2015 Şubat Anneleri

Benim eşimde çocuk doğsun kulak tıkaçlarımıtıkayıp salonda uyuyacağım diyor sanki bu çocuğu çeyizimde getirdim ://
Ahahhaay hiç gülesim yoktu ya benimki de aynen öyle diyor ben tıkarım kulaklarımı uyurum diyor bende uyu tabi diyorum yoruluyorsun bütün gün diye anam be im koca benim gibi kadını zor bulur desenize :KK53:

Dogurmadi daha. Yani bu gece dogurduysa ondan haberim yok. Dr u kafana takma demis ya ondan.girmiyo buraya. Son gunler herkes emme kaka muhabbeti yaparken burayi okumak geriyor psikolojiyi. Ben de hic dogurmayacagim sanmistim. Bugun 1 haftalik olduk.
Serefrazin da 41. Hafta doluyor dr.u ne dedi acaba bundan sonrasi icin. Doguruverse bugun
İnşallah ya bende bugün çok istiyorum doğurmak dua edin bana Benim doktor bugün nöbetçi yakalamam lazım

Ahahhaay hiç gülesim yoktu ya benimki de aynen öyle diyor ben tıkarım kulaklarımı uyurum diyor bende uyu tabi diyorum yoruluyorsun bütün gün diye anam be im koca benim gibi kadını zor bulur desenize :KK53:
heheh ciddi mi diyon uyu tabi diye:))
simdiden adamlari hazirlayin gece nobetine, psikolojik oalrak beyinlerine yer etsin ki sonra gak guk dmesinler : )))

Mar

Maral sizin orda dm veya rossman var mi biliyosundur belki kayıt olunca hediye veriyorlar bide birsürü indirim kuponu geliyor
YOK CANIM ilk defa duyyorum
internet sitesinden mi kayit oluyorsun
burda varsada adi degisikdir belki ama arastirmam lazim biraz :)

Olur dondurmada olur soğuk yoğurt da olur herşey olur
O şok gibi şeyi önce koluma denettim derecesine bakayım diye çok az hissediliyor titreşimi ama az-çok ses çıkarıyor kadın karnıma bir tuttu yavrumun kalp atışları 225 oldu ödü koptu tembelimin :KK43:
oy kiyamamm ben onaaa
bugun nasilsin gelmiyormu bebi$ :=)

o nasil olcak kiz ?
belirtin varmi
Aşağı doğru bıçak batması gibi oluyor ama yine de emin değilim bilemiyorum cahil cühela takılıyorum işte ama kafamda hep bugünün tarihi vardı birde ben kendi doktorumun nöbetine gelmeyi çok istiyorum dua ediyorum bunun için artık Rabbim ne takdir etmişse :KK51:

Alıyor bendden sen uyu ben bakarım diye
Alıyor kucağına gazını çıkarmıyor sırtı acırmış.
Dolaştırıyor.saatlerce. Gazı var diyorum,numaradan pıt pıt vuruyor
Getirip yatırıyoruz ağlamaya başlıyor
Sonra diyor üşüttünüz.çocuğu sancısı var
Ee gelde anlat
Yinede Allah razınolsun bakıverdi.bir hafta
gitti demi simdi ? iyi kurtuldun valla
yataga yada dizine yuz ustu yatsana elini kolunu kipirdatirmi,unuttum yaws 1 aylik çocuk hangi hareketleri yapiyordu :)

Aşağı doğru bıçak batması gibi oluyor ama yine de emin değilim bilemiyorum cahil cühela takılıyorum işte ama kafamda hep bugünün tarihi vardı birde ben kendi doktorumun nöbetine gelmeyi çok istiyorum dua ediyorum bunun için artık Rabbim ne takdir etmişse :KK51:
him aksaama daha çok var hadi hayirlisi bakalim
senin bu dr un bska nobeti yokmuki, ayda 1 mi nobet sirasi egliyor?

heheh ciddi mi diyon uyu tabi diye:))
simdiden adamlari hazirlayin gece nobetine, psikolojik oalrak beyinlerine yer etsin ki sonra gak guk dmesinler : )))
Cidden diyorum kız ne bileyim ben kıyamam eşime hiç yoruluyor ama iş yerinde gerçekten uykusunu alamazsa korkuyorum birde uyku sersemi makinaya falan kaptırır elini diye benim başıma geldi çünkü uyku sersemi bir haldeydim elim makinanın rulo kısmına bir girdi komple beni alıp götürecekti durdurmasalardı

Kizlar bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz? Bnmki cogu zaman memede uyuyor. Uyanik oldugunda yatagina koyup hic ilgilenmiyorum.bocu bocu bakip tekrar uyuyor.zaten buyuk kizim kiskanmasin diye pek ellemiyoruz.biri demisti buyukler degil kucukler eziliyor diye.cok dogru demis.buyuk kizima gosterdigim ozeni buna gostdrmiyorum.hep derlerdi ikinci bebekte daha rahat olursun diye..dedikleri dogruymus.

Cidden diyorum kız ne bileyim ben kıyamam eşime hiç yoruluyor ama iş yerinde gerçekten uykusunu alamazsa korkuyorum birde uyku sersemi makinaya falan kaptırır elini diye benim başıma geldi çünkü uyku sersemi bir haldeydim elim makinanın rulo kısmına bir girdi komple beni alıp götürecekti durdurmasalardı
alisir alisir :) bisey olmaz insallah
sen tek basina mi yaptin çocugu, en azindan isden gelince yatana kadar falan baksin
erkeklere kiyilmazmi hiçç, kusbasi bile yapilir:KK70::KK70:

alisir alisir :) bisey olmaz insallah
sen tek basina mi yaptin çocugu, en azindan isden gelince yatana kadar falan baksin
erkeklere kiyilmazmi hiçç, kusbasi bile yapilir:KK70::KK70:
Kız Allah iyiliğini versin sabah sabah güldürdün beni enerjin baya yerinde maşallah :-)

Back
X