2015 Şubat Anneleri

Kizlar aylardir decavit kullanmama rağmen 2 haftadir mide bulantisi yapmaya basladi.hatta 3 defa kustum midemde berbat durumda acaba kessemmi ilaci.

Allah Allah onlar hamileliğin başında kullanılan ilaclar belirli bi süreden sonra Kesmek gerekiyor doktorun neden o kadar kullandirdi bi sorunun mu var?

Ben 20 kg aldım canim bikac gune kadar ben de takabiliyordum eski yüzüklerini ama su an çıkarmak zorunda kaldim bikac gündür ellerim ayaklarim bacaklarım acayip sisti yani 20 kg almama rağmen parmaklarim aynıydı benim de.

ben de tektaşımı takabiliyrum ama alyansımı ilk defa dün takamadım. 10 gündür evdeydim, dün hastaneye giderken taktım ama sıktı çıkardım:KK43:

Allah Allah onlar hamileliğin başında kullanılan ilaclar belirli bi süreden sonra Kesmek gerekiyor doktorun neden o kadar kullandirdi bi sorunun mu var?

Decavit ve ferum fort hala kullanıyorum kan degerim ilaçla bile 11 un ustune cikmiyor ondan sanirim sonuna kadar kullan emzirirken bile verebilirim dedi Dr um

Decavit ve ferum fort hala kullanıyorum kan degerim ilaçla bile 11 un ustune cikmiyor ondan sanirim sonuna kadar kullan emzirirken bile verebilirim dedi Dr um

Gecmis olsun bu hamilelikle ilgili bi durum mu yoksa hep mi boyleydin? Eğer boyleysen bence bi hematolojiye basvur canım onlar ayrıntılı tahlil yapıyorlar tamam ilaç kullanmak da iyi ama sorun neden kaynaklanıyor bulmadan belki de ilaçları bos yere kullanıyor da olabilirsin.

ben de tektaşımı takabiliyrum ama alyansımı ilk defa dün takamadım. 10 gündür evdeydim, dün hastaneye giderken taktım ama sıktı çıkardım:KK43:

Sıkmak ne kelime.şişlik arada iniyor yüzüğü güç bela da olsa takabilecek duruma geliyorum.takar takmaz bi sismeye başlıyor parmak.yüzüğün üstünde bi kat et oluyor böyle. Öyle boyle değil acayip sistim.hadi gece yorgunluktan diyim sabah dinç kalkiyorum yine her tarafim şişmiş oluyor.her zaman bisry yetiyor valla bu gece de ictigim sut mu ne dokundu acaba gazdan sikayetciyim bu gece de.gözlerine ağırlık çöktü inş. Uyuyabilirim biraz

Sıkmak ne kelime.şişlik arada iniyor yüzüğü güç bela da olsa takabilecek duruma geliyorum.takar takmaz bi sismeye başlıyor parmak.yüzüğün üstünde bi kat et oluyor böyle. Öyle boyle değil acayip sistim.hadi gece yorgunluktan diyim sabah dinç kalkiyorum yine her tarafim şişmiş oluyor.her zaman bisry yetiyor valla bu gece de ictigim sut mu ne dokundu acaba gazdan sikayetciyim bu gece de.gözlerine ağırlık çöktü inş. Uyuyabilirim biraz
Ben 3. Adan itibaren takamadim yuzugumu ozamndan basladim sismeye

inşallah canım uyuyabilirsin... eşim nöbetçi uykusuz bir gece benim için...

sabah daha şiş oluyor ellerim benim, ödemmiş hep annem yeni uyanmış halimi gördü de çabuk vereceksin kilonu sen ödem var sende dedi.
10 gün önce takabiliyordum ne güzelll:KK43:

Allahim cok sukur saat 3 de doktora gidicem artii su kasinti icin igne vyruyosa vursun yoksa dayanamayip ben onu vurabilirim:KK11:

Kizlar aylardir decavit kullanmama rağmen 2 haftadir mide bulantisi yapmaya basladi.hatta 3 defa kustum midemde berbat durumda acaba kessemmi ilaci.

