2015 Şubat Anneleri

hayirli cumalr canim
saollll aminn insallah , bize dua et mubareek gun bi an once dogurup kurtulalim
son 1 hafta, 40 dan asagisi yok valla buraya ayzan hamilelerde

keyfini çıkarın sonrası kurtuluş değil yeni bir dönem
hele kv faktörü varsa kafanıza bir huni ayarlamanızı tavsiye ederim :KK47::confused:

Hayrlı cumalar sana da cimcime kızçen nasıl iyi vakit bulup girebiliyorsun buraya

kızcem daha iyi çok şükür.
sabah 7 de uyandı anca şimdi uyuttum
memelerimi yalancı emzik niyetine kullanıyor
8 den beri emiyor tam memeyi çekiyorum açıyor gözleri
kucakta sallamak dizde sallamak her bişeyi deniyorum yok uyumuyor
yalancı emzik de almıyor
artık ana kucağı almayı düşünüyorum valla
poposu yere değdimi basıyor çığlığı
beşiğe yatırıyorum elim poposunun altında duruyor o zaman sorun yok ama

Kizlar bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz? Bnmki cogu zaman memede uyuyor. Uyanik oldugunda yatagina koyup hic ilgilenmiyorum.bocu bocu bakip tekrar uyuyor.zaten buyuk kizim kiskanmasin diye pek ellemiyoruz.biri demisti buyukler degil kucukler eziliyor diye.cok dogru demis.buyuk kizima gosterdigim ozeni buna gostdrmiyorum.hep derlerdi ikinci bebekte daha rahat olursun diye..dedikleri dogruymus.
Ben 2 numarayım, 30 a geldim hala 1 numaradan korkak korkak ya da gizli bana yapılanlar da

K.v de replikleri

Ac bu çocuk ac
Sütün az
Altını değiştirirken çabuk ol üşüştü çocuk
Yüzünde sivilceler sütten olmuş
Kakası poposuna yapışmış Sütünden olmuş
Burnu tıkanmış Sütünden olmuş
Gazı var Sütünden olmuş
Ve bir dünya laf....

Kafayı sıyırttı bana, her hareketim falso.. Dün esime patladım sonunda
Sutumle boğarm seni kadın

Türünün son örnekleri bize denk gelmiş bazen sinir oluyorum anası kahvaltı hazırlamazmıştı öğlene kadar uyuduğu için paşa benden her sabah farklı kahvaltı istşyor üstelik bende çalışıyorum ona rağmen isteklerine cevap veriyorum artık Allah rızası diye niyet edip yapıyorum dabazende sinir oluyorum sanki ananın evinde öyle alıştın çık çık çık :KK43:
Aynen canım benimkide aynı çalıştığım halde her sabah kahvaltısı hazırdı her akşam çeşit çeşit yemekler ama bende dediğin gibi sadece Allahın rızasını gözeterek yapıyorum yoksa katlanılmaz

hele kv faktörü varsa kafanıza bir huni ayarlamanızı tavsiye ederim :KK47::confused:

kızcem daha iyi çok şükür.
sabah 7 de uyandı anca şimdi uyuttum
memelerimi yalancı emzik niyetine kullanıyor
8 den beri emiyor tam memeyi çekiyorum açıyor gözleri
kucakta sallamak dizde sallamak her bişeyi deniyorum yok uyumuyor
yalancı emzik de almıyor
artık ana kucağı almayı düşünüyorum valla
poposu yere değdimi basıyor çığlığı
beşiğe yatırıyorum elim poposunun altında duruyor o zaman sorun yok ama
Yapay bir el al da poposuna daya :KK48:

senin plakaalrda bitti he :))
hayirliisyla gelsin canim ins beebis bi an once
bekle bekle insan stres oluyor yaws
benim hastaneye gitmeme 10 gun kaldi
10 gun içinde gelemzse gidecem ama napacaklar bilmuyorum hiç : (

Bitti bitti :))
Amin canım inş.
Sabah pijamamda bi ıslaklık hissettim kalktım duş aldım banyoyu temizledim devamı gelmedi ama normal akıntıydı belki çamaşır da inceydi ondan olabilir dedim.takipteyim.

Sağol canım hareketlerini takip ediyorum ama Artık iyice yoruluyorum gece stresten uyuyamıyorum gündüz de yorgunluktan parmağımı kıpurdatmak gelmiyo içimden iyice ağırlaştım şükür oğlum biraz koşturuyo peşinden de açılıyorum
Anlayabiliyorum canim ya valla bu sezaryenin en guzel yani tarihi bilmek bekleme stresi yasamamak :) normal dogumun bekleme sureci asil zor olan

İshal ve gaz deli etti beni.. Huzursuz barsak sendromum tekrarladı yine.. 7 günde kesilen kanamam da tekrar başladı.. Kızım da gazlı.. Stres altındaydım ve gerginim.. Peff :(

Pazartesi Dr a falan gidecekmisin ? Senin dediğin hesabı yaptım benim de 23 Şubat çıkıyor ben zateb o gün hastaneye gideceğim İnş da tek tesellim suni sancıya gerek kalmadan kendi sancımla doğurmak ...

