- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
ne biliyim litchim, toprakdan suyundan havasindan mi .. seninki yine yardimci ariyor bizde oda yok .. herkes nasil yapiyor diyor esim bana ,burda kimsenin yardimcisi yokmus herkesin çoucugu avrmis ..Canım ne olur üzülme. Aynı toprak olayından seni çok iyi Anlıyorum. Eşlerimiz değişmez hep böyleydiler. Biz biraz fazla ilgiye ihtiyaç duyunca onların huyunu daha iyi anlıyoruz o kadar. Benim eşim de evde kendi yardım etmemek adına habire yardımcı Arıyor. aslında yardım da beklemiyorum iki güzel söz söylesin bebişimizle ilgilensin yeter bana. Yemekleri de yaparım eve de bakarım ben. Ama illa bir kadın alıcak. Zaten aldığı Kadından haz etmedim üç haftadır odamdan çıkamıyorum kadın gidince çıkıyorum. Yapılan yemekler de hep döküldü en sonunda hiçbişey yiyemez oldum. Söylüyorum istemiyorum kimseyi diyorum ama illa birisi olsun diye tutturdu.
banane herkesden , ben kendime bakarim,iki guzel soz duymak nazlanmak isterim , onlarida istemiyorum artik gerçi .. hayirlisiyla su çocugu bi dogurup normal hayatima donebilseydim bi an once, baska hiç bisey istemiyorum ..
sanada Alalh yardimcin olsun, sana yalniz kalamazsin diyenlere beni anlat..8 senedir yalnizim : )))