2015 Şubat Anneleri

benimki de aynı , hele bulaşık mak. boşaltma konusundaki sözleri bile, yukarı uzanmamalıyım : ))) o yerleştiriyor sağolsunlar

Valla sansli kadinlarmisiz vesselam :))

Ay bu kadar ilgiyi filmlerde olur zannediyorum.abartı olarak.benim ki de is güç yapar ama bu kadarını hic yaşam adım kasar peyniri iyiymis yavv

Ya bu kadari elbette abarti o da baba olmanin heyecaniyla cahilligiyle napcagini bilemedi tabii ikinci de bakalim bu kadar olur mu :)

:)))))))) ben suslenince çocuklar bana anne nereye gidiyon diyolar :)))))))))))))
bende utu yaparken kızım dıyor aynısını..bıraz once masa ortusunu utuluyorum anne nereye gıdıyosun dedı :KK70:dışarı çıkarken hep eşarbımı utuledıgımden böyle bır ızlenım oluştu cocukta

yok daaa ciddiyim ben. baka cok çalışıyorum, çalışmazsam patlarım evde yapıma da ters ama doğamız geregı sankı anne olmalıyız çocuk doğurup bakmalıyız gıbı geliyor. işte tersi durum olunca zorlanıyoruz hem iş hem çocuk.
şartlarımız uygun olsa keşke rahat çalışıp çocuk da bakabilsek.
baksana burda bir suru meslekten ınsan var ama çocuk dıyince akan sular duruyor. iş miş hıkaye oluyor.

Obacan hele su minigin bi dogsun,7/24 annelik ve eslik görevini ustlen,yemek bulaşık çamaşır gibi olaylara giriş,sen yapasin göze gozukmesin,esin seni dinlemesin,çocuğun ihtiyaçları artarken sen para kazanama,herşeyi üstlenen ve bir o kadar da görünmez bi insan ol o zaman görürsün.bakalım is hakkında hala boyle düşünüyor musun. Yillarca calismissin belli ki yorulmussundur ama evde oturmak da çocuğa bi gelecek saglamiyor bunu da boyle bilin fistiklar.yaşayıp göreceksiniz inşallah olumsuz şeyler yasamazsiniz ama iste öyle olmuyor.

Ben bi annenin esas bebeği için çalışması gerektiğini düşünüyorum.tabii bikac aylık bebeği bırakıp çalışmaktan bahsetmiuorum evet maalesef zor olacak hicbi şey kolay değil ama cocuklariniz için yapmalısınız zira hem evden yapilan hem para kazandıran hem zevkli olan işimiz meslegimiz yok hepimizin.mecbur bi yerden baslicaz.

kız bız ıcmıyozkı vclere dokuyoz .. :-)ama vc de (ıcımızdekı kotuluklerden arınırken degıl)vc den cıkarken :KK70:
camasır astım
evlerı supurdum,o sıra bıde utu yaptım,bıryerlerı sıldım
mutfağımı temızledım,banyoyu komple duvarlar dahıl kopukkopuk yıkadım,dusakabın falan derken bu saat oldu..
ac karnımı doyurdum..aksama kp cıgımeee:KK51:yemek yapacam bıde :KK34:

kendımı aylardır temızlık yapmamış gıbı hıssettım oysakı daha 2hafta olmuş :63:

Çamaşır suyunu sadece wc için kullandığına inanmıyorum herşeyi onunla temizliyormuşsun gibi hissediyorum.

İnşallah kuzucum , ben de telaşlanıyorum okuyunca ya da o anları düşününce ama iş başa düşünce insan neleri yapıyor.Hepimiz yazacağız buraya doğurdum çatır çatır diye :KK71:Allah nasip etsin :nazar:

Oyyy inşallah da..beni çatır çatır kesicekler diye düşünüyorum ben bu kiz hala dönmedi ki :KK12: hastaneye geldik sıra bekliyoruz hadi bakalım.. Bak insan bekletmeden nstye girsek olmuyor nu ben mi çok aceleciyim.. Nst de çok uzun sürüyor sanki düz de yatamiyorum zaten. Kaplumbağa gibi oldum o_O

hanımlar şu masajın adını veya nasıl yapıldığını yazarmısınız bulamadım bir türlü

Ya canım arkadaşlar baby shower diye tutturdu yarın yapacaklarmış gelebilir misin bilmiyorum ama Çukurambar liva da olucakmış.
Canım bnm çok teşekkür ederm malesef gelebilecek durumda değilim :) düşünmen mutlu etti beni :) iyi eğlenceler size :)

Canım bnm çok teşekkür ederm malesef gelebilecek durumda değilim :) düşünmen mutlu etti beni :) iyi eğlenceler size :)

Az önce aradılar Tubanın baby shower partisi Yazısı yarına yetişmiyecekmiş bir hafta sonra olsun o zaman dedim ben de. Neler hazırlıyorlar acaba böyle ;)

Doğum mu başladı kuzu

Yok bebeğim bugün 3. Kontrol o pıhtı düştüğünden beri her gün geliyorum doktora. Kiz cherish bildiğin gibi değil acayip sistim bugün ayaklarim zonkluyor hala daha sisecek yani. Demin Dr odasından çıktı beni gördü diyor var mi bi gelişme doktor da sabırsızlanıyor artik biliyor benim bunyeyi :KK53:

Demin sancim vardı nstye gireydim iyiydi neyse beklicez bakalım doğum başlamışsa eve gidip banyomu yapicam acayip sıcaklar fenaliklar basıyor nedense :KK14:

Zaten eşimle de aram limoni.sizin nasil daha iyi misiniz? Ya adamın gözünün içine bakıyorum resmen sabah kalktim o kadar kivir zivir hazırladım yesinler diye adam tadına bakma mis yüzüme dahi bakmıyor ilgilenmiyor benimle dinlemiyor bi söylediğimi iki kere söylemek zorunda kalıyorum en sonunda sinirlendim kahvaltiyi yapmadan gittim yattım ben de :KK67:

doktor hiç yüzünü göremediği için espiriye bişey demiyor
ama müdahale ediyor yüzünü göstermiyor diye
bir kere babasına benziyor galiba demişti koltukları kabarmıştı
bende arada babasına benziyor babasının kızı diyorum 32 diş çıkıyor meydana

ne bileyim işte sezeryan olacakken anesteziyi bele yapmıyorlarmı
iğne beldeki sinirlere yapılıyor diye biliyordum
çok cahilim ben yaa
doğumda nasıl bilmiyorum benım kolumdan kateterle kolumdan beyaz bir şey vermıslerdı.

Çamaşır suyunu sadece wc için kullandığına inanmıyorum herşeyi onunla temizliyormuşsun gibi hissediyorum.
yok artık :KK12:

banyoda ,vc de ve mutfakta zaman zaman kullanırım ..(bardaklar falan sarardığında mesela ,yada mutfak tezgahını temızlerken)

elımden geldıgınce deterjanıda az kullanırım..evımı arap sabunuyla sılerım mesela..:cool:

yok artık :KK12:

banyoda ,vc de ve mutfakta zaman zaman kullanırım ..(bardaklar falan sarardığında mesela ,yada mutfak tezgahını temızlerken)

elımden geldıgınce deterjanıda az kullanırım..evımı arap sabunuyla sılerım mesela..:cool:

Kullandığın bulaşıkların hiçbirine çamaşır suyu değmemeli bardaklar tabaklar tamam mı? Cherish in dediği Kayıplar oralarda kullananlar için. mümkünse mutfağa da sokma. Bazen sararan şeyler oluyor Haklısın ama sağlığımızdan değerli değiller.

Back
X