kutlarım. en güzel hediyen yolda.
ama temiz evde güzel hedıye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim kocalar çok benziyor birbirine anam bnmkide ve gelince ağır bişi kalkmış mı ben zorlanmış iş yapmışmıyım die bakıyor dün yerden 8 kilo 4 kilo 3 kilo 3 adet detarjanları kaldırdım die neredeyse kızacaktı hee yapma etme ben yaparım gelince diyor benim içim kurtlu duramıyorum![]()
Şimdi toz alıcam kalkıp sonrada lavabo wc yıkıcam banyo paspaslarını sericem anamgil yola çıkmış geliyorlar kardaşıma sevdiği bişi var onu yapıcam snrada yemek için kolları sıvarım ama arada çok garip oluyorum tansiyonum düşüyor gibi elim ayağım boşalıyor yüzüm beyaz oluyor yatıyorum soluma geçir iyi hissediyorum biraz kalkınca yine oluyor neden ki acep
![]()
benimki giriş demir kapılırı açtırmıyo bana diye abartrıyo diye düşünüyodum.neleri varmış yahuu şaştımVallahi allaha dua etmek lazim kocalarimiz boyle diye. Ama benim ki o kadar abartiyor ki valla gulersiniz anlatsam.
Bulasik makinesini bosaltmama bile izin vermiyor. Yukari kaldiriyomusum kolumu. O bosaltiyor hep, gecen bosaltamadi kirli bulasiklar kaldi iki saat orda benim icim icimi yedi. Ama bi de yemin ettieiyor bosaltirsan olumu gor diyor.
Hamileligimin ilk zamanlarinda kasar peynirinden bi kalip keserken sen napiyosun diye bi bagirdi. Kendimi zorluyomusum onu keserken. Hahahahaha ne gulmustum yaa benimki biraz fazla abartiyo gormemisi karisi hamile kalmis hesabi :))
Ama allah razi olsun hic pes etmedi hala temizligimi o yapiyo haftada bir. Ben sadece toz aliyorum viledayla siliyorum en fazla.
haksızmıymıs pekıBana kalsa bende öyle bi valiz hazirlardim da annem o gereksiz bu gereksiz diye doğru düzgün bişi koydurmadi bana :)
bencede camasır suyu olmadan temızlık olmuyor olmuyor olmuyor..helede vc ve banyoda ımkansızNe yapsam da klorak la girişmedikten sonra bu ev bana temiz gelmiyoraslında kirli değil ama kızlar neden böle hissediyorum bide Kapıları silmem Lazım ama kocam laf yapıyo akşam gelince kontrol ediyo silmiş miyim diye
![]()
daha gencsın sen bundan sonrada 3 universite okuyabılırsın.
Enağğmmm şimdi bayılazamm.
ben anlamadım kı bukorkaklar nasıl hamıle kalmış ..ılk gece daha korkunç benceKiz hiç gulecegim yoktu güldürmeyin benianlatınca korkunç görünüyor olabilir ama o anın heyecanıyla hicbi şey Anlamıyorsun inan
![]()
benimki giriş demir kapılırı açtırmıyo bana diye abartrıyo diye düşünüyodum.neleri varmış yahuu şaştım
Hadi oradan Hıh,ben anlamadım kı bukorkaklar nasıl hamıle kalmış ..ılk gece daha korkunç bence![]()
Bnmkide abartıyor emin ol canım. Diyor başka kadıno lsa böyle koca bulmuşken her işi yıkar üstüne yan gelir yatar yer içer o kadr nazlanır diyor sen ne biçim hamişsin diyor. Dedim bnm huyum bu duramam yapmadan etmeden :) Ama hep dua ediyorum yani Allah razı olsun dün 12 saat okudaydı ders bitti toplantısı vardı eve geldi birde dipköşe ev spürdü sildi gece 2 de uyudu sabahta işe gitti geri böyle olunca üzülüyorum ben. Bnde çekmece vs derledim topladım düzenledim tozlu alırım dedim bırak yapma yoksa tozda alıcaktı kıyamadım. Allah eksikliklerini göstermesin eksik etmesin başımızdan :)Vallahi allaha dua etmek lazim kocalarimiz boyle diye. Ama benim ki o kadar abartiyor ki valla gulersiniz anlatsam.
Bulasik makinesini bosaltmama bile izin vermiyor. Yukari kaldiriyomusum kolumu. O bosaltiyor hep, gecen bosaltamadi kirli bulasiklar kaldi iki saat orda benim icim icimi yedi. Ama bi de yemin ettieiyor bosaltirsan olumu gor diyor.
Hamileligimin ilk zamanlarinda kasar peynirinden bi kalip keserken sen napiyosun diye bi bagirdi. Kendimi zorluyomusum onu keserken. Hahahahaha ne gulmustum yaa benimki biraz fazla abartiyo gormemisi karisi hamile kalmis hesabi :))
Ama allah razi olsun hic pes etmedi hala temizligimi o yapiyo haftada bir. Ben sadece toz aliyorum viledayla siliyorum en fazla.
Tiroidi ölçtürüyorsun di mi her ay?
