2015 Şubat Anneleri

Hamileligin hele son zamanlarinda araba kullanmak cok sakincaliymis. Zaten tedirgin oluyosun, reflekslerin zayifliyo. Benim besinci aylarda cok kramp giriyodu kasiklarima resmen ayagimla gaza abandim acidan ondan beridir ara verdim valla :/

yakin mesafe diye ciktim sıkıntı bastı evde uzun yola cikmak riskli evet gerci pazrtesi dr gtcem karsiya bilmiyom nasil yapsam marmaray otobüs vb daha zorlayici geliyor yurumek cok yormya başladı beni. Babamla da gitmek istemiyorum hem onu yormayaym hem de pimpirik biraz stres yapiyor gozum keser surerim aracı da işte bisey olursa korkusu da var bilemedm :(

yakin mesafe diye ciktim sıkıntı bastı evde uzun yola cikmak riskli evet gerci pazrtesi dr gtcem karsiya bilmiyom nasil yapsam marmaray otobüs vb daha zorlayici geliyor yurumek cok yormya başladı beni. Babamla da gitmek istemiyorum hem onu yormayaym hem de pimpirik biraz stres yapiyor gozum keser surerim aracı da işte bisey olursa korkusu da var bilemedm :KK43:

Bence kullanma :( duraga kadar mesela taksiyle git. Marmaraya bin onda mutlaka oturuyosun zaten ya digerini beklersin olmadi. Otobuste de allah rizasi icin yer veren olur bence :/

evet yorumlarindan hoslanmiyorum. Gecen gun kiloma laf etti. Bir de baskasinin gelinini ne kadar cok kilo almis diye anlattigini duymuslugum var beni de anlatirsa bilemem yani. Kizinin kilosu gayet iyiymis aman dusunmuyrlar iste agzini guzel bir laf icin acmiyotsan acma yani

benim kv de geçen akşam aradı kilomu sorunca ben de görümcemi sordum kilo verebildi mi diye (bekar, benden 10 cm kısa ve şu anki halimle göbiş hariç yarışır) :KK62::KK69:

Suana kadr 22 kilo almis ve odemden sismis dolma gibi oarmaklara sahip olan ben buyurun bayanlar:KK70:

Eklentiler

• 2015-01-15 20.19.09.webp
    2015-01-15 20.19.09.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 136
Canim odem falan oldu mu sende? Cok mu yedin yoksa baska sikinti mi var troid vs? Saglikla ilgili olmasin da aman :/
Bir sıkıntım yok, ödem var ama ancak 2-3 kilosu ödemdir. Ötekiler benim. Sigarayı bıraktım ve bir düşüğüm vardı onda da 20 kilo almıştım.tam diyet yapmış.15 kg vermiştim bir anda bırakınca toplandı hepsi böyle oldu.

Suana kadr 22 kilo almis ve odemden sismis dolma gibi oarmaklara sahip olan ben buyurun bayanlar:KK70:
Maşallah kız 22 kiloya göre iyisin ama kaçla hamile kaldın bu arada benim doktor da asla gün vermiyo kendi istediği gün gelsin diyor

Bence kullanma :KK43: duraga kadar mesela taksiyle git. Marmaraya bin onda mutlaka oturuyosun zaten ya digerini beklersin olmadi. Otobuste de allah rizasi icin yer veren olur bence :/

Bakalim en olmadı Oyle yaparim artik Canim

benim kv de geçen akşam aradı kilomu sorunca ben de görümcemi sordum kilo verebildi mi diye (bekar, benden 10 cm kısa ve şu anki halimle göbiş hariç yarışır) :KK62::KK69:

helal iyi laf carpmissin ;)

