2015 Şubat Anneleri

Kızlar bebeğimin ateşi 37-37.5 arası geziyor.korkuyorum:KK43:yenidoğan ilk defa başıma geliyor.soba yakıyoruz biz.banyoya girmistum eşim sobanın altını açmıs.hamam gibi olmus oda.ondanda olurmuki
sakin ol canim
38 den sonrasi ates sayilir bunu unutma oncelikle
buyuk ihtimalle sobanin sicagindan oldu, uzerini ince tut yada oldugu odayi degistir ..

Daha iyiyim oglum zorluyor beni. Kendi derdimi unutmak durumunda kaldim. Evet icte dahs genis bnce de. Bicak batar gibi ozellikle sag taraf. Bebekle iyiyiz sukur ama abi beni kaybettigini dusunuyor ben uyuyor olsam bile durmuyor. Analik zormus yahuu
Annelik zor ilk cocugu kucuk olanlar icin daha zor. Kizin biraz buyuyup abisini taniyinca onu gorup guldugunde falan varligini daha kolay kabullenir belki. Sende yorgunsun simdi hem sezaryani zor atlatiyorsun hem kansizlik biraz enerjini toplasan rayina oturur her sey.

sakin ol canim
38 den sonrasi ates sayilir bunu unutma oncelikle
buyuk ihtimalle sobanin sicagindan oldu, uzerini ince tut yada oldugu odayi degistir ..
Soba söndü serinledi şimdi.mamasını bitirdi uyuyorda maşallah başka sıkıntı görünmuyor.inşallah canım dediğin gibidir.uyku haram bu gece

Tam oglani uyuturken bebek uyaniyor. Her aksam ayni sahne allaha sukur.
Pertim cikti herkese iyi geceler.
Hastalara sifa diliyorum. Bebeklere uykusu, annelere sutu bol bir gece olsun. Dogumu bekleyenlere kolay gelsin.

Soba söndü serinledi şimdi.mamasını bitirdi uyuyorda maşallah başka sıkıntı görünmuyor.inşallah canım dediğin gibidir.uyku haram bu gece
bence bi sorun yok uykusuz kalmana gerekde yok ama sen bilirsin tabi canim , yalniz kocanida uyutma onun yuzunden sen uykusuz kaliyorsun :))

Tam oglani uyuturken bebek uyaniyor. Her aksam ayni sahne allaha sukur.
Pertim cikti herkese iyi geceler.
Hastalara sifa diliyorum. Bebeklere uykusu, annelere sutu bol bir gece olsun. Dogumu bekleyenlere kolay gelsin.
saol canimm

iyi geceler sanada kolay gelsin ..

Annelik zor ilk cocugu kucuk olanlar icin daha zor. Kizin biraz buyuyup abisini taniyinca onu gorup guldugunde falan varligini daha kolay kabullenir belki. Sende yorgunsun simdi hem sezaryani zor atlatiyorsun hem kansizlik biraz enerjini toplasan rayina oturur her sey.
yanimda annem var uyuyabiliyorum ama ben uyusam herseye aglayan bir cocuk oluyor. Yani atlaticaz bu sureci ama cocugum travma yasamasin diyorum ilgilenmeye calisiyorum. Dusunmekten stresi zorladi beni. Bebek onunla oynasin kucagimdan insin istiyor zaten :)
Kan icin serum vermedi dr ilaclari icmeyi denicem sezeryan acisi gecince. Simdi kabiz olamam o aciyla beraber

gecmis olsun. Sutun olmasina ragmen neden olmus ki sarilik

git gide acilir daha mavi olur. Bakma sen millete
Ayyy insallah boyle mavis mavis cok yakisikli...
senin kiz kaç yasinda? benimki 6.5 , gecen sene aglayarak gonderiyordum istemiyordu kesinlikle, bu sene hevesli gitmek istiyor,vede çok çabuk ogreniyor maasallah

ben Tr de buyudum canim, yazlari giderdim camiye, hazirandan eylule kadar kurana geçerdim, okul açilinca birakirdim
diger hazirana en bastan baslardik derken tevcidi ogrenemedim bi turlu