Benim çok acılıydıben anlamadım kı bukorkaklar nasıl hamıle kalmış ..ılk gece daha korkunç bence![]()
aman işin gucun var zaten boşver gıtsın. zevk alacağın seyler yap bence ılerde.İnşallah obacim bi tanesini bitirsem yeter bana 3 te gözüm yokoğlan hemen oldu benim fırsat yoktu o zaman ama kızla arası 4 sene o arada birşeyler yapmaya yeltendim ama hem esimi ikna etmesi zordu hem de sonradan iste kızıma hamile olduğumu öğrendim.neyse dedim kızımı da buyuteyim bu biraz ele geldi yine planlar yapmaya başladım baktım yine hamileyim
. Planlarda Bisey var bacım ne zaman birşeyler yapmaya kalksam hamile kalıyorum
anladım ki uyguladigimiz doğum kontrol yöntemleri bize yaramıyor,doktorumla konuştum doğumdan 1 ay sonra spiral taktiricam. Zaten bunlar da buyeyesiye 30 yasında filan olurum.. Ondan sonrası kısmet iste
bakalım zaman ne getirecek.
Ama suda var dunyada bircok kadin hayatinda bir kez bile doktora gitmeden saglikli bebekler dunyaya getiriyolar bence bizde cok fazla herseyde doktora gidiyoruz oyle degil mi o kadinlar napsn bence sznki bile onlara gore buyuk sans:)bende size ozeniyorum, dr takibindesiniz her hafta çagiriyor , sancilari , bebegin gelismini takip ediyor falan
bi tek randevum kaldi subat için baskada doguma kaadr dr yuzu gormuycem acile gitmedikden sonra, ALlahin KIYTIRIK nst sine bile baglamiyolar sinir oluyorummm ..![]()
Sen yüzmüş yüzmus kuyruğuna gelmissin.39 a dayanmissin.ha gayret biter inşallah.birşey kalmamisGünaydın
Dün doktora gittim
38+0 , kilo demedi ama 3100-3200 doğar bu kız dedi , ve aynı babası dedi.
Ayrıca hiç bir doğum belirtisi yok , Asya'nın keyfi iyi içerde dedi.
Ama benim keyfim hiç yerinde değil.
Ateşim Var , boğazlarım inanılmaz şiş.
Ayrıca sizin yaşadığınız şikayetleri atlattım çok şükür , kaburgaya baskı , nefes alamama gibi şeyleri. Şimdi karnımın içinde sancılarım var. Gaz gibi. Ama değil , bazen de adet sancısı gibi belimde.
Uff hayırlısı ile artık bitsin şu günler
Sağlıkla kucağımıza bi alalım
Bnmkide abartıyor emin ol canım. Diyor başka kadıno lsa böyle koca bulmuşken her işi yıkar üstüne yan gelir yatar yer içer o kadr nazlanır diyor sen ne biçim hamişsin diyor. Dedim bnm huyum bu duramam yapmadan etmeden :) Ama hep dua ediyorum yani Allah razı olsun dün 12 saat okudaydı ders bitti toplantısı vardı eve geldi birde dipköşe ev spürdü sildi gece 2 de uyudu sabahta işe gitti geri böyle olunca üzülüyorum ben. Bnde çekmece vs derledim topladım düzenledim tozlu alırım dedim bırak yapma yoksa tozda alıcaktı kıyamadım. Allah eksikliklerini göstermesin eksik etmesin başımızdan :)
Çokk güldüm :))))şu masajı yapacak arkadaşlara sesleniyorum. benım elım göbek altıma bıle yetısmıyor nasıl olacakmış masaj işi.
ne yapacaksam masajıda . sezaryen olcam dıyorum otekılerı merak etmekten de gerı kalmıyorum
eşime hurma aldırdım. neden hurma dıyor dedım doğumu kolaylaştırıyormuş.
neden hurma yıyınce neşter kolay mı kesıyormus dedı.
maksat yemek doğum bahane.
Bnmkide abartıyor emin ol canım. Diyor başka kadıno lsa böyle koca bulmuşken her işi yıkar üstüne yan gelir yatar yer içer o kadr nazlanır diyor sen ne biçim hamişsin diyor. Dedim bnm huyum bu duramam yapmadan etmeden :) Ama hep dua ediyorum yani Allah razı olsun dün 12 saat okudaydı ders bitti toplantısı vardı eve geldi birde dipköşe ev spürdü sildi gece 2 de uyudu sabahta işe gitti geri böyle olunca üzülüyorum ben. Bnde çekmece vs derledim topladım düzenledim tozlu alırım dedim bırak yapma yoksa tozda alıcaktı kıyamadım. Allah eksikliklerini göstermesin eksik etmesin başımızdan :)
Canım en son cildiyeye gittiğimde bakmışları 0.94 gibi bişeydi acaba çok mu düştü düşünce böyle yapar mı ki
2-3 hafta oldu cildiyeye gideli de
süpermiş sesli güldüm yaşu masajı yapacak arkadaşlara sesleniyorum. benım elım göbek altıma bıle yetısmıyor nasıl olacakmış masaj işi.
ne yapacaksam masajıda . sezaryen olcam dıyorum otekılerı merak etmekten de gerı kalmıyorum
eşime hurma aldırdım. neden hurma dıyor dedım doğumu kolaylaştırıyormuş.
neden hurma yıyınce neşter kolay mı kesıyormus dedı.
maksat yemek doğum bahane.