2015 Şubat Anneleri

Normalde gun verilmiyo genelde cnm.dogumu bebisin baslatmasi lazim benim sezeryan ama yinede relax kadin:)
Dün ağrım vardı söyledim nst ye bağladı Sancı varmış diyo ki deneme sürüşü yapıyo korkma gelmez daha sen git eve günde yarım saat Yürü gelince haberin olur zaten diyo rahat bizimkide olsun onun rahatlığı bana geçiyor :-)

Ben köy ihtiyar heyeti zihniyetli bi adamla evlenmişim zaten

Yaa bazi yorumlarin olduruyo beni ya cok yasa e mi :)

Gerci sinirlisin bu konuda belli, anlayabiliyorum cok gicik bir durum olmali :/ isim konusu cok hassas anne baba disinda bence kimsenin de hakki yok karismaya. Keske bizim insanimiz bunu anlasa.

Benim kuzenim de kocasiyla cok kavga etti senin durumundaydi kocasi babasinin ismini koymak istiyodu. Cok kavga ettiler. Kiz dogum yapti sezaryenle ve daha narkozdan ayilmadan gitti kimligini cikardi sormadan. Bu kadar da olmaz ki cok sasirmistim..

Insallah siz halledersiniz canim :/

Ben köy ihtiyar heyeti zihniyetli bi adamla evlenmişim zaten
yok canim isim konusunda zorluyorsa esin ne yapsan degismiyorlar. Ancaj 5-10 yil sonra noldu babamin adini koydum da baska koysaymisiz diyorlar ama is isten geciyor. Yanina baska isim de mi kabul etmiyor. Sonucta yanindaki isim soyleniyor zamanla.
Ilk cocuga babanin babasini koymus bir arkadaslar. Kadin istememis pek. Ikinci de erkek olunca kadin demis bu da benim babamin adi olcak. Adam nasil itiraz etmis ama koyulmus iki babanin adi da. Ve adam herkese ikinci oglunun adindan memnun olmadigini soyleyip duruyordu. E ilkinden de annesi memnun degil neyin kafasiysa. Aile ici gerginlik sebebi resmen.
Esimin memleketinde boyle bir adet yok, yoksa benimki de diretirdi kesin. O inat var cunku.

Günaydın
Dün doktora gittim
38+0 , kilo demedi ama 3100-3200 doğar bu kız dedi , ve aynı babası dedi.
Ayrıca hiç bir doğum belirtisi yok , Asya'nın keyfi iyi içerde dedi.
Ama benim keyfim hiç yerinde değil.
Ateşim Var , boğazlarım inanılmaz şiş.
Ayrıca sizin yaşadığınız şikayetleri atlattım çok şükür , kaburgaya baskı , nefes alamama gibi şeyleri. Şimdi karnımın içinde sancılarım var. Gaz gibi. Ama değil , bazen de adet sancısı gibi belimde.
Uff hayırlısı ile artık bitsin şu günler
Sağlıkla kucağımıza bi alalım
gecmis olsun canm

Arkadas herkes kendi kendine bi plan program yapar olmus dogumda hastaneye gelmeye diye ses cikarip bozuntuya vermiyim diyom da ne alaka ya Cümbür Cemaat isimiz ne kimseyi istemiom esim disinda o bitek yanmda olsun zaten ebe de olacak off millete eglnce lazim herhalde kendi kendine gelin guvey olan olana mübarek:KK57:
Ben haber vermeyeceğim kimseye , dediğin gibi seyir lik bi okay yok ortada, strese girmem onlar yüzünde bi de

aman uzak tut dicem ama nasil yapcaksin. Yanlarindasin

haa super ya

72 ile basladim 89 um su an. 90 i reddediyorum :)) yakin buldum sana kendimi
Doktorcugum sagolsun yuzu gorursun diyip moral varmistide ben 95 i gecmek iatemiyorum olede olucak sanirim bide cok odem var bende odem kac kilo yapar acaba

Amin canım,cumartesi kontrolümüz var bebiş dönmemiş ama dönedebilir dedi,dönerse normal deneyecekmiş,rahim dikişi rahmin açılmasını önlüyor herhalde,dikişleri alınca 1-2 gün içinde doğum gerçekleşirmiş,dönmeyecek gibi ama bebiş,sezeryan olucam gibi bir his var içimde...
Aman hayırlısı ne ise o olsun. Bizim durumlar özel riske girmeye değmez.zaten zor bela sahip olduk.

