2015 Şubat Anneleri

hadi be nasil bi elektro sokmus o oyle kizz
oynadi demin biraz da simdi gitti yine valla
çocuklar uyudu açiyorum hemen muzigi ama ne açsamki, horon falanmi açsam :))) buzlu soguk suyum yokda dondurma olurmu :) dondurmada çok sekelri sevmedim gecen bi taneyi yiyemedim :s
Olur dondurmada olur soğuk yoğurt da olur herşey olur
O şok gibi şeyi önce koluma denettim derecesine bakayım diye çok az hissediliyor titreşimi ama az-çok ses çıkarıyor kadın karnıma bir tuttu yavrumun kalp atışları 225 oldu ödü koptu tembelimin :(

Hareketlerini takip et surekli bence. Bi kac gun yanilmamiz normal bence ama insan endiseleniyor iste. Doktorun ne dediyse guvenmek kaliyo. Hayirli dogumlar insallah sana da canim..

Bu sitedeki takvim icinde oldugun haftayi veriyo ya direkt su an ben tam 39 oldum bugun daha bi haftam var :)

seninki de bakalim ne zaman gelecek insallah gelir bi an once planlarina uygun. Herseyden once saglikla gelsin.. sen tabii daha tecrubelisin dogum belirtilerinde. Bana da biseler oluyo ama anlamiyorum dogum baslasa mutlaka anlarim ama herhalde :))
Sağol canım hareketlerini takip ediyorum ama Artık iyice yoruluyorum gece stresten uyuyamıyorum gündüz de yorgunluktan parmağımı kıpurdatmak gelmiyo içimden iyice ağırlaştım şükür oğlum biraz koşturuyo peşinden de açılıyorum

senin kayinvakideyin hafiza o kadar eskiyi hatirlamiyor herhalde yaslilik iste
onun yaninda çikarma sende gazini git kendini bi odaya kitle
sziin bu kv ler beni verem edecek siz nasil katlaniyorsunuz vallahi peygamber sabri lazim yaws
Alıyor bendden sen uyu ben bakarım diye
Alıyor kucağına gazını çıkarmıyor sırtı acırmış.
Dolaştırıyor.saatlerce. Gazı var diyorum,numaradan pıt pıt vuruyor
Getirip yatırıyoruz ağlamaya başlıyor
Sonra diyor üşüttünüz.çocuğu sancısı var
Ee gelde anlat
Yinede Allah razınolsun bakıverdi.bir hafta

:KK11:Kızlar erken doğar diyen koca karılara sesleniyorum
O öncedenmiş Önceden .........,:KK67:
Hahaha akşam beri bunu düşünüyorum eşimin ailesi çatladı beklemekten onlarda hep kızlar erken doğar diyorlardı aldılar ağızlarının payını şimdi beklesin dursunlar hahahaha doğurmuyorum işte :21::rolleyes:

Hahaha akşam beri bunu düşünüyorum eşimin ailesi çatladı beklemekten onlarda hep kızlar erken doğar diyorlardı aldılar ağızlarının payını şimdi beklesin dursunlar hahahaha doğurmuyorum işte :21::rolleyes:

Benimde kv hiç hevesim yok bu çocuğa demişti malum 4. Torun ama oğlunun oğlu olacak yani neyse işte hevesi yok ama bütün günlerini iptal etmiş benim doğurmamı bekliyormuş benimbebişte ona inat gelmiyor sanırım :))

Benimde kv hiç hevesim yok bu çocuğa demişti malum 4. Torun ama oğlunun oğlu olacak yani neyse işte hevesi yok ama bütün günlerini iptal etmiş benim doğurmamı bekliyormuş benimbebişte ona inat gelmiyor sanırım :))
Torun sevilmez mi arkadaş benim babaannem küçük kız kardeşimi istemedi öyle şimdide bekliyor yanına gitsin diye kız kardeşim de onu hiç sevmiyor :)

