İki çocuk gerçekten yorucu oluyormuş. İkiside şimdi yattı. Ufaklığın mızmız sesi hala geliyo yatak odasından. Bende büyük kızın odasında uyuyaba kadar duruyorum. Eşim uyuyordu yatırdım ufaklığı yanına, kulağın kızda olsun dedim. Bugün bi patlama yaşadım akşam. Eşim sağolsun ilgileniyor evle çocuklarla ama ben yinede çok yoruluyorum, dinlenemiyorum. Saat 23:00 gibi ben yatıyorum dedi eşim. Tamam dedim. Bi yandan ufaklık ağlamaya başladı. Bi yandan kız tuvaletim geldi dedi. Git dedim tuvalete geliyorum. Gittim, saklanmış kapının arkasına. Yaptınmı dedim,altına yapmış. Kızmadım bidaha hemen söyle dedim.öbürü içerde ağlıyo. Onun üstünü değiştirdim içeri gittim. Onu sakinleştirdim. Wc girdim başladım ağlamaya. Eşimde öbür wc de. Menfezleride birbirini görüyo. Neyse çıktım çocukalarla ilgileniyorum. Eşim geldi, bak bi bana dedi. Ağladınmı sen dedi, hayır dedim. Biri bana ağladınmı veya ağlıyomusun derse ağlamaya başlıyorum:) sesini duydum dedi. Başladım ağlamaya. Noldu dedi. Bişey yok dedim duygusallık grldi dedim. Olmuş bişey noldu anlat dedi. Dedim valla yok bişey, sadece her işe yetişemiyorum, kızı wc bile götüremedim sonra çocupa sinirleniyorum. Ufaklıkta hep beni istiyo, şimdi bide memeyide almamaya başladı dedim. Çocuklarla ilgilendi biraz, sonra ufaklığı aldı " ben seni işe götüreyim kızımm " diyo:) annen sana sinirlenmiş döver he seni diyo:) başaldım gülmeye bu sefer:)