- Emoji Skoru
- 4.211
- Puanlar
- 773
Yuz gelis nasil dogdu ki. Boynunu arkaya kivirmis sirtina yapistirmis oyle girmis kanala. Cenesi kanalin.bir tarafinda alni bir tarafinda. Dr telasla.sezeryana aldi sakin ikinma dedi. Yoksa.aciklik.bir anda.ilerledi masaya almislardi coktan. Belki seninki alniyla fln gelmistir. Bir de.benim.dr daha az cesur olabilir risk almak.konusunda. Ama takili kalinca ya vakum ya sezeryandi yine. Ve dr.un soyledigi takilmisti.
...
Canim kusura bakma. Yüz geliş diye okuyunca ben farklı Bisey düşündüm.normale bebekler aşağı doğru bakarak doguyotlar ya hani annesinin arkasını görecek şekilde yani,benim kizim ters doğdu yani yüzü on tarafı görecek biçimde doğdu tıbbi adı nedir bilmiyorum ama sen yüz geliş diyince ben onu anlamistim sonra araştırınca bahsettiğimiz şeylerin farklı olduğunu anladım..
Her zaman demedik mi burada tatlım önce anne ve bebegin sağlığı diye,risk almamakla en doğru kararı vermissin şartlar elvermiyorsa iyi gelecek olan neyse onu secmeliyiz tabii ki ..
Bebeğini sana Nasil göstermediler orasını anlamadım.mesajlarına tekrar bakacağım hala goremedin mi kuzunu? Cigerlerinde Nasil su kalıyor acaba biri daha boyle Bisey söylemişti sanki burdan.. Rabbim tez zamanda şifa versin inş. Fıstık. Şükür iyisiniz ya gerisi hallolur