Sakın öyle düşünme sen çok iyi bir annesin çünkü bebeğini çok seviyorsun, onun en çok ihtiyaç duyduğu şey o, diğerleri fasa fiso bi şekilde halloluyor bebek mamayla da büyür anne sütüyle de gazı da olur kusar da, ama sen moralini bozmaz kendine iyi bakarsan bebeğine de daha sabırlı daha sevgili bi anne olursun onun da istediği o, keşke bana da bunu deselermiş diyorum ne boş şeyleri stres yapıp enerjimden harcamışım yok yere, biz elimizden geleni yapıp en iyisini öğrenmeye çalışıp uygulıycaz gerisi olduğu kadar rabbime emanetler zaten, büyüdükçe hayret ediceksin "allahım bu çocuğun doğması büyümesi her şeyi mucize bense olayın figüranı" diyceksin, yani tadını çıkar :)) bebişin altına gelince ben ıslak mendil hala kullanamıyorum kızımda, ilk doğduğunda bebekler için temizleme pamuklu pedler oluyor onları ılık suyla ıslatıp onlarla temizliyordum altını sonra da pişik kremi bişeycik olmuyordu. Şimdi de kaç çeşit mendil denedim hemen pişik oluyor çok hassas cildi, kaliteli kağıt havluyu ıslatıp öyle temizliyorum popişini sonra da yine krem yoksa çocuk pişikten gece uyku uyuyamıyor. Bir de kız çocuklarının temizliğini çok hassas yapmak gerekiyor mantar tehlikesine karşı, iyi temizlediğinden emin olmak lazım bazen pişikle mantar da karışıyor çünkü