2015 Şubat Anneleri

şu masajı yapacak arkadaşlara sesleniyorum. benım elım göbek altıma bıle yetısmıyor nasıl olacakmış masaj işi.
ne yapacaksam masajıda . sezaryen olcam dıyorum otekılerı merak etmekten de gerı kalmıyorum
eşime hurma aldırdım. neden hurma dıyor dedım doğumu kolaylaştırıyormuş.
neden hurma yıyınce neşter kolay mı kesıyormus dedı.
maksat yemek doğum bahane.
Ahahahahahaha koptum :KK70:

şu masajı yapacak arkadaşlara sesleniyorum. benım elım göbek altıma bıle yetısmıyor nasıl olacakmış masaj işi.
ne yapacaksam masajıda . sezaryen olcam dıyorum otekılerı merak etmekten de gerı kalmıyorum

ayna kullanıcam canım.önden yetişemezsem arkadan denicem...yapanlar çok faydasını görmüşler.kimisi hiç kesiksiz kimisi çok hafif bi sıyrıkla doğum yapmışlar..ama doğumuda tetikliyormuş onun için doktorum 37 bitsin öyle başla dedi..

Kızla birazdan yola cikicam doktora gitmek için hazirlaniyorum. Sabah kalktim bacaklarım ve ellerim aşırı şişti oglumdaki gibi olurum diye öyle korkuyorum ki.doktor tansiyonum ölçtü normal dedi ama ilk baslarda hemen tansiyon yükselmesi olmuyor zaten benim tansiyonum hep dusuk old. İçin önce normal tansiyon seviyesine geliyor ondan sonra yükseliyor. Bacaklarına bastirdigim yerler göcüyor o kadar odemim var eşime gosteriyorum bacakların yağ dolmuş diyor bana :KK12:

aman işin gucun var zaten boşver gıtsın. zevk alacağın seyler yap bence ılerde.
çalışmak zaten bayanlara gore degıl.
çocuk yapıp bakacaksın.
baksana bünye kaldırmıyor.

Bence de. Çalışacaksak da sevdiğimiz işi yapmalıyız.

Kızla birazdan yola cikicam doktora gitmek için hazirlaniyorum. Sabah kalktim bacaklarım ve ellerim aşırı şişti oglumdaki gibi olurum diye öyle korkuyorum ki.doktor tansiyonum ölçtü normal dedi ama ilk baslarda hemen tansiyon yükselmesi olmuyor zaten benim tansiyonum hep dusuk old. İçin önce normal tansiyon seviyesine geliyor ondan sonra yükseliyor. Bacaklarına bastirdigim yerler göcüyor o kadar odemim var eşime gosteriyorum bacakların yağ dolmuş diyor bana :KK12:
Kuzum ya kıyamam.Güzel haberlerle gel inşallah.Benim de kontrolum var yarın.Allah yar ve yardımcımız olsun.

neden hurma yıyınce neşter kolay mı kesıyormus dedı.

Hurmada Demir de var hem süt de yapıyormuş.

belki akşamdan tuzlu bır sey yemıssındır. benım hep şiş.
doktora dedım şişiyorum dıye. dedı bende bir şeyden şüphelendim (ne olduğunu anlamadım ) ama çıkmadı dedı.
benımde tansıyon hep dusuk.
ama aksam coraplarımın yerı yarım metre delık oluyor.
işte sağlık ocağı yesıl cayla kıraz sapı ıc dedı. bır kez ıctım.

ayna kullanıcam canım.önden yetişemezsem arkadan denicem...yapanlar çok faydasını görmüşler.kimisi hiç kesiksiz kimisi çok hafif bi sıyrıkla doğum yapmışlar..ama doğumuda tetikliyormuş onun için doktorum 37 bitsin öyle başla dedi..
ya benım kılodan mı acaba ıkı taraftanda elım yetısmıyor. kolummu kısa yoksa.

aman işin gucun var zaten boşver gıtsın. zevk alacağın seyler yap bence ılerde.
çalışmak zaten bayanlara gore degıl.
çocuk yapıp bakacaksın.
baksana bünye kaldırmıyor.

