2015 Şubat Anneleri

Canım benimkini uyandırdık 225 e vurdu kalp atışı olabiliyor çok heyecanlanınca
Sen kendine dikkat et dinlenmeye çalış ilkinde bende öyleydim de bunda her Fırsatı değerlendirdim

Canım bende birinciye 70 ile başladım 104 oldum geçen doğumda 7 kilo gitmişti bende oğlum 4.200 doğdu gerisi de su ve diğer şeyler işte buna da 86 ile başladım 106 oldum ikisinin arası tam 13 ay bakalım bunda kaç kilo gidecek
64 ile basladim 77 ile doguma girdim 14. Gun 66 kg.yim suan

Bende daha dogurmadım okadar kasılmaya rağmen demekki normal kızlar ben bişey merak ediyorum bu yalancı mı artık adını koyamıyorum kasılmalar olurken açılma oluyo mu 3 haftadan beri 1 cm açılmam var bekliyorum doktora gitmedim daha ?
banada oldu 3 hafta kadar 1 cm açilma var demislerdi
kaislma sancim çok ama , sancinin siddeti az diye gitmiyorum hastaneye
yani ise yaaryip yaramadigini bilemiyorum dr a a gitmedigim için :)))

ACİL YARDIM
Benim başım dönüyor,midem bulanıyor,bayılacak gibiyim.
Neden oldu bilmiyorum.
Kafam bir dünya.
İç kanama falan geçirmem değil mi!?
BAzayı kaldırıp.indirdim ve biraz zorlandım.bir ay oldu benim içim İyileşmiştir heralde.
Gecmis olsun kendini yordugun icin olmustir. Ama agir kaldirma birkac ay. O esneyen kemiklerimiz ln bir duzelsin.

Sen takma onları boşver yaaa Allah'a emanet ettim ben seni öptüm kocaman son bir saat kaldı hastane için :)
hadi en kolayindan dogur gel. Allah yardimcin olsun

ACİL YARDIM
Benim başım dönüyor,midem bulanıyor,bayılacak gibiyim.
Neden oldu bilmiyorum.
Kafam bir dünya.
İç kanama falan geçirmem değil mi!?
BAzayı kaldırıp.indirdim ve biraz zorlandım.bir ay oldu benim içim İyileşmiştir heralde.
tansiyonun mu dustu acaba ?
birini çagirsaydin yalniz kalma canim

Gobek dustu banyo yaptircaz yaptirmadik. Boynumda yuzumde kasintili biseyler cikti stresten. Stresim de oglum etkilenmesin uzulmesin bebek de mahrum kalmasin. Nasil denge saglayacagim arada. Bebegi yikamaya firsat kalmadi oglanin gonlu olsun derken.
Emdiginin yarisini kusup yenisini emiyor bu kiz. Kusmasa da kilo alsa ne iyi olur.
Cok uykum var. Ikinci cocuk icin zamani gelmis miydi erken mi oldu diye hic dusunmedim istemistim olsun diye kac ay bekledim ama simdi aklimdan bunlar geciyor.

Kızlar duş aldım geldim biraz kaynar yıkandım belimde agrı var :KK43: daha zamanına var aslında da işte insan biran önce sağlıklı gelsin istiyo eşimde diyo yarın maç var sakın haa :KK45:

banada oldu 3 hafta kadar 1 cm açilma var demislerdi
kaislma sancim çok ama , sancinin siddeti az diye gitmiyorum hastaneye
yani ise yaaryip yaramadigini bilemiyorum dr a a gitmedigim için :)))
Takip ettigim kadarıyla senin 3 cocugun bence ihmal etme hiç anlamazmışsın mazallah evde doguru verirsin :KK39:

su kaynar suyu bende yapsam ama korkuyorum esim yokken
esim gelincede unutuyorumm
ben çokkk yorgunum artik .. agridan sizidan hersyden yorgunum
dogursam 4 gun ahstanede yatsam dinlensem ne guzel olur ... hayatimin son dinlenme gunleri olacak herhalde
uyyup uyanip tekrar uyumak istiyorum bebisle beraber ..

