Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üniversite yıllarında dökerdm birşeyler.allahım yerlerde secde pozisyonunda hüngür hüngür aglardim sabaha kadar.doğum sancisinda öyle sürünüp aglamadim.Kizlar aranizda hic bobrek tasi dusuren var mi?
Bugun birden aklima geldi. Ben dusurmustum ve acilde ciglik atip ortaligi yiktiktan sonra doktordan ozur dilerken anliyorum onemi yok dogum sancisindan beter bir sey yasadin demisti.
O gercekten anlatilmayacak bir aciydi bi de hic gecmiyordu oyy dusmanimin basina vermesin allah. Yani tas dusuren varsa normal dogum sancisindan korkmasin. Bugun hatirlayinca valla icim rahatladi :))
Sirkeli su canım birebir geçmiş olsunelim ergenliğe yeni girmiş erkekler gibi hep orda yaaa ne kaşınmak ne kaşınmak![]()
Ben hiç ilaç kullanmıyorum belki etkisi vardır onun vitamin var sadece oda etkilemiyor demiri kesti ishal yapıyo diye balık Yağı içemiyorum alerji yapıyor o yüzden hep gıdadan takviyeBen de aynı ama demir, magnezyum , d vitamini bi haftada aa bi de sandoz eklendi bi haftada acaip oldum ya
baska belirtisi varmi canim kilo alamamak disindaÜniversite yıllarında dökerdm birşeyler.allahım yerlerde secde pozisyonunda hüngür hüngür aglardim sabaha kadar.doğum sancisinda öyle sürünüp aglamadim.
Kendinde ya da ailesinde tas öyküsü bulunanlar bebekleri ne de dikkat etsin.geçmeyen bi iltihap ve kilo alamama durumunda böbreklerin baktirin.5aylik bebekte dahi olabiliyor.bizim hic aklımıza gelmedi.geç öğrendik.biz de iltihapta yoktu sadece kilo alamıyordu.aklınızda olsun
Evet hastane aranip sorulabikireslaa cığım kayıp biri bulsun yav özledik. Diğer iletişim yollarından ulaşılamıyor mu?
Uludağ Üniversitesini mi.arasak.
benim eşimde bebeğin cinsiyetini öğrenince babamın adını koyalım mı dedi ciddi miydi şaka mı yapıyordu bilmiyorum ama sadece bende yerden bitmedim herhalde dedim o gün bugündür sesini çıkarmıyorBi tek onların babaları var sanki. Biz ağaç kovuğundan geldik yaCanım kusura bakmada uyuz oluyorum böyle düşünen erkeklere. Adamın birazda karısını düşünmesi lazım. Biz kimseye isim sormayız. Ya ortak isim buluyoruz yada ikimizinde istediği isim olacak. Kızımın adı Elif Naz. Eşim Elif istedi. Çok hoşuma gitti. Benimde Naz ismi hoşuma gidiyo dedim. O zaman Elifnaz olsun dedi:) bu kızçemdede, İkra olsa dedi. Olsun dedim. Sonra Esma ismini çok beğeniyordum. ikra Esma olsun dedik. Ne o kırıldı nede ben.
Kayınvalideme dedikki senin adını koycaz kıza. Adı Gülsen. Sakın ha dedi. Ben bile sevmiyorum kendi adımı başka isimmi kalmadı, gidin başka isim koyun dedi:) buda onun büyüklüğünü gösterdi. İş birazda kp de bitiyor![]()
Soyadını bilmiyoruz -aloo kadınlar kulübünden eslaa orda mı derizEvet hastane aranip sorulabikir
Soyadını bilmiyoruz -aloo kadınlar kulübünden eslaa orda mı derizEvet hastane aranip sorulabikir
Sık sık idrar yolu iltihabına yakalanmak.taşın durduğu yere gore de ağrı sizi ama o çocuklarda fazla olmuyormuş.başkada bi belirtisi yok.baska belirtisi varmi canim kilo alamamak disinda
Bakim instigramda yaziyomuSoyadını bilmiyoruz -aloo kadınlar kulübünden eslaa orda mı deriz
Ya ölen insanın adını koymayın bence.
Annemin 7 aylık bir oğlu ölmüş adı devrimmiş sonra abim doğunca onun ikinci adını devrim koymuşlar abim 28 yaşında vefat etti. Ben bir ara koysam.mı dedim önceki bebek erkekti annem çok kızdı uğursuz geldi o isim dedi.
Alakası yok tabii ama neden ismi olumsuz bir durumu çağrıştırsın.
Bana da aynısını söyledi sancıya yapılacak bişey yok dedi yani kısacasıçekeceksin. Kanama su gelmesi olmadığı sürece no panic no stres :) yalnız bugün rahim boyu kısalmış dedi o ne demek bilmiyorum. Yani senle ben sancılara devam .Bilmiyom ki su veya Nişan gelirse gel dedi
adını biliyor muyuz ki ya? Biz Bursadayız ama nasıl ulaşılacak? Bi yolu olsa sorarız tabiSoyadını bilmiyoruz -aloo kadınlar kulübünden eslaa orda mı deriz
Eşim ben çamaşır suyu kullanmadığım halde her kullanacağımız tabağı bardağı vs.suya tut diyo 1 kere. Benden daha bilinçli adamcığımÇamaşır suyu değen bardakları on kere durulamalısın ki kalıntı kalmasın. Sonra makinede yıkayabilirsin. Bulaşık makinesi az su kullandığı için bulaşıklar makineye kesinlikle deterjanlanıp veya çamaşır suyuna yatırılıp konmamalı.
Kız adının soyadını nerden biliyon. Yarun bakarız bakalım.
Ayşemde güzel aylinde ama işte sen eşine bu hikayeyi anlat.allah rahmet eylesin canım...
ben de bu sebepten koymak istemedim aslında; ama anlatamadım bir türlü eşime. annem 16 yaşındayken annesi vefat etmiş babam karışmadığı halde ikimizin ismini de koymamış hatta kardeşim doğduğunda babam ezanını vereceği zaman, kulağına okuyayım sadece kullanmasan da diye baya ısrar etmişti ama annem koymamıştı yine de.
onun anısı ağır gelir dermiş büyükler...
ablasının adı aylin, kızımın ayşin olacak inşallah :) ayşem,asya düşündüğüm isimlerdi...
Instigramda yaziyo cnm ad soyad:) ben aradim da baglarlarsa daha cok konustugu taniyabilcegi biri olsun dedim:)Kız adının soyadını nerden biliyon. Yarun bakarız bakalım.
ya bu nişan çamaşıra değilde wc'nin deliğine giderse nasıl anlaşılacak şimdide buna taktım kafayıBilmiyom ki su veya Nişan gelirse gel dedi