- 30 Mayıs 2013
- 1.273
- 687
- 198
Lohusa şerbeti kendileri veriyormuş onuda zaten hiç yapasım yoktu mahalle baskısı vardı üzerinde yap yap diye. İyi oldu kapı süsü yaptırıyorum. Çikolatamız var bide hediyelik hatıra olsun diye bişey yaptırdım. Ben kendi düğünümde çok rahattım gelinliğimi bi günde seçtim mobilyamı öyle. Hiç abartmadım ve angaryaları gösterişi sevmem bebeğimin odasını bile sonra alırız dedim ama beşiğe yatak bılamadım şu bambu beşikler varya onunla sünger mümger uğraşacağımıza bide üstüne sünger sağlıksız dedik eşimin içide rahat etmedi doğru düzgün bişey olsun dedi oda aldık öylece. Malı gösterişi bende sevmiyorum önemli olan sağlık be huzur. Evlenirken herşeyin normal yollusunu aldık ailelerimiz hiçbişey yapmadı bize. Eşim şirketi yeni kurmuştu çok sıkışıktık hep olsun o olmasın bu olsun diye aldım herşeyimi şimdi Allaha şükür herşeyimiz bar yada bana ötle geliyor çünkü gözü yüksekte biri hiç olmadım Allah sağlık ve huzur versin oğluşumu bize bağışlasın kimseye muhtaç olmayalım mal mülk eksik olsada olur . Nerden geldim bu konuya şu an hatırlayamıyorum :)ya benım kuzenım ve ablam biraz değişikler. böyle parti, eğlence, süs yapsınlar. resım cekıp paylaşsınlar, gösteriş yapsınlar cok severler.
ben de tam aski. ee sımdı ellerine oyle bır fırsat gecmıs degerlendırelım dıyorlar bılıyorlar benım ılgılenmeyecegımı kendılerı hazılayıp benı de dahil edıyorlar.
bende sadece hastane için hazır çıkolata alıcam yenebılenınden .
insanlar yesınler ağızları tatlansın. başka ikram oluyor mu hastanede bılmıyorum zaten
aslında açık olarak çikolata satan bır yer bulamadım bulabilsem kendım süsleyecektim ama artık zaman kalmadı.