çocukken ogrenilen asla unutulmuyor, o zaman ogrendigim sureler dualar hep aklimda, yanlisim varsad bi iki okuyunca duzeltirim
ama iki sene once ogrendigim bi duayi simdi oku de okuyamam unuttum gittti ustune tekrar olmayinca : (

insallah sende okursun kiiznla oturup ,yalniz hocalikda ogretmenlikde çok zor bi meslekmi$ onu deyim : )
Kizim 9 yasinda
Ben kurani kerimi cok ogreek isteyip ogrenemedi
bir turlu zaman ayiramadim
turkceden okuyorum ve meallerini okuyorum
ama dedigin gibi cocukken ogrendigim sureleri hic unutmam
benim kv 70 yasina yaklasti 2sene once umreye gitti sonra yasam sekli baya degisti simdi kuran ogreniyor cok azimli ama cok zor oluyor keske gencken ogrenseydim diyor
bende kizim erkenden gitsin istedim ama istemedi hic zorlamadim isteyerek gitsin dedim

bence bi sorun yok uykusuz kalmana gerekde yok ama sen bilirsin tabi canim , yalniz kocanida uyutma onun yuzunden sen uykusuz kaliyorsun :))
Şimdi ölçucem yine.uyumazmi canim çenesi ayrilicak esnerken.yok erkek milletindeki rahatlik bizdd

Ayyy insallah boyle mavis mavis cok yakisikli...

Kizim 9 yasinda
Ben kurani kerimi cok ogreek isteyip ogrenemedi
bir turlu zaman ayiramadim
turkceden okuyorum ve meallerini okuyorum
ama dedigin gibi cocukken ogrendigim sureleri hic unutmam
benim kv 70 yasina yaklasti 2sene once umreye gitti sonra yasam sekli baya degisti simdi kuran ogreniyor cok azimli ama cok zor oluyor keske gencken ogrenseydim diyor
bende kizim erkenden gitsin istedim ama istemedi hic zorlamadim isteyerek gitsin dedim
ogrenmenin yasi yok canim, istesen simdi de ogrenirsin, sen kayinvalidene gore baya gençsin sonuçta demi :))
maasalalh kizin buyukmus ben daha kuçuk saniyordum , bizim hoca simdi gondermezseniz ilerde hiç istemezler tam ogrenme yaslari diyor
gerçektende arkadaslarimin 9-10 yas civari olan çocuklari istemiyor gitmeyi .. anne zorla gonderse eve gelince kitabin dersin yuzunu açmiyolar oyle oluncada fazla ilerleyemiyor tabi iki ileri bi geri yerinde sayiyor çocuklar ..
kizim okul oluncada hafta sonlari gidiyordu,bugun diyor anne beni hafta sonuna yazdirmayi unutma camiye diyor :)
unutmazsam sorucam hocaya, naptiniz hocamda benim kiz bu kadar a$k a geldi diycem : ))
maasalalh deyim aman kendi nazarim degmesin :)

hehehh uyur tabi isin puf noktasi sen onu durtup uyandricaksin :))))
37.2 çıktı.işten geldiginde çemkirmiştim bikaç gündürde trip atiyordum.ondan galiba direniyor daha uykuya:KK45:dedigin gibi dürtücem.dogumdan beri uyku yok zaten pilim bitti

37.2 çıktı.işten geldiginde çemkirmiştim bikaç gündürde trip atiyordum.ondan galiba direniyor daha uykuya:KK45:dedigin gibi dürtücem.dogumdan beri uyku yok zaten pilim bitti
yarina dokuntu olursa çocuk kizamik su çiçegi falan oldu sanma ha
isilik dokebilir yavrucak sicakdan ..
durt tabii sen bekle o uyuusn revami bu, ben çok acimasizim soz konusu erkekler olunca gozunun yasina bakmam vallla el oglu deilmi:KK45::KK45::KK45:

git gitt
sana bisey ler olursa benimde moralim duzelir sira bana geldi diye :)
vahide naptiki
Buradayım daha duruyorum hafta sonunu bulmam gibi geliyor ama Allah bilir tabi

Kart isine de bulaşma.Allah muhafaza.iyilik olsun derken aile huzurundan olma.

Back
X