2015 Şubat Anneleri

uyyamiyorummmm
bogazim agriyor, kakdim sut içtim , ekmek arasi salata yedim

dolaniyom evin içinde, nfret ediyorum yaarasa gibi geceleri uyanik olmakdannn:KK62:

uyyamiyorummmm
bogazim agriyor, kakdim sut içtim , ekmek arasi salata yedim

dolaniyom evin içinde, nfret ediyorum yaarasa gibi geceleri uyanik olmakdannn:KK62:
Al bendendw okdar yani uyku duzeni okdar onemliki benim icin aksam uykusu simdi tek basima geceleri sabah olmasini bekliuorum kasinarak aglayarak delirerek vs......

Al bendendw okdar yani uyku duzeni okdar onemliki benim icin aksam uykusu simdi tek basima geceleri sabah olmasini bekliuorum kasinarak aglayarak delirerek vs......
ay kiyamamm seninki daha betermis
karnin gobegin falan mi kasiniyor

ay kiyamamm seninki daha betermis
karnin gobegin falan mi kasiniyor
Heryerim cnm ellerim ayaklarim karnim bacagim bir aydir uyku yok nerdeyse sabah karsi hafifliyo ben uykuya dalabiliyorum gebelik alerjisi benimki heryerim yaea icinde kasidikca kaniyo yaniyo cok kotuyum :KK61:

Heryerim cnm ellerim ayaklarim karnim bacagim bir aydir uyku yok nerdeyse sabah karsi hafifliyo ben uykuya dalabiliyorum gebelik alerjisi benimki heryerim yaea icinde kasidikca kaniyo yaniyo cok kotuyum :KK61:
amaninn o nasil oluyormus
dogurunca geçecek desene : (((
ilaç falan vermiyolarmi daha var doguma nolucak boyle : ((

amaninn o nasil oluyormus
dogurunca geçecek desene : (((
ilaç falan vermiyolarmi daha var doguma nolucak boyle : ((
Vallahinyalandan bi hap 2 losyon verdilerde hicc bi etkisi olmadi dogumdan sonra gexiyo ama 3 haftansonra falan hemen degil ne yazikki kortizonlu bi ignesi var inu yaptircamda 32 haftalikken erken demisti doktor yarin kont vwr bakalik vurucakmi ilk kiizmdada oomustu bu kactane cocuk yaparsam yapim tekrarlicak bisey malesef bi nedenide yok

Vallahinyalandan bi hap 2 losyon verdilerde hicc bi etkisi olmadi dogumdan sonra gexiyo ama 3 haftansonra falan hemen degil ne yazikki kortizonlu bi ignesi var inu yaptircamda 32 haftalikken erken demisti doktor yarin kont vwr bakalik vurucakmi ilk kiizmdada oomustu bu kactane cocuk yaparsam yapim tekrarlicak bisey malesef bi nedenide yok
o zaman $ansliymisin hamile kaldigin gun baslasa napacakdin, insan çocukdanda hayatdanda bikar
9 ay in sadece 2 si kasiniyorsa bunada sukur diycen artik : (( benimkide zuurt tesellisi oldu ama ne desem bilemedim canaim ya uzuldum valla

daha once kasinti faaln okudum burdada araya kayniyordu boyle ayrintili bilmiyordum : (

o zaman $ansliymisin hamile kaldigin gun baslasa napacakdin, insan çocukdanda hayatdanda bikar
9 ay in sadece 2 si kasiniyorsa bunada sukur diycen artik : (( benimkide zuurt tesellisi oldu ama ne desem bilemedim canaim ya uzuldum valla

daha once kasinti faaln okudum burdada araya kayniyordu boyle ayrintili bilmiyordum : (
Ebet cnm sadecw son ay cikiyo ve sadece geveleri baslayan bi illet herkez cocuk dogduktan sonra basliyo asil zorluk diyolarya 30 cocuk bakarim ben bu kasinti olmasin yanindogum benim icin bi kurtulus oluyo:)) ilk kizimda alin su cocugi benden demistim:))

Off ya böyle dediler mi çok korkuyorum Beb ne uykuymuş arkadaş bak ayaktayım.bundan beter ne olacak.
Arkadaşınki 2,5 aylık başlarda 2 saatte bir emziriyordum şimdi uyuma süreleri uzadı 4 saatte bir emziriyorum dedi. 4 saat uyku yeter yav.4+4 daha ne olsun.
Ben mi garibim insanlar mı uykuya düşkün,yoksa abartmaktan zevk.mi alnıyor.
Bir el atın şu işe anneler.
Çok huysuz bi bebeği olmadıktan sonra çokta sıkıntı çekeni görmedim ben.. Abartan da var canım.. Evladın için uykundan feragat etmek bu kadar işkence oluyosa çocuk yapma o zaman değil mi.. Zahmetsiz rahmet olmaz :)

Bana da aynısını söyledi sancıya yapılacak bişey yok dedi yani kısacasıçekeceksin. Kanama su gelmesi olmadığı sürece no panic no stres :) yalnız bugün rahim boyu kısalmış dedi o ne demek bilmiyorum. Yani senle ben sancılara devam .
adını biliyor muyuz ki ya? Biz Bursadayız ama nasıl ulaşılacak? Bi yolu olsa sorarız tabi
Hamile olmak anne olmak tercih meselesi bunlarda ceremesi doktorumun Lafı :)

Saat 4 ten beri ayaktayım nasıl olcak bu uykusuzluk kızlar :-( Bıçak batması gibi bişey hissediyorum zaten :110: kendimi psikolojik sorunlu gibi hissediyorum

Ben dedim anneme falan insallah normal dogum olur da sanciyla hastaneye gidrsem bi kocam gelsin. Dogunca sizi cagiririz :) napayim ya surekli panik halimde orda da beni iyice depresyona sokar...

Benide dün annem sıkı sıkı tembih ediyor,bak gece telefonu yanımıza alıyoruz,gece kaç olursa olsun mutlaka arayın,bende doğurunca ararız diyorum,olur mu öyle şey bebeği falan teslim alıcaz,sen narkozlu olursun,eşimden içinde o da telaşlı olur,mutlaka haber et :D

Back
X