Ben 28 e girdim canm , yaşımızın neresi geç yuh, hamilelikte cok sey öğrendim ben ya bildiğin koyunmuşum sesimi çıkardığım anda şok yaşanıyor. Ama bu sefer sinirlendi geçti olmayacak ya koyulacak o isim

İlkinde biraz sabrettim de benim de ikincide yandı devreler.gerçekten herkesin ne olduğunu Anlıyorsun hem zaman da mi geçmiş oluyor zamana da mi bağlı bazı seyler bilmiyorum ateşle barut gibiyiz yine .. Noluyor bu kadar anlamıyorum ki. Ben sesimi cikarmasam hicbisey yok gibi davraniliyor sesimi çıkardığımda da aaa sorun çıkardı deniliyor neymisiz biz boyle bacım ya

Dün ağrım vardı söyledim nst ye bağladı Sancı varmış diyo ki deneme sürüşü yapıyo korkma gelmez daha sen git eve günde yarım saat Yürü gelince haberin olur zaten diyo rahat bizimkide olsun onun rahatlığı bana geçiyor :-)
Bende asagida baski hissediyorum diyorum sana ole geliyo diyo hahaha deli kadin rahat olmalari iyi ya seninkide tam relaxmis deneme surusu:KK48:

Aman hayırlısı ne ise o olsun. Bizim durumlar özel riske girmeye değmez.zaten zor bela sahip olduk.

Aynen hayırlısı artık,zaten ben çokda dayanıklı olmadığımı düşünüyorum hele şu kesileri falan duyunca :(

İlkinde biraz sabrettim de benim de ikincide yandı devreler.gerçekten herkesin ne olduğunu Anlıyorsun hem zaman da mi geçmiş oluyor zamana da mi bağlı bazı seyler bilmiyorum ateşle barut gibiyiz yine .. Noluyor bu kadar anlamıyorum ki. Ben sesimi cikarmasam hicbisey yok gibi davraniliyor sesimi çıkardığımda da aaa sorun çıkardı deniliyor neymisiz biz boyle bacım ya
Bn bildiğin vur kafasına al ekmeğini =)

Ben haber vermeyeceğim kimseye , dediğin gibi seyir lik bi okay yok ortada, strese girmem onlar yüzünde bi de
Bende eşime arama cümle alemi dedim ama hayatta durmaz abisini aramadan. Abiside sülaleyle gelir iki çocukları var orda hastanede her şeyi çekerler bağırarak konuşutlar koridorda koştururlar ama kimse.dur demez.
Bende aksine kalabalık ve curcunadan nefret ederim.
9 aydır kimse arayıp nasılsın diye bile sormadı aslında.

Yaa bazi yorumlarin olduruyo beni ya cok yasa e mi :)

Gerci sinirlisin bu konuda belli, anlayabiliyorum cok gicik bir durum olmali :/ isim konusu cok hassas anne baba disinda bence kimsenin de hakki yok karismaya. Keske bizim insanimiz bunu anlasa.

Benim kuzenim de kocasiyla cok kavga etti senin durumundaydi kocasi babasinin ismini koymak istiyodu. Cok kavga ettiler. Kiz dogum yapti sezaryenle ve daha narkozdan ayilmadan gitti kimligini cikardi sormadan. Bu kadar da olmaz ki cok sasirmistim..

Insallah siz halledersiniz canim :/
=))) haha saol cnm bnm =)) insanlar empati yapıp şunu demiyor bu kadının da ilk çocuğu ve başka çocuk da istemediğin göre tek hakkı var ben nasıl buna ket vurabilirim ? Yüzümüzü yumusagindan demişler ... =D

Yavrucan sen taktın yine kocana bu günlerde.biz ara ara sarıyoruz.
Ben anladım benim koca hep aynı,değişen benim ruh Halim.
Çok fena taktım hem de =) girdiğim odanın kapısını fln kıtliyorum amacım ne acaba =))

Back
X