- 28 Şubat 2010
- 2.924
- 2.455
- 448
Nemli tülbentle silersin canmKapsülü sürdükten sonra yıkamak gerekiyormu canım ? Onu deneyeceğim bide.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nemli tülbentle silersin canmKapsülü sürdükten sonra yıkamak gerekiyormu canım ? Onu deneyeceğim bide.
aa kardesimle yasitsin. Bebek tutmayi bilmiyor daha :)) hayat herkesin yolunu farkli ciziyor hakkaten 30 a geldiginde cocuklari buyutmus olursun ne guzelŞu anda 8 26 evet yaşım küçük aslında daha da küçük 94 lüyüm çünkü :) 20 yaşıma girmeden oğlumu kucağıma aldım şimdi de 21 e girmeden kızımı alacağım inşallah :) hayat çok farklı sürprizlerle çıkıyor karşımıza :) hepimize hayırlı sağlıklı Doğumlar nasip etsin Rabbim :)
Tsk ederim ben baktirayim medicale. Sarinca daha rahst ediyorum. Ne zaman iner ki bu gobekMarkasını biliyorum kardeşim medikalde çalışıyo o getirdii. Unuz şerit gibi bişey cırt cırtı var nerden istersen ordan yapışıyo. Hamileyken belim ağrıyıncada kullanıyordum sıkmadan. http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/altis-termal-sauna-kemer-bel-korse-200-ml-jel-142700520 Bunun gbi
Beni de çok rahatsız ediyo bu göbek gerçi epey küçüldü ama o yumuşaklığı o löp löplüğü sinir ediyo beni :)Tsk ederim ben baktirayim medicale. Sarinca daha rahst ediyorum. Ne zaman iner ki bu gobek
Bende sese alışyırıyorum
Yanında süpürge açalışıyor tınlamıyoR.
Rabbim çocuklarından yana yüzünü güldürsün inşallah.
Amin. ne güzel genç yaşta anne olmuşsunŞu anda 8 26 evet yaşım küçük aslında daha da küçük 94 lüyüm çünkü :) 20 yaşıma girmeden oğlumu kucağıma aldım şimdi de 21 e girmeden kızımı alacağım inşallah :) hayat çok farklı sürprizlerle çıkıyor karşımıza :) hepimize hayırlı sağlıklı Doğumlar nasip etsin Rabbim :)
Ne alakası var derken? Hımm sanırım hiç erkek bebek altı değiştirmedin sünnet edilen derinin altında idrardan kalan kalıntılar olur ve onu temizlemezsen ileride hastalık sebebi olur ama sünnet edilince orda bir birikime olmuyorCanim ben ilk cocugumda kremler falan kullandim gr fayda etmedi. O zamanda tek derman kendi sutumu şurup kurutmakta havalandırmakta olmuştu. Simdi de öyle ...her emzirmeden sonra kendi sütunu sur 1 saat falan acikta dursun imkan varsa tamamen kuruşun bir sonraki sefere o hazirladigin ayva çekirdeği jelinden sur oda iyice kuruşun. Sürekli hava alsin meme uclari. Nemli kaldikca geçmeyecek cunku
sunnetle temizligin ne alakasi var ki anlamadim ben .