Bana doktorum baska bi vitamin verdi pretive positive die aylardir onu iciom ki kahvaltidan hemen sona icince falan bulanti yapio kustugum dahi oldu ben de bisiler yedikten 1-2 saat sona icmeye basladim bulamti olmuor artik. Cogu kisi de bulanti yaptigindan gece yatarken icior sen de kesme ama uyumadan once ic canim

valla benim çocuklar pek hasta olamz kiloda almazlar
çok merak ediyorum sebebini grip bile zor olan oldumu kolay atlatan çocuk niye kilo almaz ydigi halde : (((
kizim arada sistit gibi olur aciyor der bacak aarsi için oda iste kendi temizligini iyi yapamadigi için herhalde sabunlu ilik suya oturturum geçer ..

bi bilsme niye kilo almiyoalr kurban kesecemmm
Kurttan demştik sanki. Hoş sen bunu okumazsın ama.

piffff doğurmasam mı ne yapsam bu akşam görümcemde bunlar iyi günleriniz ömür boyu uyku yok artık diyor bende yok artık daha neler dedim:KK57:... gerçi Allah sağlık versin en azından hamilelik nasıl geçecek onu bileceğiz ilki büyüyünce ikincisi teker yuvar büyür...
Off ya böyle dediler mi çok korkuyorum Beb ne uykuymuş arkadaş bak ayaktayım.bundan beter ne olacak.
Arkadaşınki 2,5 aylık başlarda 2 saatte bir emziriyordum şimdi uyuma süreleri uzadı 4 saatte bir emziriyorum dedi. 4 saat uyku yeter yav.4+4 daha ne olsun.
Ben mi garibim insanlar mı uykuya düşkün,yoksa abartmaktan zevk.mi alnıyor.
Bir el atın şu işe anneler.

Benimkide tam tersi. Bana geçen diyoki " sezaryen tarihini kimseye söylemeyelim. Gidelim hastaneye, çocuk doğumca haber verelim. Ailelere bile." Oooollduuu dedim:) çok stres oluyo doğum zamnı kocam. Kızımda ben doğumhanedeyken milletin burnundan getirmiş:)
Bizimkiler çay içmeye gider, makara yaparlar kesin dışarda. Senin koca fimlerdeki.gibi desene

Off ya böyle dediler mi çok korkuyorum Beb ne uykuymuş arkadaş bak ayaktayım.bundan beter ne olacak.
Arkadaşınki 2,5 aylık başlarda 2 saatte bir emziriyordum şimdi uyuma süreleri uzadı 4 saatte bir emziriyorum dedi. 4 saat uyku yeter yav.4+4 daha ne olsun.
Ben mi garibim insanlar mı uykuya düşkün,yoksa abartmaktan zevk.mi alnıyor.
Bir el atın şu işe anneler.
Ya ben uykuya cok duskun ama son ayda uyuyamayan biri olarak sole sokeyebikirimki:) ilk zamanlar 2 saatde ya saatde bir kalkip emziriyosun cnm o uykunun en guzel yerinde:) bem cok bilirim eylulu emzirirken kafam one gidip sicradigimi:)

Ya ben uykuya cok duskun ama son ayda uyuyamayan biri olarak sole sokeyebikirimki:) ilk zamanlar 2 saatde ya saatde bir kalkip emziriyosun cnm o uykunun en guzel yerinde:) bem cok bilirim eylulu emzirirken kafam one gidip sicradigimi:)
Canım elbet zordur ama hayatın boyunca uyumamak nedir
İnsan doğasına aykırı.
Bak ben yine sabah nöbetine başladım.
Dün ne güzel uyumuştum oysa.

Ben 20 kg aldım canim bikac gune kadar ben de takabiliyordum eski yüzüklerini ama su an çıkarmak zorunda kaldim bikac gündür ellerim ayaklarim bacaklarım acayip sisti yani 20 kg almama rağmen parmaklarim aynıydı benim de.
nasil sisti kiz,tansiyon faaln yok demi ?

Back
X