Gideceğim çağırdı pazartesi. Benim de tek isteğim o...
dr 26 sına kadar müdahelesiz bekleriz demişti ama sonrasında ne olur bilmiyorum

Aynen canım benimkide aynı çalıştığım halde her sabah kahvaltısı hazırdı her akşam çeşit çeşit yemekler ama bende dediğin gibi sadece Allahın rızasını gözeterek yapıyorum yoksa katlanılmaz
Beni sinir eden kahvaltıda bi sabah yumurta olacak bi sabah sucuk bi sabah gözleme bi sabah bilmem ne gibi normal kahvaltılıkları koyup ekmek koydun mu onları nimetten saymıyor illa bişey olacak akşam yemeklerinde neyse ki sorun yok kv bir yemeği 1 hafta yedirdiğ i ve eli lezzettsiz olduğu için adam akşam yemeklerinibayılarak yiyor ve kendi de annem hiç güzel yemek yapamaz zaten diyor :)))

valla benim için çok, ben daha hiç evimin 26oldugunu bilmem yazin orijinal sicagi hariç : )
hep 22 ye ayarli olurdu bu sene 21.5 la atlattik ki$i, bugun hava buraz gunesli mesela yanmiyor kalorifer
ev 21.5 un altina duserse otomatik kendi yanacak
Ay ne güzel hava günesli demek :)burasi -4 derece :(

Abisi laftan anlıyordur en azından
yok buyudukce level ilerliyor daha zor oluyor. Kizi giydirdim esime foto cek dedim oglum hm gelmiyor yanimiza poz vermiyor hem niye kucagina aldin onu diyor. Annem gidince huni takip gezcem anlasildi

K.v de replikleri

Ac bu çocuk ac
Sütün az
Altını değiştirirken çabuk ol üşüştü çocuk
Yüzünde sivilceler sütten olmuş
Kakası poposuna yapışmış Sütünden olmuş
Burnu tıkanmış Sütünden olmuş
Gazı var Sütünden olmuş
Ve bir dünya laf....

Kafayı sıyırttı bana, her hareketim falso.. Dün esime patladım sonunda
ah bu kv laflari. Esime de annemin laflari batmis herkese kv batar olmus.
Sutun varsa sn emzir de konusamasin bir daha

YOK CANIM ilk defa duyyorum
internet sitesinden mi kayit oluyorsun
burda varsada adi degisikdir belki ama arastirmam lazim biraz :)
YOK CANIM ilk defa duyyorum
internet sitesinden mi kayit oluyorsun
burda varsada adi degisikdir belki ama arastirmam lazim biraz :)
evt interntten kayıt oluyorsuN. sanmıyorum adı değişik olsun belkide yoktur

Beni sinir eden kahvaltıda bi sabah yumurta olacak bi sabah sucuk bi sabah gözleme bi sabah bilmem ne gibi normal kahvaltılıkları koyup ekmek koydun mu onları nimetten saymıyor illa bişey olacak akşam yemeklerinde neyse ki sorun yok kv bir yemeği 1 hafta yedirdiğ i ve eli lezzettsiz olduğu için adam akşam yemeklerinibayılarak yiyor ve kendi de annem hiç güzel yemek yapamaz zaten diyor :)))
Bende ki kötü taraf kv yemekleri çok güzel yapar ve et kullanır sürekli ben sebze yemeklerine et koymayı hiç sevmiyorum ama sırf o istiyor diye öyle yapıyorum alışmış işte ne yapalım ama bende her sabah yumurta vs hazırlarım mutlaka bekarken evinde 7-8 çeşit peyniri vardı şimdi bir çeşit var onu sorun etmez ama yumurta falan seviyor hemde doysun diye yaparım her sabah

Bende ki kötü taraf kv yemekleri çok güzel yapar ve et kullanır sürekli ben sebze yemeklerine et koymayı hiç sevmiyorum ama sırf o istiyor diye öyle yapıyorum alışmış işte ne yapalım ama bende her sabah yumurta vs hazırlarım mutlaka bekarken evinde 7-8 çeşit peyniri vardı şimdi bir çeşit var onu sorun etmez ama yumurta falan seviyor hemde doysun diye yaparım her sabah
Çektiğin emeğe karşılık doya doya kahvaltı yapsa içime sinecek ama ucundan ucundan yiyor sabahları öyle çok iştahı da olmuyor ama gözü doyacak işte ayrıca yemek mevzusuna gelince sebze yemeklerine koyduğun eti usul usul azalt ben öyle yaptım şimdi yerken içinde kıyma var nı yok mu anlamıyor :)))

ah kiyamammm
senin agzin fena yanmi$ sultanimm kaynanadan :))
yok sekerim benim kv derdim falan
benim derdim Allahin kulunun yanimda olmamasi :))))

Ay ne güzel hava günesli demek :)burasi -4 derece :KK43:
hava super

oglanin okulda dr kontrolu vardi, arabyla gittim yuruyerek geldim
ocaga yemek koyup yuruyrek geri gidecem simdi geri arabyla getirrim çocuklari , yurumek istemeyebilirler benimkiler çok nazlii
kafaya koydum bugun en az 1 saat yuruycem , oglenki esimin yemegini ayarlyabilirsem 2 saat bile yuruyebilirim : ) yeterki doguryummmmmm :)))

Back
X