2015 Şubat Anneleri

Canimmm cok tesekkur ederim. Insallah hep mutlu oluruz burada kurulan arkadasligimiz DA hep surer insallah.

ay seninde mi doğum günündü görmedim ben. canım ailenle sevdiklerinle en minik yavrunla nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara inşallah.
herşeyi kafana takma akışına bırak. o zaman herşey daha güzel olur öpüyorum miniğinle seni :KK36:

ya doktor bide 1 parmak aciklik var dedi bu ne demek oluyor.
galiba burda en son ben dogum yapicam bakta gör
rahim 1 cm açilmis canim
aslinda hiç bi anlami yok bence :) bende 2 hafta once 1 cm açiklik vardi hala dogurmadim bak,10 cm olunca bebek çikacak
açikligin ilerlemesi lazim ama nasil deme bende bilmiyorum, bilsem kendimi açarim :)))))))))))

bu aralar her gun mutlaka en az yarim saaat yurumeye çaliisiyorum extradan

rahim 1 cm açilmis canim
aslinda hiç bi anlami yok bence :) bende 2 hafta once 1 cm açiklik vardi hala dogurmadim bak,10 cm olunca bebek çikacak
açikligin ilerlemesi lazim ama nasil deme bende bilmiyorum, bilsem kendimi açarim :)))))))))))

gecen hafta parmaginin ucunu gosterdi 1 cm acilma var dedi simdi parmagi komple rahime girdi 1 parmak acilma var dedi anlamadim. ben disarda fazla kalamiyorum hemen kücük tuvaletim geliyo

gecen hafta parmaginin ucunu gosterdi 1 cm acilma var dedi simdi parmagi komple rahime girdi 1 parmak acilma var dedi anlamadim. ben disarda fazla kalamiyorum hemen kücük tuvaletim geliyo
nasil yani parmak boyunumu kastediyorsun ? 5-6 cm eder bu seni birakmazlarki o açilmada

rahim 1 cm açilmis canim

öyle deme cnm ben hastaneye gittimde 1 buçukdu 8 saat sonra doğma masasına çiktim

öyle deme cnm ben hastaneye gittimde 1 buçukdu 8 saat sonra doğma masasına çiktim
Benim de aksam 1,5 tu. 4-5 saat sonra ancak 2-3 cm olmustu. Sabah kahvalti yap dedi ebe daha vakit var diye. Ama 1 saatin icinde 8-9 cm oldu dogum masasina aldilar. Burnuyla geldigi icin ordan ameliyat masasina gittim ama ebe sasirdi ne cabuk acildi diye.

Hayırlı günler herkese kısadan geçmişe göz attım. Bizde de aynı konular sık sık bez değiştiriyorum gün içinde altına yapınca kesinlikle rahatsız oluyor hemen değiştiriyorum yikiyorum popoyu kremliyorum rahatılıyor. Bu arada bebekler iki kere meme isterler miş biri acıktığında diğeri susadıgindan. Onun için her ağladığın da emzirin. Anne sütü alanların kakasi daha civik olur Muş. Katı kaka mama kullananlar da olur benim ilk oğlum katı kaka yapardı :)

Benim de aksam 1,5 tu. 4-5 saat sonra ancak 2-3 cm olmustu. Sabah kahvalti yap dedi ebe daha vakit var diye. Ama 1 saatin icinde 8-9 cm oldu dogum masasina aldilar. Burnuyla geldigi icin ordan ameliyat masasina gittim ama ebe sasirdi ne cabuk acildi diye.
az kisi kaldik dimi dogurmayan takvimi biten bile vardi sanki. en baslarda blakkbery vardi sanki ne oldu ona

O popodan uyarmayi çok sık yapmayın cnm sonra bebek alisiyormus uyarilmadan kaka yapmiyormus..Seninki daha küçük heralde göbeği yeni düştüğüne gore..bnmki 1 ayı doldurdu artik 3 güne kdr kaka yapmayabilirmis..
Kucuk canim daha haftalik bende karsiyim popodan uyarmaya ama mecburen oyle cani aciyormus gibi aglayinca yaptik....

Back
X