2015 Şubat Anneleri

:)
yok kiz lohusaya grek yok ben ondan lafimi esirgemem ki,oda oyle saolsun
sakayla karisik hahaha hihihi lafi bi guzel koyar adaama ben altda klairsam içime oturur kanser olurum :)))))
kadin babami dolduruyor,sonrada bana anlatiyor babana boyle boyle dedim diye
çenesi duusk olmasa bunu dermi

siz kv deden çekiyonuz bende babamin iknci karisindan iste .. herkesin bi kamburu var sirtinda :)

Saat 10da, ah yavrum poposu pişmesin ağlamadan uyandıriim da doyururum hem" die anaç duygularla başladığım serüvenim ; gözleri pört bi şekilde karşımda duruyor . Uyu cocuk .. Ee eee
(CokAkşamcıOlduBuCocuk-ÇevresiKötüGaliba)

Ne çok eğleniyormuşuz haberimiz yokmuş
Şimdi neden eğlenmiyoruz.
Şu kırkı bşr geçirsek.
Bir nedeni vardır heralde 40 demelerinin
Kimisi 40ın hikmeti die bahsederken , kimisi de "neyse şimdi moralini bozmiiim demekle yetiniyor :))

Saat 10da, ah yavrum poposu pişmesin ağlamadan uyandıriim da doyururum hem" die anaç duygularla başladığım serüvenim ; gözleri pört bi şekilde karşımda duruyor . Uyu cocuk .. Ee eee
(CokAkşamcıOlduBuCocuk-ÇevresiKötüGaliba)
Cok iyi anliyorum seni su an

Hey güzel Allahım ayarlama yapıyor birde :KK53:
:)))
esim az once aradi yine diyor pazari bekle diye
hanimin yuzunu gulduruyum diye ugrasiyormusda ben anlayi$sizmisim , biliyormsu benim elimde olmadiigni
dedim kaç kere dogurdun belki bilmiyondur benim elimde olamdigni nerden bileyim bennn
ya Allahim ya sabirrrr :)))

Cok iyi anliyorum seni su an
Gözlerim yanıyo ya, en azından kocayı uyuttum da bu gece nöbet Değişimi yapabileceğiz .
Sabahları annem varken nasıl masum bu bebe,uyumalar , aman efendim kakaladım ama zahmet olmasın die ağlamıyorum halleri, geceleri gözler faltası :)
Oow suan fena kaka sesleri geliyor, Allam bu sefer üzerime işemesin nolur . Ben alt değiştirmeye

Gözlerim yanıyo ya, en azından kocayı uyuttum da bu gece nöbet Değişimi yapabileceğiz .
Sabahları annem varken nasıl masum bu bebe,uyumalar , aman efendim kakaladım ama zahmet olmasın die ağlamıyorum halleri, geceleri gözler faltası :)
Oow suan fena kaka sesleri geliyor, Allam bu sefer üzerime işemesin nolur . Ben alt değiştirmeye
Canbebe nin alt acmasindan al. Yoksa pipililer heryeri islatir alt degistirirken. Geceyi gunduzu ogretmek lazim bunlara.

insallahh canim
esin senin gibi bi e$ buldugu için çok ama çokk $anslii , kadir gecesinde falan mi dogduki :)
.. er yada geç anlayackdir bu sansini ve senin degerini ..
uzulme sen elinden geleni yap , duani zaten ediyorsundur adim gibi eminim
geriiside Allahtan artik,hidayet versin rabbim gozunu açsin esiyin ..
Amin inşallah bilmem ki şanslı mıdır ama nasipsizlerden olmasında Ondan korkuyorum inşallah anlar beni en kısa zamanda

:)))
esim az once aradi yine diyor pazari bekle diye
hanimin yuzunu gulduruyum diye ugrasiyormusda ben anlayi$sizmisim , biliyormsu benim elimde olmadiigni
dedim kaç kere dogurdun belki bilmiyondur benim elimde olamdigni nerden bileyim bennn
ya Allahim ya sabirrrr :)))
Senin ki alışmış şekerim 3. Çocuk nihayetinde adresi soğuk kanlı artıkın :)

Hamdolsun rabbime 40+6 da (dun)gece 22.40 sularinda oldukca uzun ve cetin gecen bir sürecin ardından kuzumuza arzu ettgimiz gibi ssvd doğum ile kavustuk binlerce kere hamdolsun rabbime ayrıntılı yazamayacak kadar yorgunuz şimdilik bizi affedin
Insagramda da yoktun dogurdu heralde dedim merak ettim dm yazicaktim da dogurmadiysa durtuklemeyeyim dedim :))
Gozunaydin canim benim ayrintisini yazarsin acelesi yok. Sen de bebegin de iyisiniz ya. Guzel guzel emsin bol sutun olsun ins. Kendim dogurmus gibi sevindim ya masallah

Hamdolsun rabbime 40+6 da (dun)gece 22.40 sularinda oldukca uzun ve cetin gecen bir sürecin ardından kuzumuza arzu ettgimiz gibi ssvd doğum ile kavustuk binlerce kere hamdolsun rabbime ayrıntılı yazamayacak kadar yorgunuz şimdilik bizi affedin
Gözünaydın canım. Kendim doğum yapmış kadar sevindim valla. Çok bekledin, sezaryene dönerse dr diye üzülmüştüm. Çok şükür herşey istediğin gibi olmuş. Dinlen bencede, ihtiyacon var:) hem doğum, hem öncesi yorucuydu senin için:) merakla dönmeni bekliyoruz:)

Back
X