Bunu diyen sen misin yoksa iğneleme filan mi yapıyorsun anlamadım :KK57: ben bugüne kadar hep çalıştım zaten tatlım meslegim var benim pas tutmak istemem çalışmadan da duramam zaten her insanin aslında kendine ve çocuklarına yetebilmesi lazim maddi ve manevi olarak.oğlumu 9 aylığa kadar buyuttum sonra çalışmaya başladım kızımı dogum yapacağım haftaya kadar çalıştım sonra 1 yıl ara verdim buyuttum tekrar çalışmaya başladım..üniversiteyi bitirmek aslında benim sadece egomu tatmin edecek çünkü su anki koşullarda kullanabileceğim Bisey değil özelde yada devlette calismayacagim benim farklı hedeflerim var kendi firmami kurmak istiyorum kısmet olirsa.çocuklar da boyle kalmicaklar hem buyucekler o zaman sen napicaksin evde kalıp temizliğe devam mi yani :KK12:

ben anlamadım kı bukorkaklar nasıl hamıle kalmış ..ılk gece daha korkunç bence:KK47::KK47::KK47:

Hic yaşamayan biri için anlatilinca çok abartılı gibi geliyor.ama yasarken o kadar da zor değil. Herkesten güzel doğuracak Yağmur bak görürsün :KK48:

Tamam bende aynıyım, tansiyonum çıktı kendim şiştim bildiğin .

Bunu diyen sen misin yoksa iğneleme filan mi yapıyorsun anlamadım :KK57: ben bugüne kadar hep çalıştım zaten tatlım meslegim var benim pas tutmak istemem çalışmadan da duramam zaten her insanin aslında kendine ve çocuklarına yetebilmesi lazim maddi ve manevi olarak.oğlumu 9 aylığa kadar buyuttum sonra çalışmaya başladım kızımı dogum yapacağım haftaya kadar çalıştım sonra 1 yıl ara verdim buyuttum tekrar çalışmaya başladım..üniversiteyi bitirmek aslında benim sadece egomu tatmin edecek çünkü su anki koşullarda kullanabileceğim Bisey değil özelde yada devlette calismayacagim benim farklı hedeflerim var kendi firmami kurmak istiyorum kısmet olirsa.çocuklar da boyle kalmicaklar hem buyucekler o zaman sen napicaksin evde kalıp temizliğe devam mi yani :KK12:
yok daaa ciddiyim ben. baka cok çalışıyorum, çalışmazsam patlarım evde yapıma da ters ama doğamız geregı sankı anne olmalıyız çocuk doğurup bakmalıyız gıbı geliyor. işte tersi durum olunca zorlanıyoruz hem iş hem çocuk.
şartlarımız uygun olsa keşke rahat çalışıp çocuk da bakabilsek.
baksana burda bir suru meslekten ınsan var ama çocuk dıyince akan sular duruyor. iş miş hıkaye oluyor.

Kuzum ya kıyamam.Güzel haberlerle gel inşallah.Benim de kontrolum var yarın.Allah yar ve yardımcımız olsun.

Hadi bakalım yarin büyük Gun desene :KK48: sağol canım hastaneden de yazarım hemen sıra gelmiyor. İnşallah doğuma bugün demez kendimi nedense çok pis hissettim birden banyo yapmaya vaktim kalmadı. Bugün de hava sıcak midir nedir.botlari çıkarıp converseleri giyeyim olmazsa :KK76:

yok daaa ciddiyim ben. baka cok çalışıyorum, çalışmazsam patlarım evde yapıma da ters ama doğamız geregı sankı anne olmalıyız çocuk doğurup bakmalıyız gıbı geliyor. işte tersi durum olunca zorlanıyoruz hem iş hem çocuk.
şartlarımız uygun olsa keşke rahat çalışıp çocuk da bakabilsek.
baksana burda bir suru meslekten ınsan var ama çocuk dıyince akan sular duruyor. iş miş hıkaye oluyor.

