2015 Şubat Anneleri

Hamdolsun rabbime 40+6 da (dun)gece 22.40 sularinda oldukca uzun ve cetin gecen bir sürecin ardından kuzumuza arzu ettgimiz gibi ssvd doğum ile kavustuk binlerce kere hamdolsun rabbime ayrıntılı yazamayacak kadar yorgunuz şimdilik bizi affedin

Çok sevindim bu güzel habere gözünüz aydın kavuştun nihayet güzel sağlıkla büyüyün :)

Hamdolsun rabbime 40+6 da (dun)gece 22.40 sularinda oldukca uzun ve cetin gecen bir sürecin ardından kuzumuza arzu ettgimiz gibi ssvd doğum ile kavustuk binlerce kere hamdolsun rabbime ayrıntılı yazamayacak kadar yorgunuz şimdilik bizi affedin
Gözünüz aydın canım ya hepimiz seni merak ediyorduk şükür kavuşmuşsun bebeğine Rabbim sağlık sıhhat hayrlı uzun ömürler versin bebeğine de sanada ayrıntıları da tez zamanda bekliyoruz :)

Gozunuz aydin allah anali babali buyutsun

Gogus icin lansinohtan baska krem kullanan var mi? Bende pek ise yaramadi bu krem, emzirmek iskence gibi suan

Kızlar günaydın. Benim iki gündür sütüm azaldı, Kafayı yiyeceğim Düne kadar geceleri serr olan göğüslerimde şimdi yumuşacık, bebeğim doyuyor mu bilmiyorum, çişi normal kakası az ve eskiye göre uyuklama modunda hep.

Aynı durumdayız benim de pazartesi Salı pembe akıntım oldu açılmam bir cm di doktor pazartesiye kadar bebek gelmezse gel Doğumu başlatalım dedi biz de 40+3 olduk bugün . Ama gel Gör biz de de tık yok
Benim agrilarim vardi bu gece ama sanci degildi. mudahele olmadan kendi kendine dogumlarimiz baslasa keske.

Bende öyle düşündüm ama bizim burda hiç hastane yok. En yakın orası. Paso alışveriş merkEZİ yapacaklarına bir hastane yapsalarmış.
Cocuk doktoru olarak medipolde fatih beyi onermisti bnm kadin dogumcu. Gittigin doktordan memnun kalmazsan aklinda bulunsun.

Gözünüz aydın canım :))
iynstagramda da görmeyince dün doğurdu ledin dedim kadraja bile küsmüştün en son.
çok sevindim kendi gelmedine o kadar bekleyişten sonrs sezaryrne dönseydi üzülürdüm...
sağlıkla büyüt güzelliklerini :KK46::nazar:

Gozunaydın canım Allah analı babalı büyütsün :)

Gogus icin lansinohtan baska krem kullanan var mi? Bende pek ise yaramadi bu krem, emzirmek iskence gibi suan

Mustela kullanıyorum. Bi de göğüs kalkanı kullanıyorum bayağı işe yarıyo..

Kızlar günaydın. Benim iki gündür sütüm azaldı, Kafayı yiyeceğim Düne kadar geceleri serr olan göğüslerimde şimdi yumuşacık, bebeğim doyuyor mu bilmiyorum, çişi normal kakası az ve eskiye göre uyuklama modunda hep.

Humana still tea- kuru incir- malt tableti- ısırgan otu çayı deneyebilirsin. Muhtemelen geçici bi şeydir. Rahat olmaya calış :)

Ama bana da edin dua yaa çok ihtiyacım var benim de :KK43:

Diğer mesajını alıntılarda okudjm canım.
düşünme öyle şeyler. Benim de aklımdan geçti o sorular ama düşünürsen boğulursun.
spn günlerin keyfini çıkarmaya bak. Sevgili kocacığın laf söylerse de kulak arkası yap ya da şakaya vur.
inşallah sağlıkla kavuşacağız yavrularımıza, zsmanla psikolojimiz de topatlanacak inşallah

ne dedin kiz :)
babamida aradim çantani hazirla gece belki giderim hastenye diye
gecemi gidecen diyor :))))))))))

tren saatlerine bile bakdim bide gelmiyormus bebis, heryeri ayaga kaldirdim çocuklari sana getirrim belki diye komsuyu aradim :)
oyy ben ne sabirsizim boyle :))
Dedim ya ertesi gün doğuma gittim diye seninde yakın :)

Kızlar ya bizim oğlan gece hiç uyumuyor gerçi gündüzde en fazla 2-3 saat uyuyoruz gece hep memede kalmak istiyor aç ta olsa tok ta olsa meme istiyor memede uyuyakalıyor yatağına kaldırınca uyanıyıor tüm gece uyanık ne yapmak laxım ne yapsam emzikte tutmuyor. Sizdede var mı böyle bişey?

Oo çok şükür.çok sabir ve emek vermistin.arzu ettiğin şekilde kavusmaniza gönülden sevindim.Allah analı babalı buyutsun

Gözünüz Aydın cok sevindim :) Allah analı babalı büyütsün inş

E vitamin kapsülü , bella bee krem, Göğüs Kalkan'ı tak canm sonra da . Emzirmeden sonra da nemli tülbentle sil meme başını , kırıtma makinesi ile de kurut sonra

Kızlar ya bizim oğlan gece hiç uyumuyor gerçi gündüzde en fazla 2-3 saat uyuyoruz gece hep memede kalmak istiyor aç ta olsa tok ta olsa meme istiyor memede uyuyakalıyor yatağına kaldırınca uyanıyıor tüm gece uyanık ne yapmak laxım ne yapsam emzikte tutmuyor. Sizdede var mı böyle bişey?
Bende de var cnm herkesin dediği tek şey sabır! Dr. bile sabredin diyor!

Back
X