kızlar çok kötü bir gün geçirdim

birden bebeğimin ağzından burnundan köpük gelmeye başladı mosmor oldu nefes alamadı tepki vermedi elini kolunu oynatmadı korkudan aklım çıktı annem bebeklerde olur öyle desede kv beni daha çok gerdi sakinleştireceği yerde daha çok panik yaptırdı benim kucağımdada öyle oldu ama korkarsınız idye söylemedim dedi. ağlaya ağlaya eşimi aradım hemen geldi sağlık ocağına götürdüm ebe sağolsun baktı genzi temiz burnuda temiz olur öyle bebeklerde akıntısını atmaya başlaması güzel atamasa daha zor olur dedi. kadın beni teselli etmeye çalışıyor ben ağlıyorum kendi annem korkulacak bişey yok dedim ama içi rahat etmedi diyor kv çıkmış ordan panik olduk çok korktuk diyor ebe annesi şimdi lohusa herşeye üzülür ağlar sizin onu sakinleştirmeniz lazım böyle yapmayın dedi eşimede işten geldiğinizde işe giderken ilk anneyle sonra bebekle ilgilenin dedi. kv çıktı ordan gelmişken kilosunu ölçün bari dedi ebe bir bana baktı bir kv ye baktı sinirden dişlerimi sıkmaktan başıma ağrılar girdi bugün.
neyseki bir problem çıkmadı sağlık ocağından geldik 4 saat deliksiz uyudu kuzum.
ömrümden ömür gitti onu mosmor görünce