• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Arkadaslar emziren annelerde Aspirin icmek zorunda olan varmi?ya kalp kapak problemim vr hergun 75mg lik almak zorundayim hamilelikte biraktirdi dr'lar cunku tormbositlerim cok dusuktu tehlikeliydi velhasili simdide burdakiler ic diyor Trdeki dr'um emzirirken olmaz diyor kime inanacagimi bilemedim kullanan ya da bilgisi olan varmi?
Benim de 2. derece mitral yetmezliğim var.. Ne gebelik öncesinde ne gebelikte ilaç kullandım ne de şimdi kullanıyorum,trombosit değerimde de pek düşme olmadı..

Kızlar selam en dogalindan normal doğumla kizim dünyaya geldi hoşgeldin defa getirdi.gündüz 4 te gittim Dr 3 cm açılan var eve git gece 9 gibi gel dedi.eve gittim yoga Pilates topu ne varsa hepsiyle sancı karsiladim gayet rahat muz kahve eşliğinde 8 de gittim aksam 8 cm olmuştum lavman odayı hazırlama derken 11 de doğuma girdim 11 04 te doğdu minnak kızım kendi sancimla evde kolayca gecen Doğumum oldu şükür dua edenlere teşekkür ederim daha güzel. Doğumlar sizlerin olsun.çok güzel yaaa kızım dünyaya hosgeldi.

Canim gozun aydın cok sevindim senin için gönlünce olmus ne mutlu saglikla buyut inşallah darısı bana olsun tum isteyenler nasip olsun

Diş ağrısından ölüyorum ben ya ayni anda sağlı sollu 5 dis birden agrir mi el insaf:KK61:parol da kesmiyo artik agliyom resmen acidan yaa

Kizlar dünden beri adet agrim var sürekli agriyan.belimde agriyo.ama dk tutacak gibi degil sürekli.kasiklarim çok agirlasti.şimdide ishal oldum.bu gün nst de 60 lardaydi sancim.doğum başlıyor olabilirmi?

Selam kizlar.
Çarşamba günü 10:13'te kizimizi kucagimiza aldik. 4 kg 51 cm. Cok sukur her sey yolunda. 1 gece hastanede kaldik artik evimizdeyiz.
Birbirimize alismaya calisiyoruz. Emziriyorum. Arada mama takviyesi de yapiyoruz. Insallah gazsiz, uyuyan ve emen bi bebek olur. Bekleyen herkesi allah kurtarsın. Isteyen herkese versin inşallah. Tarifsiz bi mutluluk.

Ahh uyku ahhh... Kesintisiz uyumak nasildi, resmen unuttum :/

Selam kizlar.
Çarşamba günü 10:13'te kizimizi kucagimiza aldik. 4 kg 51 cm. Cok sukur her sey yolunda. 1 gece hastanede kaldik artik evimizdeyiz.
Birbirimize alismaya calisiyoruz. Emziriyorum. Arada mama takviyesi de yapiyoruz. Insallah gazsiz, uyuyan ve emen bi bebek olur. Bekleyen herkesi allah kurtarsın. Isteyen herkese versin inşallah. Tarifsiz bi mutluluk.
Maşallah.
Hayırlı uğurlu olsun.
Güle.güle büyüt.
Sabahlığı giydin mi,?

kizlar bende birsuru et beni gibi kuçuk seyler çikdi boynumda
arada kazaga falan takilip aciyordu ama az once gordum birsuru :KK43:((
kaybolurmuki,zarari varmi hiç bilen varmi :KK43:((
Bende decikti gebelikte. Bildigim kadarıyla zararı yk cildiye dr.u alır onları

Sunni sancı verildi. 7 saat çektim açılma olmadı malesef. Spinal anestezi ile sezeryan oldum. Kızım 3430 gr, boyu 51 cm uyuyor şimdi çok tembel.

Kızlar selam en dogalindan normal doğumla kizim dünyaya geldi hoşgeldin defa getirdi.gündüz 4 te gittim Dr 3 cm açılan var eve git gece 9 gibi gel dedi.eve gittim yoga Pilates topu ne varsa hepsiyle sancı karsiladim gayet rahat muz kahve eşliğinde 8 de gittim aksam 8 cm olmuştum lavman odayı hazırlama derken 11 de doğuma girdim 11 04 te doğdu minnak kızım kendi sancimla evde kolayca gecen Doğumum oldu şükür dua edenlere teşekkür ederim daha güzel. Doğumlar sizlerin olsun.çok güzel yaaa kızım dünyaya hosgeldi.

Selam kizlar.

gözünüz aydın kızlar.Allah Anali babalı sağlıklı buyutsun

günaydın kızlar herkese hayırlı günler dün topuk kanı aldırdık kızım bütün gün hiç uyumadı gece 1 de zor uyudu uyku sıktı gerildi o ağladıkça bende ağladım memede uyuyor beşiğe geçiriyorum hemen uyanıyor kucağımda sakin ayrılınca huzursuz en sonunda beşiğe yatırıp üzerine kendi tişörtümü örttüm kokumu aldı diye heralde uyudu çok hırpalanmış sabaha kadar 1 defa uyandı bende hiç ellemedim emzirmeye uyandırmadım
annemin kıymetini çok iyi anladım :(

Ne guzelz Allah banada böylesini nasip etsin. Hayırlı evladın olsun annesi seni uzmesin inşallah. Peki bu arada evde suyun grlmismiydi ve doğumda dikiş yaptılar mi

Hayırlı olsun canım sağlıkla buyut bebisini inşallah

hoşgelmiş annesini yormadan gelmiş maşallah kuzuna :)

Back
X