2015 Şubat Anneleri

Çok çok geçmiş olsun.
Öyle durumlarda biraz soğukkanlı olmak gerek aslında ama olamıyoruz
Benimde ağzına süt dolmuştu ve mosmor olmuşty. Sesi soluğu kesildi. Sarstım.kendine geldi ama o gün bana zehir oldu.
Şimdi hep korkarak.yaşıyorum ya bir şey olursa diye
AlLah korusun bebeklerimizi.
K.validelerde sanki lohusa olmamış gibi hiç alttan almıyorlar.insanı delirtiyorlar laf desen alınıyorlar.
Gecmis olsun haklisin sogukkanli olmak cok onemli
Ben esim yanimdayken daha panik oluyorum bu gibi durimlarda yanlizken daha sakin olmaya calisiyorum...

Selam kizlar dogum yapanlarin gozu aydin yapmayanlarin allah yardimcisi olsun.bebeklerinizi kac saat arayla emziriyorsunuz yada.mama veriyorsunuz.biz sut yermediginden arada mamada verioruz. İlk gunler ciddi.anlamda sariligi.yukselincr 2 saat arayla beslenmesi ve kesinlikle.ac.kalmamasini soyledi doktor su an 1aya yaklaştık. Gece uykusundan bebeginizi hala uyandiriyor musunuz?

Kizlar merhaba. 7 gunluk olduk.gobegimiz dusmedi. Bide sarilik icin kan testi yapildi. Degeri 13.5 cikti. Doktor gunese koyun bol bol dedi. Aksamlarida isildaklarin altina koyun bi tek bezle kalsin ve bol bol emzir.atlatir onmli degil dedi.ama endisdleniyorum yinede...ayni sorunu yasayAn var mi

ışıldağın altına koyduğunda gözünü ört etkilemesin. çok işe yarıyor hastaneye yatma sınırında bile...

kızlar çok kötü bir gün geçirdim :KK43:
birden bebeğimin ağzından burnundan köpük gelmeye başladı mosmor oldu nefes alamadı tepki vermedi elini kolunu oynatmadı korkudan aklım çıktı annem bebeklerde olur öyle desede kv beni daha çok gerdi sakinleştireceği yerde daha çok panik yaptırdı benim kucağımdada öyle oldu ama korkarsınız idye söylemedim dedi. ağlaya ağlaya eşimi aradım hemen geldi sağlık ocağına götürdüm ebe sağolsun baktı genzi temiz burnuda temiz olur öyle bebeklerde akıntısını atmaya başlaması güzel atamasa daha zor olur dedi. kadın beni teselli etmeye çalışıyor ben ağlıyorum kendi annem korkulacak bişey yok dedim ama içi rahat etmedi diyor kv çıkmış ordan panik olduk çok korktuk diyor ebe annesi şimdi lohusa herşeye üzülür ağlar sizin onu sakinleştirmeniz lazım böyle yapmayın dedi eşimede işten geldiğinizde işe giderken ilk anneyle sonra bebekle ilgilenin dedi. kv çıktı ordan gelmişken kilosunu ölçün bari dedi ebe bir bana baktı bir kv ye baktı sinirden dişlerimi sıkmaktan başıma ağrılar girdi bugün.
neyseki bir problem çıkmadı sağlık ocağından geldik 4 saat deliksiz uyudu kuzum.
ömrümden ömür gitti onu mosmor görünce :KK43:

Çok geçmiş olsun canım... soğukkanlı olmamız lazım ama olamıyoruz her zaman maalesef. ebe hemen anlamış halinden...

arada patlamalar oluyor iste canim bugun daha iyyim .. ALlaha siginip guevniyorum zaten baska kimsem yokkki .. ne kocadan ne baskasindan fayda var baana ..

az once ogluma sakiz paketi verdim naneliydi , sonra ben sevmem naneliyi ama ver oglum tadina bakiyim acimi dedim
once aci deil dedi, sonra yine isteyince aci dedi .. yani kisacasi bu dunyada evlatdanda fayda yok :))))

bakdim simdi kisaymis , karisik geldi bilmediigm için ama surekli okuyunca kafama girer herhalde
Haha çok gülesim geldi.
Sıkarım onu.
Ya diyorum ben Size erkek çocuklar hayırsız oluyor diye
Kız olsa verirdi.
Bende Feminist mi ne oldum?

