Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al işine yaramaz ihtiyacı olan birine hediye edersin canım , tedarikli olmak güzel bişey dursun bi tane bence , Dr. Browns aldırdı bana eczacıIsrarla biberon almıyorum alsam mı ki bir tane![]()
VeLitchi senin mesajin farklı sayfadaydi tlfndan ancak bu kadar alıntı oluyor kusura bakmayın..
Kiz oba ben zaten dengesizim bu ara görür görmez beni de aglattin iyi mi. Cidden yakın olsaydık birbirinize destek olurduk halimizden anlardik dertlesirdik ne bileyim.. Bu aksam benim de canım bir olaydan dolayı sıkkın su an anlatmak istemiyorum,senin mesajını da görünce hemen açıldı çeşmeler..
Litchi Sana da üzüldüm kuzum yanında kimsen yok sessizsin kendi halindesin narinsin kirilgansin dusuncelisin..
@fyz35 kız bana o taraflar çok ters geliyor son zamanlarimizda olmasaydik aslında ortada bi yerde bulusurduk ne güzel
Ne diyim fistiklar gonullerimiZ bir olsun.. Obam ben yalnızım kardesim kimsem yok diye uzuluyordum ama bazen olunca da Bisey fark etmiyor de mi.. Neyse en iyisi insanin kendi kendine yetmesi. Diğerlerini boşver bacım sen kendin iyi olmaya bak.
Al işine yaramaz ihtiyacı olan birine hediye edersin canım , tedarikli olmak güzel bişey dursun bi tane bence , Dr. Browns aldırdı bana eczacı
Ya zaten çok.doluyum.bu konuda küfür bile edebilirim.
Millet gerizekalı 45 kere de arar 145 kerede.
Sizin özel hayatınız yok.zaten sadece onların işleri önemli. Görgüden,insanlıktan haberleri yok.
Ben acil.durumda doktorumu bile arayamıyorum.henüz.hiç.aramadım.
Benimde bir tanesi defterini aldı benden halasının kızı varmış ona verdi. Evraklarını istiyor. Dedim pzt gelin alın. Pazar gelsek olmaz mı akrabanın çocukları var diyor.
Dedim biz pazar çalışıyormuyuz bir,ikincisi benim durumumu görüyorsunuz heralde.
Şimdi bu bencillik değilde ne.
Neden insanlıktan nasibimizi almamışız acaba.
Japonyaya taşıncam.
10 gunlukkaç günlük oldunuz canım?
Sağolasın.VeLitchi senin mesajin farklı sayfadaydi tlfndan ancak bu kadar alıntı oluyor kusura bakmayın..
Kiz oba ben zaten dengesizim bu ara görür görmez beni de aglattin iyi mi. Cidden yakın olsaydık birbirinize destek olurduk halimizden anlardik dertlesirdik ne bileyim.. Bu aksam benim de canım bir olaydan dolayı sıkkın su an anlatmak istemiyorum,senin mesajını da görünce hemen açıldı çeşmeler..
Litchi Sana da üzüldüm kuzum yanında kimsen yok sessizsin kendi halindesin narinsin kirilgansin dusuncelisin..
@fyz35 kız bana o taraflar çok ters geliyor son zamanlarimizda olmasaydik aslında ortada bi yerde bulusurduk ne güzel
Ne diyim fistiklar gonullerimiZ bir olsun.. Obam ben yalnızım kardesim kimsem yok diye uzuluyordum ama bazen olunca da Bisey fark etmiyor de mi.. Neyse en iyisi insanin kendi kendine yetmesi. Diğerlerini boşver bacım sen kendin iyi olmaya bak.
İyi akşamlar herkese bugün sabah hamİleligimin basindan beri hiç kusmanistim neyse doktoru aradık kliniğe çağırdı gittik bebeğin kalp atışları zayıflamış bizi hastaneye yönlendirdi orda daha detaylı bakildim 5tup kan alındı sonra bebeein kalp atışı normale döndü ama kan değerlerinde trombosit düşüklüğü cikti bu yüzden yarin da gelin dediker. Bu durumu yaşayan var mi![]()
Sağolasın.
Yetiyorum kendi kendime ama bir yerde kopuyor.@Litchi gibi olsam.hiç susmam ben o benden dayanıklı. Seninde çocuklar var onlardan güç.alıyorsun.
Trombositlerim benimde cok dusuk ilk hamileligimde de oyleydi ama bunda daha cok dustu gecen hafta acil aradilar cok dusuk cikti tekrar yapicaz diye..olmasi gereken deger 150/400 benim 90/100arasiydu gecen hafta baya dustuİyi akşamlar herkese bugün sabah hamİleligimin basindan beri hiç kusmanistim neyse doktoru aradık kliniğe çağırdı gittik bebeğin kalp atışları zayıflamış bizi hastaneye yönlendirdi orda daha detaylı bakildim 5tup kan alındı sonra bebeein kalp atışı normale döndü ama kan değerlerinde trombosit düşüklüğü cikti bu yüzden yarin da gelin dediker. Bu durumu yaşayan var mi![]()
Yurtdışına ben de taşınmak isterdim açıkçası şöyle Amerika filan.. Hem değer yargıları örfleri adetleri ayıplari günahları çok olan bi milletiz hem de onlara hic de uymayan bi milletiz. Neden bu kadar örf adet var o zaman uymayacaksak? Bak dersin hamileye horMet vs.. Gecen gün metroya bindim ayakta gittim geldim yer veren yok. Arayıp sorma desen kimse arayıp ne yapıyorsun nasılsın diye sormuyor canın ne ister diye sormuyor Biseye ihtiyacın var mi diye sormuyor bi eksiği var mi bebegin diye sormuyor hani biz fedakardik hani biz hoşgörülüydük hani biz sevgi doluyduk???
Ocak annelerine baktım doğum.zamanları 18 ocak ve sonrası olan bir kaç kişi var 40+ ve 39 haftalıklar. 7-8 kişi doğum olsun diye ne yenir ne içilir derdindeler.
Çok beklemekte sıkıcı bence
Benim doğumum belli oldu 24 Ocak Cumartesi inş küçük kızım o zaman kadar bekler ..geceleri uuyuyamıyorum panikten şutum gelecek mi acaba diye... Son 1 hafta
Sağolasın.
Yetiyorum kendi kendime ama bir yerde kopuyor.@Litchi gibi olsam.hiç susmam ben o benden dayanıklı. Seninde çocuklar var onlardan güç.alıyorsun.
Canim benim duzenli tmizlikcim var. Iki haftada bir geliyor. Hem calisiyorum hem oglum var bir yandan hamilelik. Subat basinda bir fazla alsam bana yeter. Ne tarafta oturuyosun ki. Benim kadin dolu ama hep okuldan arkadaslara gdiyorSen temizlik isini naptin kendinmi yapcan birinimi buldun ben 2 hatun aradim gelmiolar havalar soguk die
10 gunluk
Tsk ederimBiri vardı kimdi hatırlıyamıyorum canım yaa. Ama elbereth61 nickli arkadaşa da sorabilirsin annesinde vardı sanırım onun da.