2015 Şubat Anneleri

cok gecmis olsun canim. Cocuk dr.u bul ona gotur aile hekimleri hic anlamiyor bu islerden. Viral hastalikta bile antibiyotik yazmayi biliyorlar sadece.

canim yutkunmayi takip et. Bir sure yutkunarak emmisse aclik degildir derdi. Gazi icin gezdir kucaginda. Farkli pozisyonlar dene rahatlayip uyuyorsa ac degildir. Ac bebek deli gibi aglar susturamazsin

Deli gibi ağlıyor emerken ilk Başlarda tutkunudur sonra uyukluyor sabahtan beri uyumadı sekiz saattir falan böyleyiz sürekli emziriyorum gaz çıkartıyoruz ama emmek istiyor hala. Dün mama vermiştik bugün vermemek istiyorum ne yapıcam bilmiyorum o da ben de çok yorulduk. Gaz sancısıysa diye biraz muskatla badem yağı bile verdim :(

O nasıl oluyor tarif edebilir misin?
Ben memeyi denk getiremiyorum
Ve benim bebek hemen boğuluyor
Omzun kafanı koyduğun yastığın bitiminde olsun bebişini kolunun üstüne koy memeyi ver, bebeğin göğüste rahat etmesi yastığın yüksekliğiyle alakalı sanırım.bazen yatağa yastıkları yığıyorum belim 60 derecelik açıda oluyor sanki şezlongda oturur gibi yani, yine kolumun üstüne alıp öyle emziriyorum oğlumu vücudum yorulmamış oluyor çok

datkdays sende sanci varmi demisdin ?
artmadimi
çarsamba olsada gitsem hastaneye
yada yarinmi gitsem
hep ayni ebe denk geliyor ben gidincede kadin beni unutmuyor hiç hemen hatirliyor
doguracak gibimisin diye soaracak ne diycemmmm :))

yok sancım neyim
3 gündür bi bel ağrısı var ne artıyor ne azalıyor
başkaca da kız yerinden memnun

Oyy öperim.onu.
Bizim kızlar akıllı maşallah.
E harfinde keramet heralde.
Maşallah yavrularimiza :) banyo yaptirdik mışıl mışıl uyuyor şimdi kuzucuk :) suyu seviyor mu emek ? Bizimki küvet filesinden sarkitiyor elini kuvetin içindeki suyla oynuyor :) banyo yaptirirken değil çıkınca agliyor :)

bel agrisi sanci ayni sey iste :)
karnindami sertlesmiyor ?

aynı mı ? karnımda ağrı hissetmiyorum pek öyle arada sadece
sertleşme tam nasıl olacak bebek bi yere dayanıyor gibi mi o mu sertleşme
yoksa ayırt edilecek bişey mi
sanki bebek dayanıyormuş gibi oluyor sadece kısa süreli o da

Deli gibi ağlıyor emerken ilk Başlarda tutkunudur sonra uyukluyor sabahtan beri uyumadı sekiz saattir falan böyleyiz sürekli emziriyorum gaz çıkartıyoruz ama emmek istiyor hala. Dün mama vermiştik bugün vermemek istiyorum ne yapıcam bilmiyorum o da ben de çok yorulduk. Gaz sancısıysa diye biraz muskatla badem yağı bile verdim :KK43:
Emerken agliyorsa sutun akışını begenmiyor olabilir canım..çok hızlı veya yavaş geliyor Olabilir mi sutun ? Mesela bnmki sağ göğüste boğulacak gibi oluyor çok sut geliyor dıye önce brz sagip öyle veriyorum sağ tarafı yoksa ordan emerken ağlıyor

Aşırı değil 40 larda ama düZenli :)

benimde geçen hafta nst de 20-40 arası falan çıktı bi kere 80 oldu ama dr bişey ifade etmiyor bu dedi
ağrın olursa gel dedi
şimdi ne durumdasın sen yurtdışındasın de mi ? kaç saat orda 5,30 oldu mu ? : )))
açılman arttı mı ?

bel agrisi dedigin nasil biseyki , adet agrisina benzemiyormu
sanci beldede olur karindada olur, illa ishal agrisi gibi karinda olcak diye bisey deil yani sanci dedigimiz .. hele benim dogum sancilari hep bele vurur zaten :)
sertlesme gobegin ortasi tas gibi oluyor
bebek toplanirsa sag yada sola olur onun rahime etkisi yok
, rahim dogum hazirligi kasilmasi yapiyorsa tam gobegin ortasi tas gibi sertlesir ..