Ya sahi kızlar S serefraz85 den haber varmı
Dogurmadi daha. Yani bu gece dogurduysa ondan haberim yok. Dr u kafana takma demis ya ondan.girmiyo buraya. Son gunler herkes emme kaka muhabbeti yaparken burayi okumak geriyor psikolojiyi. Ben de hic dogurmayacagim sanmistim. Bugun 1 haftalik olduk.
Serefrazin da 41. Hafta doluyor dr.u ne dedi acaba bundan sonrasi icin. Doguruverse bugun

Dogurmadi daha. Yani bu gece dogurduysa ondan haberim yok. Dr u kafana takma demis ya ondan.girmiyo buraya. Son gunler herkes emme kaka muhabbeti yaparken burayi okumak geriyor psikolojiyi. Ben de hic dogurmayacagim sanmistim. Bugun 1 haftalik olduk.
Serefrazin da 41. Hafta doluyor dr.u ne dedi acaba bundan sonrasi icin. Doguruverse bugun

Bi doğuramayanda benim 41.haftaya gireceğim hala tık yok millet arayıp arayıp sormuyor mu iyice sinir oluyorum :/ Pazartesi'ye kafar olmazsa o gün çağırdı Dr :(

Bir aglayasim var şöyle saatlerce falan değil günlerce...

Sonra baslarsam durduramam kendimi diye geri susturuyorum coşan taraflarimi...

Kafam bulandi çamur gibi.. Doğdu dogmadi stresi bitti.. Annemin haftalarca diliyle eliyle eziyeti üstüne..simdi de sünnet ettirin hemen diye sıkıstiriyor. Kisin ortasinda ben odadan cikarmaya korkuyorum azcik havalar isinsin diyorum milyon tane laf.

Ahh benim kocam bana ondan başka kimseden merhamet yokmuş bida gördüm. Elleri ayakları öpülesi kocam.. Resmen annem kaynana o gelin .. Bulasik yika damat, ev supur damat, halilari ciro damat,kahvalti hazir mi damat....,....... 1 ayda bir defa hazir kahvalti sofrasina oturamadi eşim.. Herkes uyurken kalkip hazirliyor annem en son masaya teşrif ediyor.. Bu adama da ggünah gidiyim yardim ediyum ne yapuyir bu demiyor

....
Çekirdeği yedi birazinida gicikligina kizima firlatti anne yarin evleri sen mi supurcen atma dediğimde damat supurecek dedi.. Aklimi yemesem iyi..

Adam okula mi gitsin eve mi yetişsin kiza mi baksin anneme hizmet mi etsin offffffffffffffffff
Allah'dan senin esin var yapıyor, benim eşim bir gün kahvaltı hazırlamamıstır. Bende o da yok...

Olur mu öyle şey kardeşim 29. Torunuydu rahmetli dedemin göz bebeğiydi :)
2 kızız biz babaannem bazen sen uşak (erkek) olaydın diyor kardeşime ama o da takmıyor, bari ben uşak olaydım dimi babaanne diyor. 96 yaşında kadın normal yani. :KK66:

Bi doğuramayanda benim 41.haftaya gireceğim hala tık yok millet arayıp arayıp sormuyor mu iyice sinir oluyorum :/ Pazartesi'ye kafar olmazsa o gün çağırdı Dr :KK43:

Ben de bugün girdim 41. Haftaya ama tık yok bende de. Pazartesi çağırdı dr.
Benim beklenen dogum tarihi 23 şubat yazılı gebe kartımda hastanede. eskilerin hesaplamasi da öyle son adetin üzerune 7 gün ekleyip 3 ay geriye gidiyorsun. Bejim 16 mayıstı 23 mayıs 3 ay geri gidince 23 şubat oluyor.

Günaydınnn :KK31:
merhaba takvimsiz günler :anneadayı:
geçen gün komşular çaldı kapıyı nasılım diye merak etmişler doğurmadım daha dedim:21: karnın inmemiş ama doğurmazsın daha dediler:KK51:

Back
X