Toplamda 6 kilo almış biri olarak kendimden utanıyorum :) kardeşim diyoki geçen gün " sen ne biçim hamilesin böyle hamilemi olur". Napiim bünye işte.
Hasta halimle kalktım salon takımının minder yüzlerini attım makineye yıkanıyor. Onlar çıkınca yastıklar var sırada. Emzirme koltuğunun yüzünü söktüm, sırt bölümünün yıkanması için içini boşaltmak lazımdı. Parça pinçik süngerleri çıkardım poşete doldurdum. Etraf yapış yapış sünger oldu. Onları süpürdüm falan. İş bitmiyo:(

kızlaar bugün kontrolüm vardı gün alırız diye bir umutla gittim bebişim 3,450 gr olmuş :nazar:şubat 2 yi görmek istiyorum dedi doktorum ama herhangi bi durum olursa ocağın son günleri olur dedi.haftaya cuma son kontrol.ayy hayırlısıyla az kaldı inşallah:KK6:
Maşallah seninkide.tombul.benimkinden.

Bir sıkıntım yok, ödem var ama ancak 2-3 kilosu ödemdir. Ötekiler benim. Sigarayı bıraktım ve bir düşüğüm vardı onda da 20 kilo almıştım.tam diyet yapmış.15 kg vermiştim bir anda bırakınca toplandı hepsi böyle oldu.

Olsun bak sigarayi birakmissin. Fedakarlik yapmissin bebisin icin. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebegini o kilolari da hic korkma zamanla verirsin insallah. Bak sen aci bi sey yasamissin sonucta daha iyi bilirsin sagliktan onemli degil. :)

Bi tek onların babaları var sanki. Biz ağaç kovuğundan geldik ya :KK20: Canım kusura bakmada uyuz oluyorum böyle düşünen erkeklere. Adamın birazda karısını düşünmesi lazım. Biz kimseye isim sormayız. Ya ortak isim buluyoruz yada ikimizinde istediği isim olacak. Kızımın adı Elif Naz. Eşim Elif istedi. Çok hoşuma gitti. Benimde Naz ismi hoşuma gidiyo dedim. O zaman Elifnaz olsun dedi:) bu kızçemdede, İkra olsa dedi. Olsun dedim. Sonra Esma ismini çok beğeniyordum. ikra Esma olsun dedik. Ne o kırıldı nede ben.
Kayınvalideme dedikki senin adını koycaz kıza. Adı Gülsen. Sakın ha dedi. Ben bile sevmiyorum kendi adımı başka isimmi kalmadı, gidin başka isim koyun dedi:) buda onun büyüklüğünü gösterdi. İş birazda kp de bitiyor :KK66:
Ben köy ihtiyar heyeti zihniyetli bi adamla evlenmişim zaten

Haftaya falan alacak o zaman. Aşağıda mı neden hemen doğum oluyormuş.
Sende benden daha çok operasyonlusun Allah yarımcın olsun

Amin canım,cumartesi kontrolümüz var bebiş dönmemiş ama dönedebilir dedi,dönerse normal deneyecekmiş,rahim dikişi rahmin açılmasını önlüyor herhalde,dikişleri alınca 1-2 gün içinde doğum gerçekleşirmiş,dönmeyecek gibi ama bebiş,sezeryan olucam gibi bir his var içimde...

Normal Diyor bizimki ilk zaten kabalada girmiş bekliyoruz artık ben sezeryandan korkuyom zaten nedense rüyalarıma giriyo :-)
Normalde gun verilmiyo genelde cnm.dogumu bebisin baslatmasi lazim benim sezeryan ama yinede relax kadin:)

Arkadas herkes kendi kendine bi plan program yapar olmus dogumda hastaneye gelmeye diye ses cikarip bozuntuya vermiyim diyom da ne alaka ya Cümbür Cemaat isimiz ne kimseyi istemiom esim disinda o bitek yanmda olsun zaten ebe de olacak off millete eglnce lazim herhalde kendi kendine gelin guvey olan olana mübarek:KK57:
aman uzak tut dicem ama nasil yapcaksin. Yanlarindasin

haa super ya

70 le kaldim cnm 92nyim suan:oops: benim sezeryan senin kesinmi cnm
72 ile basladim 89 um su an. 90 i reddediyorum :)) yakin buldum sana kendimi

Back
X