Benimde karnım sertleşiyor gibi oluyor ama sonra geçiyor bide böylr rahim ağzına bişeyler batıyor gibi oluyor 40 artı 3 deyim hala hareket yok
bende de kısa Süreli sertleşme oluyor bide böyle rahim ağzına Bıçak saplanıyor gini oluyor bu sancıyla alakalı mı?

Amin canim çok tesekkur ederim..

Evet bende beklemiyodum kendimden ümidi kesmisim birden heycan yaptim :)
Sende beklicekmisin yoksa suni verceklermi.
Allah kurtarsın senide cnm
Dört olursa bekleyecekler de olmazsa az bir sancıyla açılırsın dedi bakalım hayırlısı :) yarın sabaha doğarmış büyük ihtimal

bel agrisi dedigin nasil biseyki , adet agrisina benzemiyormu
sanci beldede olur karindada olur, illa ishal agrisi gibi karinda olcak diye bisey deil yani sanci dedigimiz .. hele benim dogum sancilari hep bele vurur zaten :)
sertlesme gobegin ortasi tas gibi oluyor
bebek toplanirsa sag yada sola olur onun rahime etkisi yok
, rahim dogum hazirligi kasilmasi yapiyorsa tam gobegin ortasi tas gibi sertlesir ..

evet adet ağrısı gibi
sertleşme o zaman bende bikaç kez oldu diyebilirim
çünkü biikaç kere göbek deliğimin orası çok acıdı

Benimde karnım sertleşiyor gibi oluyor ama sonra geçiyor bide böylr rahim ağzına bişeyler batıyor gibi oluyor 40 artı 3 deyim hala hareket yok

bende de kısa Süreli sertleşme oluyor bide böyle rahim ağzına Bıçak saplanıyor gini oluyor bu sancıyla alakalı mı?

aynı aynı özellikle yürürken o alt kısma bıçak sağlanması gibi oluyor
sertleşme göbek bölgesinde oluyomuş bende bikaç kez oldu o

benimde geçen hafta nst de 20-40 arası falan çıktı bi kere 80 oldu ama dr bişey ifade etmiyor bu dedi
ağrın olursa gel dedi
şimdi ne durumdasın sen yurtdışındasın de mi ? kaç saat orda 5,30 oldu mu ? : )))
açılman arttı mı ?
Yok canım saat Öğlen bir çeyrek bir Sürü meyve yedim heyecandan
Yalnız baya baskı var :)

evet adet ağrısı gibi
sertleşme o zaman bende bikaç kez oldu diyebilirim
çünkü biikaç kere göbek deliğimin orası çok acıdı
bak sancin oluyormus gordunmu
40 hafta bitti sanci olmamasi anormal zaten :)))
o sertlesmelerin çogalmasi lazim, dogumu asil tetikleyen baslatan o kasilmalar
bende suruylee, esim gece sabah kdar karnima bakiyor az sert çok sert diye not veriyor, 1 hafta dogmazsa jineikoloji asistani olcaz kari koca :)))

Emerken agliyorsa sutun akışını begenmiyor olabilir canım..çok hızlı veya yavaş geliyor Olabilir mi sutun ? Mesela bnmki sağ göğüste boğulacak gibi oluyor çok sut geliyor dıye önce brz sagip öyle veriyorum sağ tarafı yoksa ordan emerken ağlıyor

Yavaş olabilir mamayla beş dakikada doyuyor

Back
X