2015 Şubat Anneleri

Benimki emdikten sonra lokma sokmaz ağzına
Kendi sütümüde almaz mamayı da.Birde emiyor doyunca memeyi ağzından çıkarıyor.
Aynen benimki de öyle mumkun değil o memeyi bi daha tutturabilmek :) ablam taklidini yapıyor eylulun :) emiyor emiyor sonra hıh diyip kafasını öbür tarafa çeviriyor :)

Yaptığım çok doğru değil biliyorum ama ben yatarak emzirmeye başladım bile :KK43: bebek de mutlu ben de mutlu sırtım belim omzum hele bayram yeri :KK36:
O nasıl oluyor tarif edebilir misin?
Ben memeyi denk getiremiyorum
Ve benim bebek hemen boğuluyor

Ayyy kizlarr bnm kizzzz ustumu bi isediiii anlatamam..sanki oglan cocugu..o ne tazikkkk anammmm
hahahahahh :))))
benim kiz bi keresinde altini degistirmek için bacaklarini kaldirdigimda kaka yapmisti bildigin bombardimandi, ustum vatsa yine iyi yatak mahvolmustu :)
6 seneden fazla oldu dun gibi aklimda o an:KK48::KK48::KK48:

Selam kizlar..
Bugün kontrolüm vardi.ben hissetmeme me rağmen nst de sanci cikti.alttan muayenede acilman var dedi yatis verdi. Muayeneden sonra kanamam oldu ve sanci başladı.sonrada geçti.perşembeye kadar gelmesini beklicekmisiz.gelmezse suni sanci verecekler.ben neden sanci hissetmiyomki :KK16:
Bende bugün yatıyorum canım saat beş buçukta :) 3cm açılmam var sonra da başlasın Heyecanlı bekleyiş

datkdays sende sanci varmi demisdin ?
artmadimi
çarsamba olsada gitsem hastaneye
yada yarinmi gitsem
hep ayni ebe denk geliyor ben gidincede kadin beni unutmuyor hiç hemen hatirliyor
doguracak gibimisin diye soaracak ne diycemmmm :))

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin :)

Amin canim çok tesekkur ederim..

Bende bugün yatıyorum canım saat beş buçukta :) 3cm açılmam var sonra da başlasın Heyecanlı bekleyiş

Evet bende beklemiyodum kendimden ümidi kesmisim birden heycan yaptim :)
Sende beklicekmisin yoksa suni verceklermi.
Allah kurtarsın senide cnm

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin :)

Amin canim çok tesekkur ederim..

Evet bende beklemiyodum kendimden ümidi kesmisim birden heycan yaptim :)
Sende beklicekmisin yoksa suni verceklermi.
Allah kurtarsın senide cnm

Annem üç gündür teyzemdeydi buguün beni aramadilar diyormus. Annem lohusa bana ihtiyacı var ama ben aramıyorum onu!!! Valizini yollayacam teyzeme nereye istiyorsa oraya gitsin!!! Burnumdan getirdi doğumdan beri

Hastanede yatiyorum canim.sanci 40 ve 60 arasiydi bikere 80 e cikmis.hic hissetmedim.alttan muayeneden sonra adet agrisi gibi oldu simdi oda yok.sanirim acilma oldugu icin yatirdi.tabi ben 40+6 yim bugun :)
arada kasilma oluyor.umarim sezeryan olmam.seninde günün dolmuş sanirim.allah kurtarsin cnm

nst de benimde sancım çıktı 2 haftadır kontrolde
hep 30-50 arası bi ara 95 falan oluyor ama ben hiç hissetmiyorum
doktorda 1 tane çıkmış bişey ifade etmiyor diyor,

Annem üç gündür teyzemdeydi buguün beni aramadilar diyormus. Annem lohusa bana ihtiyacı var ama ben aramıyorum onu!!! Valizini yollayacam teyzeme nereye istiyorsa oraya gitsin!!! Burnumdan getirdi doğumdan beri
noluyor bu annelere yaws
eski lohusaliklarinimi animsiyolarki :)

Back
X