- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
o hesap nasil bisey ki ?Benim de o hesaba gore 10 şubattı bebiş 9 şubat akşamı geldi![]()
simdi benim sat 21 mayis , 28 subat dami dogaack ?
vay basima gelenlerrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o hesap nasil bisey ki ?Benim de o hesaba gore 10 şubattı bebiş 9 şubat akşamı geldi![]()
o hesap nasil bisey ki ?
simdi benim sat 21 mayis , 28 subat dami dogaack ?
vay basima gelenlerrr![]()
oglani bilmiyorumda kiz da benim tutmamisti bu hesapevet canım o hesap böyle bir şey![]()
oglani bilmiyorumda kiz da benim tutmamisti bu hesap
bu seferde tutmaz insallah :)
baya yurudum, hatta marketden aldiklarimida tasidim vardi 3-4 kgcuk :) ama benim kollar koptu çocugu naisl tasiycaksam kucagimda
sertlesmeler oluyor sanci var ama azz
3 mart disinda gozumu bugune takmistim ben hadi hayirlisi bakalimm
jineikologlugumuz yetmiyor bi psikologluk eksikdi onuda hakladik :)))
Kan geldi baktım adet kanı gibi hemde kıpkırmızı hemen ped koydum adet oluyorum herhalde diye sonra düşündüm ya nişan gelecekti herhalde bu nişandır ama sancım da yok ve sonra telefon çalar dırımdımmdımm rüyaymış pehhh![]()
Açken vermeyi dene bide damagina değdirir gibi yapyok anam benim kız emzik almıyor.
bok kadar çocuk öğütüp çıkarıyor sabahtan beri aldıramadım![]()
:)))))
bakkal emzigini denedinmiydi?
Açken vermeyi dene bide damagina değdirir gibi yap
hahah sana bi kaynaanalik da ben yapayim :)yok onu denemedim wee awent bebedor denedim kaucuk almadım daha
deniyorum açken soktum ağzına iki corklattı öğürdü geri çıkardı kendi mememi ağzından çekip hemen onu sokuyorum yine almıyor hadi emzik almasında bari kucaktan inseydi
Benim psikolojim bozulacak stresten üç günde 1 kilo aldım günüm 39. Haftadan beri kendimi abur çubura verdim resmenHahaha akşam beri bunu düşünüyorum eşimin ailesi çatladı beklemekten onlarda hep kızlar erken doğar diyorlardı aldılar ağızlarının payını şimdi beklesin dursunlar hahahaha doğurmuyorum işte![]()
Tık yok canım lavaboya gitmekten kasılma sancı beklemekten yoruldum akışına bırakacağımoy kiyamamm ben onaaa
bugun nasilsin gelmiyormu bebi$ :=)
Sezeryandan da çok korkuyorumAnlayabiliyorum canim ya valla bu sezaryenin en guzel yani tarihi bilmek bekleme stresi yasamamak :) normal dogumun bekleme sureci asil zor olan
hahah sana bi kaynaanalik da ben yapayim :)
çocugu kucaga alistirduysan inmez tabiiii :)))
Evet bakıyorum da doğuran yok su Nişan kimsede birşey yokDoğuran yok heyecan yok bu ara![]()
canım bizimde aynı oldu 5 Günlükkn falan yapıldı olmadı yarın yine gitcz bakalım ne olacak bizimde daha ön dört günlük ama hapsiriyo burnu tıkalı arada öksürüyo pskolojim bozuldu vallaha üstelik 3 haftadır sarılık la uğraşıyoruzİçim şişti ağlamaktan.işitme testine götürdük bugün oğlumu.ölçemedi kadın.bebek hareketliydi.bi ara baktım geçemedi yazıyordu cihazda.15 gün sonra yine çağırdı.eşim bi sorunmu var söylemiyisunuz dedi.yok zaten şimdi belli olmaz dedi.oğlum burnu tikaniyor hapsuruyor gozleri akiyor son gunlerde.ondanda olabilir dedi.deliricem![]()
Nişan biraz kanla karışık gibi olacak dimi ben her wc ye girdiğim de sarı sarı sümüksü akıntılar oluyor kağan karıştı bide az önce belime kramp girer gibi oldu ay sancı başlıyor diye bi sevindim sonra hemen geçtiEvet bakıyorum da doğuran yok su Nişan kimsede birşey yok