2015 Şubat Anneleri

Öğretmeniyle konuşun ortak hareket edin canım. Ben kreşte öğretmenlik yaparken bi öğrencimize tablo yapmıştık her gün mutlu gelirse gülen yü mutsuz gelirse ağlayan yüz yapıyorduk haftanın sonunda gülen yüzü fazlaysa hediye alıyordu ailesi. Sonra 5 te 5 yapınca almaya başladılar zamanla çocuk alıştı güle oynaya gelmeye başladı. Benimki görmüş geçirmiş biri olarak fikir. Öğretmeniyle paylaşmalısın bunu. Ortak hareket etmelisiniz. O gün ağlamadıysa öğretmeni senin yanında sorar ağlamadığını söylersen o gün onunla biraz daha fazla ilgilenirse yada ağlamadan geldiği için sarılsa bile çocuk sevinir ve alışır zamanla orda mutlu olmaya.
Ogrenci kac yasindaydi tam olarak ?

Bilmiyorum ki ama benim asıl sorun doktor değiştirmem cnm . Önceki farklı konuşmuştu bu farklı konuşuyor. Senin kontrol yakındaysa bir sorsana doğum birden başlarsa iğne ne kadar sorun yapar diye? Sana zahmet beni de bilgilendirir misin ? Ben şu sndaki doktoruma bilip bilmeden itiraz edip tersleşmek istemiyorum.

Canım bu yazdığını görmedim Dr a gittim keşke görseydim sorardım. Haftaya gidince sorayım olur mu? Benimki bebiş ters diye yine sezeryandan bahsetti. Biz de belki döner dedik bakalım.

bugun yemek olayı ayaküstü oldu benım.. cayın hayalını kurdum durdum.. :KK51: beyler ıcerde sohbetteyken kendıme koca 1 demlık demleyip ıctım
Bende çok içiyorum çayı içmeyince başım ağrıyo herkes hamileyken içme diyo ama dinlemiyom kimseyi canım istiyo napım :KK12:

Evim müsait ama işyerine gelip giden insanlar var. Merkezi yerde işyrrim
Yaza kadar idare edbilirsem yan ofisi de kiralayıp bebek için oda yapmayı düşünüyorum.

İşyeri sorumluluğu da boyle Bisey de mi işte hasta olmaya hakkin yok tatil yapmaya hakkin yok dinlenmeye hakkin yok..

Eşimin telefonu saat 10dan sonra rahatsız etme moduna geçiyor.yani rehnere kayıtlı olmayan numaralar 10dan sonra eşime ulasamiyorlar.saat 12 ye geliyordu yatmak icin yatak odasına geçtik,eşim bi baktı 45 cevapsız arama. Eşime dedim geri ara istersen numarayi Allah korusun kim kimi 45 kere arar. Arayan adam is için aramış iyi mi :KK57: böylesine de ilk defa denk geldim manyak mi ariyorsun.gecenin o saatinde hem de 45 defa aranır mi bi insan.bu adamin da bi ozel hayati vardir diye düşünmüyorlar midir acaba...

Yazın bebisler 5-6 aylık olacak tam da hareketli zamanları bazıları da yaz sonunda emeklemeye filan başlarlar o zaman Nasil bir formül düşünüyorsun acaba. Allah yardımcın olsun canım keşke annen yakininizda olaydı :KK51:

Sen nerde yasiyorsun eger istanbuldaysan sana cok iyi bi cildiye uzmani onerebilirim. Ben istanbuldayken gitmistim hamilelik kasintilarim egzamalarim vs hepsine ilac yapti gecti.
Ist anadolu yakasindayim cnm eger uzak degikse karsin tarafda iyi olur

Şansa bak ben normal istiyorum ama bebeğim ters sen sezeryan olacaksın bebegin pozisyona girmis :KK51:
Aynen canim ve bir aydir her gittigimde bas asagi okdugunu soluyo bende ondan dedim ya normal bekleyenlerin ters sezo olcam benimki donmus sansmi artik neyse herseyde binhayir vardir

Canım bu kadar güzel tanımlanır.
Birisi ekmek yaptım demişti şöyle sıcak ekmek çörek tarzı bir şey olsa yanında çay yesem. Nasıl makbule geçer.
Hem tembelim hemde evde yoğurt bilem yok o tarz şeyler için.

Ekmek yapan benim cano , buyur gel evime , bolca yemek de yapmıştım , cay da var , Ekmege sürmek için tereyağı da var , kahvaltılık cikolata da yaptiydim çocuklara.hadi bekliyorum. Başka kimler geliyor Kizlarrr :KK72:

allahım benim adamı şimdide doğum sancısı sardı
hapşurmama bile kızar oldu yavaş hapşur diyor
kendimi ters dönmüş kaplumbağa gibi hissediyorum bu adamla

bugun yemek olayı ayaküstü oldu benım.. cayın hayalını kurdum durdum.. :KK51: beyler ıcerde sohbetteyken kendıme koca 1 demlık demleyip ıctım

Afiyet olsun canim valla ben de bugün Yoruldum sonra cay içince ictigim çayın tadına vardım sanki :KK48:

Biberon , emziks, süt sağma makinesini kaynar suda beklettim cantaya yerleştirdim. Sanırım çantalar tamam

Back
X