Neden uyumaz ki bunlarherkese hayırlı günler kızlar
takvimim bitmiş bugün
kızım mışıl mışıl uyuyor
dün gece 10,30 da uyudu sabah 5,30 da uyandı
dün çok yoruldu uyumadı tabi
2,30 dan 10,30 a kadar uyanıktı
bende alışmışım uykusuzluğa dün gece bende uyudum şimdi sersem gibiyim
Sen bu günlere uyumuyo deme değerini bil büyüdükçe dahada aciliyo gözleri en tatlı halleri ayy yerim onları göbek dusmem iştir daha mis kokulular
Neden uyumaz ki bunlar
O kadar kotuyum ki..demistim ya kaynanam ameliyat oldu geldi bana yerlesti tamamen emrivaki yapatak..2 gundur katlaniyorum. Bebege bakiyorum zaten uykusizum yemek felan yapmam dedim esime o biseyler ayarladi yedik. Birde kadın surekli cok emziriyon kucaga alistrdin yok sumsuk yapmisiz cocugu gibi sacma sapan laflar ediyo. Napayim acmi kslsin dedim. Gece beni mutfakta kistirdi vay efendimsurat yapiyomusum benim ne mal oldugumu anlamis anam babam beni yrtistirememis vb bursuru hakaret..anne defim hastayim yorgunum..bu hala sayiyo.dedim ben bu konusmayi yapmak istemiyorum.odaya gectim. Esime neler saydi.bi tas corba vetmemisim.hakkini helal rymezmis. Esim geldi beni sucladi.geceden beri agliyorum.bitti artik benim icin ya kocam arkamda bile degil.bi dunyada o laf soyledi. Napayim ben simdi. Cocugumu alip kacasim var. Hala da gitmedi icerde.annemleri cagirdim. Bu lohusa halimle resmen psikolojik siddet goruyorum.geldi duzenimi bozdu kocsmla arama acti defolup gidecek. Bide sabah agliyo ogluna..herseyi biraktim esim henim yanimda degil anasinin haksiz oldugunu bile bile onu tutuyo ya..suan aklimdan gecen tek sey bosanmak. En mutlu olmam gerejen gunlerde yasadiklarima bakin. Hic iyi hissetmiyorum kendimi![]()
O kadar kotuyum ki..demistim ya kaynanam ameliyat oldu geldi bana yerlesti tamamen emrivaki yapatak..2 gundur katlaniyorum. Bebege bakiyorum zaten uykusizum yemek felan yapmam dedim esime o biseyler ayarladi yedik. Birde kadın surekli cok emziriyon kucaga alistrdin yok sumsuk yapmisiz cocugu gibi sacma sapan laflar ediyo. Napayim acmi kslsin dedim. Gece beni mutfakta kistirdi vay efendimsurat yapiyomusum benim ne mal oldugumu anlamis anam babam beni yrtistirememis vb bursuru hakaret..anne defim hastayim yorgunum..bu hala sayiyo.dedim ben bu konusmayi yapmak istemiyorum.odaya gectim. Esime neler saydi.bi tas corba vetmemisim.hakkini helal rymezmis. Esim geldi beni sucladi.geceden beri agliyorum.bitti artik benim icin ya kocam arkamda bile degil.bi dunyada o laf soyledi. Napayim ben simdi. Cocugumu alip kacasim var. Hala da gitmedi icerde.annemleri cagirdim. Bu lohusa halimle resmen psikolojik siddet goruyorum.geldi duzenimi bozdu kocsmla arama acti defolup gidecek. Bide sabah agliyo ogluna..herseyi biraktim esim henim yanimda degil anasinin haksiz oldugunu bile bile onu tutuyo ya..suan aklimdan gecen tek sey bosanmak. En mutlu olmam gerejen gunlerde yasadiklarima bakin. Hic iyi hissetmiyorum kendimi![]()
Hic bilmiyorum bunlar mi normal biz mi anormaliz. Tecrubesizlik de ayri dert. Beceremiyorum bakmayi. Gece sapkasi burnunu kapatmis vik vik ses geldi kiz gidiyor diye firladim yataktan simdi de dikislerim sizliyorBizim dana gece 1 de Uyanıyor 4 saat uyanık hatta 5 bu arada nasıl oluyor bu kadar uyanık kalıyor anlamıyorum bunca zaman da emiyor tam bir dana oldu 5 te uyuyup 9 da yine Uyanıyor sonra Öğlen 12 ye kadar yine uyanık memedeyiz 4 gibi tekrar uyuyor 6 da Kalkıp yine emiyor 10 da uyuyor yine Tamamıyla düzenimiz böle oldu 9. Gündeyiz yarım kilo almışız boyumuz 2 cm uzamış normal mi bu şekilde emip uyuması sarılığı da geçti
gece esimle de tartistik, aglamakdan gozlerim $i$mi$ halde uyyakaldim
Allahtan gece uyanmadim pek ama simdi basim agriyor ..
ne gunah isledim , kimin ahini aldim ben bilmiyorum benim çilem omurluklus asla bitmeyecek