onu yapıcam snrada yemek için kolları sıvarım ama arada çok garip oluyorum tansiyonum düşüyor gibi elim ayağım boşalıyor yüzüm beyaz oluyor yatıyorum soluma geçir iyi hissediyorum biraz kalkınca yine oluyor neden ki acep :KK64:

Her utrasona girdiginizde 3 boyutlu mu cekiyorlar kime benzedigini goruyorsunux.ben 23.haftada girmistim ondan sonra normal ultrasondan bisey anlasilmiyorki.
Yok canım normal ultrason. Doktor gördü zaten ende pek anlamıyorum:)

normal kuru tarhanadan çorba yapıyorsun içine sarımsakları (ben 3-4 diş doğruyorum ) minik minik doğruyorsun pişirirken
birde üzerine karabiber dök

aynen valla 5 km yürümeye razıyım yeterki o masajı yap demesin doktor

o iğneyi yaparlarken acımıyormu yaa
hangi iğne

Yoktu cnm gittiğimde sancı yoktu ama seninde dönmüştü dimi dönmüş bebekler ve doğum kanalına girmiş olanlar daha çok baskı yaptığı için sancı olabiliyormuş yapacak bişey yok sancımız dayanılmaz olursa yada suyumuz gelirse doktora koşucaz
benim hıc sancım olmadı. bebek donmus ama doğum kanalına gırmış demedı. gırınce baskı cok olur dedı.

Hep öyle olur zaten kendileri hic pesimizde kosmamis olurlar güya :63:

Bana da sorsan ben de memnunum halinden ama üniversiteyi yarıda birakmasaydim daha iyi olurdu diyorum hep yani Nasil olcakti öyle bilmiyorum ama arada bir boyle şeyler aklıma geliyor işte.neyse çocuklarım bi 10 yaşını filan geçsinler belki tekrardan başlarım.. :KK51:
daha gencsın sen bundan sonrada 3 universite okuyabılırsın.

bizim kocalar çok benziyor birbirine anam bnmkide ve gelince ağır bişi kalkmış mı ben zorlanmış iş yapmışmıyım die bakıyor dün yerden 8 kilo 4 kilo 3 kilo 3 adet detarjanları kaldırdım die neredeyse kızacaktı hee yapma etme ben yaparım gelince diyor benim içim kurtlu duramıyorum :-) :-)Şimdi toz alıcam kalkıp sonrada lavabo wc yıkıcam banyo paspaslarını sericem anamgil yola çıkmış geliyorlar kardaşıma sevdiği bişi var onu yapıcam snrada yemek için kolları sıvarım ama arada çok garip oluyorum tansiyonum düşüyor gibi elim ayağım boşalıyor yüzüm beyaz oluyor yatıyorum soluma geçir iyi hissediyorum biraz kalkınca yine oluyor neden ki acep :KK64:

Vallahi allaha dua etmek lazim kocalarimiz boyle diye. Ama benim ki o kadar abartiyor ki valla gulersiniz anlatsam.

Bulasik makinesini bosaltmama bile izin vermiyor. Yukari kaldiriyomusum kolumu. O bosaltiyor hep, gecen bosaltamadi kirli bulasiklar kaldi iki saat orda benim icim icimi yedi. Ama bi de yemin ettieiyor bosaltirsan olumu gor diyor.

Hamileligimin ilk zamanlarinda kasar peynirinden bi kalip keserken sen napiyosun diye bi bagirdi. Kendimi zorluyomusum onu keserken. Hahahahaha ne gulmustum yaa benimki biraz fazla abartiyo gormemisi karisi hamile kalmis hesabi :))

Ama allah razi olsun hic pes etmedi hala temizligimi o yapiyo haftada bir. Ben sadece toz aliyorum viledayla siliyorum en fazla.

Back
X