Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh valla çok güzel Portlamamış seninki kıvamında duruyorBu da biz 36.hfta biterken
korkutuneli korku tüneli ,korkutun eli ,korkut üneli
kutlarım. en güzel hediyen yolda.
ama temiz evde güzel hedıye.
Bilmiyorum ki ama benim asıl sorun doktor değiştirmem cnm . Önceki farklı konuşmuştu bu farklı konuşuyor. Senin kontrol yakındaysa bir sorsana doğum birden başlarsa iğne ne kadar sorun yapar diye? Sana zahmet beni de bilgilendirir misin ? Ben şu sndaki doktoruma bilip bilmeden itiraz edip tersleşmek istemiyorum.Sonuna kadar kullansam ne olur ki? Çok mu kanama yapar ki? Bu şekilde mi sorsak Dr a?
Benim her akşam oluyo nerdeyse canım. Doktoruna arayıp söylemen en iyisi bence bu konuda. Herkesin ağrı eşiğide başkaKızlar kasıklarımda çok az böle inceden sızı giriyor erken doğum falan değildir herlde dimi sizde de oluyor mu
Benim ara ara kasılmalarım başladı onlar normal dedi doktor ama bu hafif sızı beni korkuttu pazartesi ilk defa nst ye bağlanıcam bakalım ne cıkıcakBenim her akşam oluyo nerdeyse canım. Doktoruna arayıp söylemen en iyisi bence bu konuda. Herkesin ağrı eşiğide başka
Normal gayet güzel.benim kız 41.haftada öyle doğmuştu.3 230 olarak.gayet ele avuca gelen bi bebek oluyor korkma.38+2 .. biz bugünde doğmadık
belki yarın ? neden olmasın
bu arada bana doktor 3100-3200 doğar bu kız dedi
normalmidir?
hahah abla nerden çikdiki : )))) oteki arkadaslarin kizlariyla kristirdim herhaldeSu
Abi :) ama krese gitmemek icin kok sokturuyo. Gecen o agladi ben agladim,sinirlerim bozuldu.
canim valal benim bildigin sancim oluyor, akrnim tas gibi sertlesiyor ama rahimde bi anormallik yok , dr rahime bakip bana sorun yok diyor her seferindeBenim ara ara kasılmalarım başladı onlar normal dedi doktor ama bu hafif sızı beni korkuttu pazartesi ilk defa nst ye bağlanıcam bakalım ne cıkıcak
Normal gayet güzel.benim kız 41.haftada öyle doğmuştu.3 230 olarak.gayet ele avuca gelen bi bebek oluyor korkma.
o kg normal canim tabiki .. senin fistik ortalama siniftan gidiyor :)öylemi ?
herkes ayrı konuşuyor, hiç internete bakmıyım buraya yazıp sorayım dedim
teşekkür ederim![]()
35 e girdim cnm bn bugün beklenen tarihe 15inden sonra dedi doktor o Yüzden öle çıkıyor haftamcanim valal benim bildigin sancim oluyor, akrnim tas gibi sertlesiyor ama rahimde bi anormallik yok , dr rahime bakip bana sorun yok diyor her seferinde
pazartesi baglan bakalim nst ye ne çikaack,o zamana 37 olurmusun, erken dogum sayilmaz artik galiba seninki
o kg normal canim tabiki .. senin fistik ortalama siniftan gidiyor :)
herkes kim kizzzben 2900 eşimde 3200 doğmuş
sanırım kilo biraz da genetik
tombiş olmayacağı kesindi ama cılızda olmasın
malum şimdi herkes kilo konuşmaya başlıcak