- 28 Şubat 2010
- 2.924
- 2.455
- 448
E vitamini kapsülü sur canm , Bella bee krem bir dememe başı çatlağı yaşayan varmı? lansinoh ve zeytinyağı sürüyorum. geçecek gibi değilne yapabilirim ki başka?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E vitamini kapsülü sur canm , Bella bee krem bir dememe başı çatlağı yaşayan varmı? lansinoh ve zeytinyağı sürüyorum. geçecek gibi değilne yapabilirim ki başka?
bende normalim 15 gün oldu ve allaha şükür ki iyim dikişime rağmen ha ağrı yok ama uzun sürede ayakta kaladiğim zaman bir çekişme olıyor okadar ve ben evde kızıma tek bakıyorum pazar gününden beri ben şükür ediyorum kı sezo olmadim onları görnce ben çoook ıyım arti ben sadece 2 gün yatım oda zorla yatırdılarya bu normal doguranlardan nerdeyse dikislerdencekmeyen kalmadi. Niye bu kadar agriniz oldu sizin anlamadim.. Ben hic anlamadim acisini sancisini... Heleki dikisimin biri atmisken bile .. Sezo olanlarda cok cekti.. ben dahil ki kac gundur bulasiktan elimi cekemiyorum annem saolsunsonrada gece boyu karnimin ico aciyor .. 1 haftaligim daha.. Subat annelerinde dogumu ve sonrasi mukemmel gecen yok gibi
Sütümü sürüp açıkta bırakıyorum ben de,yaram berem yok şükür..Ayy canim cidden gectimi cok sevindim hemen bende yapayim bu tavsiyelerini. Her emzirmeden sonra mi havalandirip kuruttun meme uclarini?
Agliycak kadar yıpratma kendini sakin.normal bi şey bu.çoğunda oluyor.ilk bebeğimde oldu.17ile aldılar.3 gün kaldık.11 le taburcu ettiler.uyandırıp emzirmeyi beceremedim.emseydi daha hızlı atardı.senin ki daha düşük.inşallah bi gece de cikar.Kızlar kızımın sarılık değeri 14 çıktı fototerapiye aldılar çok üzgünüm boyle bizi yasayan var mi değeri kaçtı düşüyor mu 1 gecede lütfen ilgilenir misiniz
Sıkma canını tatlım bizim değer 16 ya çıkmıştı 24 saat fototerapi aldı ertesi gün çıktık çok şükür sizde yrna cikarsiniz inşallah geçmiş olsun..ben çok yipratmistim kendimi sen yıpratmaKızlar kızımın sarılık değeri 14 çıktı fototerapiye aldılar çok üzgünüm boyle bizi yasayan var mi değeri kaçtı düşüyor mu 1 gecede lütfen ilgilenir misiniz
Yok 41+0 da sezon olduk el mecbur pipili dönmeyince :)
15 e çıkmıştı bir kaç gün sonra 11 E düştü. Fototerapiye niye aldılar şaşırdım.Kızlar kızımın sarılık değeri 14 çıktı fototerapiye aldılar çok üzgünüm boyle bizi yasayan var mi değeri kaçtı düşüyor mu 1 gecede lütfen ilgilenir misiniz
Allah yar ve yardımcın olsun Maral, ben bir çocuğa bakamıyorum k.v olmasa bitiğim.hanimlar sizi okuyunca korku filmi seyretmis gibi oluyorum yada senaryosu okumus gibi ..
e ben ne halt edicem simdi dogumdan sonra ?
oncekilerde de yalnizdim ama zorluk yasamdim ki boyle
bu sefer yasarsam napîcam : ( piyango banada çikarsa ya(
dikisler, aciyan gogusler, olmayan sutler, bunlarin ustune ikide çocuk , off anamm offf
yarin ve cuma gunu en iyisi ben 1 er saaat yuruyum , zor dogum ve sonrasini kaldiramam,çocuklar bitlenir bende kurtlanirim valla : (((
Öff be Allah tüm annelere kolaylık versin isyan etmiyorum ama afedersiniz ne meme kaldı ne alt tarafhanımefendi memeleri sömürdü alt takım dağıldı
Doktoru Aradım sen ayakta çok mu kaldın dedi dikişlerim bu Yüzden o kadar ağrıyormuş e doktora diyemedim ki Yanımda kimse yok çocuğuma da kendimde ben bakıyorum nasıl yatayım diye inşallah çabuk geçer zira ayakta durunca zonkluyor wc ye girince acıyor :-(
Öyle oluyorlar genelde :)Selam kizlar,
Oglum ilk yaramazligini yapti :) 2 gundur dogru duzgun kaka yapmamisti. Degistirelim diye bezini actik kaka yapmaya basladi, hemen bezle kapattik. Sonra bitti. Temiz bezi koyarken tekrar bi yapti ne ust bas ne koltuk ne hali kaldinormalde deli olurdum ama 2 gunden sonra nasil mutlu oldum o kakaya :)
Merak etme yav.hanimlar sizi okuyunca korku filmi seyretmis gibi oluyorum yada senaryosu okumus gibi ..
e ben ne halt edicem simdi dogumdan sonra ?
oncekilerde de yalnizdim ama zorluk yasamdim ki boyle
bu sefer yasarsam napîcam : ( piyango banada çikarsa ya(
dikisler, aciyan gogusler, olmayan sutler, bunlarin ustune ikide çocuk , off anamm offf
yarin ve cuma gunu en iyisi ben 1 er saaat yuruyum , zor dogum ve sonrasini kaldiramam,çocuklar bitlenir bende kurtlanirim valla : (((
Bugün NST ye gittim bebiş dün de gelmeyince sancılar 40 ı geçmiyo pazartesiye kadar gelmezse suni sancı verecekler yalnız ben daha önce sancım gelsin kendi sancımla doğuma gideyim istiyorum Rabbim bakalım neyler neylerse güzel eyler :)Burdaymis yahu ne yaptın seher varmı bi gelişme