oglum hala hasta,atesi hafif ama çok halsiz , butun gun boyunca dogru duzgun bisey yediremedim , istahi yok cani istemiyor yavrumun, oksuruk basladi gece çok rahatsiz etmese bari
kiz desen bu saaat oldu uyumuyor bahane bulup duuryor
bulaisklari makineye yerlestirdim aam buyuk tencereler kaldi sigmadi onlarda ebni bekliyor .
dun geeceden uykusuzm
surekli biseyleri sikayet ediyorum farkindayim ne zaman duzelicem acaaba daha bunun bide lohusalik bilmemnesi var vay anam vayy

Takip ettigim kadarıyla senin 3 cocugun bence ihmal etme hiç anlamazmışsın mazallah evde doguru verirsin :KK39:
evet canim 3.
sanmiyorum ya gobegim inmedi daha
sancisiz dogurmam herhalde turk fimlerindeki gibi : ))
çarsamba bi gidip gorunucem
dr randevum en son 9 subatdaydi,baskada gorunmedim hiç
2 marta dogmazsa gel dediler
bide iste dogum belirtisi olursa gel diyolar .. bendeki belirtiler hafif
git orda bekle, ebe bunlar normal diyor geri gonderiyor, useniyorum valla ama çarsamba merakdan gidicem bakalim ne diycekler

Gobek dustu banyo yaptircaz yaptirmadik. Boynumda yuzumde kasintili biseyler cikti stresten. Stresim de oglum etkilenmesin uzulmesin bebek de mahrum kalmasin. Nasil denge saglayacagim arada. Bebegi yikamaya firsat kalmadi oglanin gonlu olsun derken.
Emdiginin yarisini kusup yenisini emiyor bu kiz. Kusmasa da kilo alsa ne iyi olur.
Cok uykum var. Ikinci cocuk icin zamani gelmis miydi erken mi oldu diye hic dusunmedim istemistim olsun diye kac ay bekledim ama simdi aklimdan bunlar geciyor.
erken ba$lami$in ikinci çocuk için bunu dusunmeeye
ben 1 yas civari dusunmustum bunlari : )
simdiki fikrim ise iyiki olmus :)

bakalim 3. ye fikrim nolucak
herkes ortak karari uç çocuk çokk farkli
bende tek çocuklulara diyorum tek çocuk hiç çocuk iki çocuk çok farkli diye, uç çocuklularda baan diyor iki kolay uç zor diye :))))))

bak simdi benide heveslebdirdin gittigimde açilma 3-4 cm derlermiki : )
karnimdaki sertlesmeler kesinlikle çokk fazla eminim buna ama iste duzenli deil
sancilarda oyle ne duzenli ne dayanilmayaack kadar siddetli
ama oncekilerde 2 cm den sonra bi kaç saat içinde açilma tamamlanip ikinmaya baslamistim epidurale ragmen,bundada onalara guveniyorum açilma olsa dogururdum çokdan diye :)

Kızlar su gelmesi nasıl oluyor ben günlük ped koymuştum böyle biraz biraz ıslanıyo gibi doktorda şaldır Şaldım su gelmesi lazım dedi kafam karıştı :(

bak simdi benide heveslebdirdin gittigimde açilma 3-4 cm derlermiki : )
karnimdaki sertlesmeler kesinlikle çokk fazla eminim buna ama iste duzenli deil
sancilarda oyle ne duzenli ne dayanilmayaack kadar siddetli
ama oncekilerde 2 cm den sonra bi kaç saat içinde açilma tamamlanip ikinmaya baslamistim epidurale ragmen,bundada onalara guveniyorum açilma olsa dogururdum çokdan diye :)
Zaten 1 cm açıklık önce dogum yaptıysan kalıyomuş benim doktorum öyle dedi ama bende merak ediyorum acaba kasılmalar açılma yaparmı diye bende belki çarşamba giderim doktora:KK51:

Zaten 1 cm açıklık önce dogum yaptıysan kalıyomuş benim doktorum öyle dedi ama bende merak ediyorum acaba kasılmalar açılma yaparmı diye bende belki çarşamba giderim doktora:KK51:
evet o normal diyolarda, bide bunun içten di$tan açilmasi varmis bilmemne
benim ilk kizdada 1 cm açilma vardi 33 haftalikken oda 40 hafta bittgi gun dogdu
bunye bebegi çok sveiyor koyvermiyor 9 ay 10 gunden once :))

Back
X