Gecmis olsun haklisin sogukkanli olmak cok onemli
Ben esim yanimdayken daha panik oluyorum bu gibi durimlarda yanlizken daha sakin olmaya calisiyorum...
Bende diyorum ama herkes rshatsın desede pek rahat değilim

Biraz önce çok ağladı boğazında balgam varmış gibi geldi hemen bende başladım ağlamaya.biraz Uzun ağlasın bende başlıyorum.

Haha çok gülesim geldi.
Sıkarım onu.
Ya diyorum ben Size erkek çocuklar hayırsız oluyor diye
Kız olsa verirdi.
Bende Feminist mi ne oldum?
ay insan aliniyor valla her ne kadar 5 yasinda çocukda olsa,insan 7sinde neyse 70 inde odur derler ya .. benim oglan çok vijdansiz,gecen dondurma aldim , esimle birer tane yedik onlarda kaldi birer tane 4 lu paketdi
kafasinda anptiysa toplamis çikarmis babasinin iki dondurma yedigini hesaplamis ,bi bagiriyor agliyor gorsen derin odnorucunun kapagi eline falan dustu sandim, geldi babasina saldiriyor sen nasil iki dondurma birden yersin diye, beni adamdan sayan zaten yok:KK70::KK70: birini benim ydigime zor inandirdik valla çocugu : )))

kiz oyle deil,elinde yarim olsa onun yarsini verir
kiz bana çekmisde oglan dayisina çekmis
ben bunlarin buyuk halini duusnemiyorum bileee:mad::mad::mad:

Kizlar günüm doldu bugün kontrol vardi.ilkbas suyun azalmis dedi seni bugün yatiralim suni verelim dedi.sonra bidaha inceledi p.tepsiye kadar idare eder suyun dedi.ama çok kafama taktim bi sorun olurmuki.nette arastirdim ani bebek olumleri olabiliyomus
Sonlara doğru suyun azalmasını normal görüyorlar benimde geçti günüm

Ben şalla sardim daha rahat ettim o yuzden alayim dedim ama bakalim kullanmam belki. Kilo oldugu icin asagi dogru sarkiyor karnim rahatsiz ediyor. Yoksa cozum kilo vermek ve spor elbette
40 tsn sonra hafof spor 3 aydan sonra mekik yapsbilirsin dedi bana

kizlar ben bugun bu bebegin hareket ettigini hiç hatirlamiyorum
az once çikolota yedim yan yattim durrttum bi kaç tepki verdi ama gerisi gelmedi
çok korkuyorum, napsam dr a gitsemmii
hiç olmasa gidicem de bi iki kipirdadi gerisi yok simdi
:KK61::KK61::KK61:

saol canim o kadarda guçlu deilimdir belki kiz
yok sekerim okullar yarin son gun, saya saya gun kalmadi
artik okullarin açilacagi gunu sayarim bende napayim
gerçekten stres oldum gun geçtikçe
ilk basta aklimdan hep mart geçiyordu , beynim onu mu kazidi napti bilmiyorumki
Buyuk ihtimalle oylE
bu psikoloji tuhaf is

az once çikolota yedim yan yattim durrttum bi kaç tepki verdi ama gerisi gelmedi
Yeridaralmistir.dogum yaklasincada hareket azaliyodu sanku?

Yeridaralmistir.dogum yaklasincada hareket azaliyodu sanku?
hatirlmaiyorum ki hiç bisey oncekilerden
kafam allak bullak oldu
çok minik kipirdilar hissediyorum
her zaman gum gum vururdu alisik deilimki boyle sesiiz olmasina : (((

ayakalrim agriyip acimasa yarin için çilgin bi yuruyus dusunuyorum ama ayaklarima guvenemiyorum kii

çocuklari okula birakinca oglen çarsiya gitsem diyorum esimin yanina,yani is yerine
yetisebilirmiyim acaaba onun donme saatine,belli olmuyor eve gelme saati, i$in yogunluguna gore degisiyor

yetisemezsem otobus tarmway var ama onlar çok geç geliyor

arabayla 10 dk falan mesafede is yeri,yuruyerek 1 saaatimi alirmiki

Benim canım çok sıkkın olduğunda kız da çok sakin belki öyledir. Ya da başka şeylerle uğraşmaktan fark etmemişsindir.

Benim de eşim nöbetçi bugün canım sıkılıyor kızın tepkileri de sakin daha. Öğlen eşim yemeğe geldiğinde baya sertti hareketleri.

Back
X