Edit: irem söylemiş zannettim nedense hem senden alıntı yapmıştım hem de iremin günahını almıştım :) çıkmam lazim hastanede vericem cevabını unuttum sanmaaa ;)

ben doktora gitmedim canım zaten cumartesi randevum var o güne kadar idare ederim olmazsa o gün söylerim doktora
benim etkili bir formülüm var
bol sarımsaklı tarhana çorbası ve ardından bol limonlu ılık bal şerbeti içiyorum günde 2 defa
ertesi güne bişeyim kalmıyor
ilk haftalarda gribe yakalanır gibi olmuştum o zaman etki etmişti
Ben de kavanozun dibinde tarhana buldum bugün.kıyıda kalmis unutmusum.hazine bulmuş gibi sevindim.çok severim.yapım iceyim diyodum ama saklayım.nolur nolmaz grip olursam denerim.olmam inşallah

Hadi bakalım yarin büyük Gun desene :KK48: sağol canım hastaneden de yazarım hemen sıra gelmiyor. İnşallah doğuma bugün demez kendimi nedense çok pis hissettim birden banyo yapmaya vaktim kalmadı. Bugün de hava sıcak midir nedir.botlari çıkarıp converseleri giyeyim olmazsa :KK76:
Sıcaksa hava bot giyme ayaklarını şişirmesin iyice, rahat rahat converse giy.Pozitif düşün, güzel haberlerle gel cınım :KK74:

oy bende istiyorum valla kizz :)
bakalim bu sefer kime denk gelicem
piyango çikacakmi acaba bana, hiçde $ansli deilimdir ama kismet bakalim
nası şanslı değilsin kız en güzel doğum hikayeleri sen de baksana topikce oraya gelesimiz var

Hic yaşamayan biri için anlatilinca çok abartılı gibi geliyor.ama yasarken o kadar da zor değil. Herkesten güzel doğuracak Yağmur bak görürsün :KK48:
İnşallah kuzucum , ben de telaşlanıyorum okuyunca ya da o anları düşününce ama iş başa düşünce insan neleri yapıyor.Hepimiz yazacağız buraya doğurdum çatır çatır diye :KK71:Allah nasip etsin :nazar:

bizim kocalar çok benziyor birbirine anam bnmkide ve gelince ağır bişi kalkmış mı ben zorlanmış iş yapmışmıyım die bakıyor dün yerden 8 kilo 4 kilo 3 kilo 3 adet detarjanları kaldırdım die neredeyse kızacaktı hee yapma etme ben yaparım gelince diyor benim içim kurtlu duramıyorum :-) :-)Şimdi toz alıcam kalkıp sonrada lavabo wc yıkıcam banyo paspaslarını sericem anamgil yola çıkmış geliyorlar kardaşıma sevdiği bişi var onu yapıcam snrada yemek için kolları sıvarım ama arada çok garip oluyorum tansiyonum düşüyor gibi elim ayağım boşalıyor yüzüm beyaz oluyor yatıyorum soluma geçir iyi hissediyorum biraz kalkınca yine oluyor neden ki acep :KK64:
bencede benziyor ama napalım insanın içinden gelcek otururken bile boş duramıyorum ben örgüyü alıyorum hemen elime kızıyo sonra yorgunum diyosun bırak şunu diye ama ben onu yaparken dinleniyorum farkında değil
Sen bunları yazarken ben Kalktım kovanın içine klorak yüZey temizleyicileri Döktüm cam kapı pencere giriştim sonra süpürge tuttum vileda Yaptım :-) makinaya çamaşır attım :-) şimdide kendime bi bardak Çay koydum minik harekete geçsin diyede Çikolatalı gofreti aldım kemiriyorum :-) kıpırdandı bile

Back
X