2015 Şubat Anneleri

Ya benimki meme isterse asls emzik almiyo artik.dandik emzikte aldim kalitelide.o dokuyu hissettigi an kitliyo dudaklarini.
meme isterse derken ? aç oluncami diyorsun ?
sizin bu çocuklar ne kadar uyanik çikdi yaws :)))
karni tokken benimkiler bayilirdi emzige

Hayatım bir tabure ustunde ortasi delii oturma simidinin tepesine tunemekle geciyor. Kucagimda beni emzige çevirmiş bir bebeyle omurgam cokmus vaziyette inliyom oy anamm diye. Bu dikisler bu pozsyonda zor duzelir koltuga yatağa dayanamıorum ki acimdan emzirirken ee böyle de gecmiyor işte nmubarek basa sariyor:KK43:

Bi dunya misafir geldi uzun da otrdular mahvoldum sirt ustu yatmak istiyorum ben ya
evine ne zaman gidiyorsun sen canim
oy oyy buyuklerden baya çekiyorsunuz Alalh yardimciniz olsun
bakalim ben ne halt edicem

Emzirmede her iki memeyi ayni anda kullanamiyorum, genelde birine yapisip kaliyor uzun sure daha sonra 2.yi istemiyor, 1 - 1,5 saat sonra digerine geciyoruz. Her iki memeyi nasil emzirecem?
ben çocuklari hep tek meme emzirrim canim biri yeterdi
ikisini vericen diye bi kuralmi varki
simdi sagi bi dahakine solu sonra sagi derken oyle gider iste emzirme isi

Kızlarrrr bebeğim 24 Şubat salı günü 19:00 da sezeryanla Dünya'ya geldi :) çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin :) 40 hafta 4 günde hala Kanala inmediği ve suyum da geldiği için mecbur kaldık inşaallah çabucak toparlanırız darısı bekleyen herkesin başına inşaallahh :))
tberikelr canim
Allah anali babali buyutsun insallah

ya ben son ayda gece uyanip yemeye basladim, yeyince , midem yaniyor, uykum kaçiyor ve kilo aliyorum , vede bu bi hastalik gibi
gece yeeme isini birakmma lazim bakalim nasil olacak

Canim cok gecmis olsun. Neden sutunu degil de mama veriyolar?

Ben de malt hapi iciyorum. Doktorum icecekler yapar ama bu hap yapmaz demisti. Kilo almadim ben ama vermedim de son 2 haftadir ayni kilodayim..
Bnm de kilo vermem durdu , aynı duruyo kilolar :/

Hayatım bir tabure ustunde ortasi delii oturma simidinin tepesine tunemekle geciyor. Kucagimda beni emzige çevirmiş bir bebeyle omurgam cokmus vaziyette inliyom oy anamm diye. Bu dikisler bu pozsyonda zor duzelir koltuga yatağa dayanamıorum ki acimdan emzirirken ee böyle de gecmiyor işte nmubarek basa sariyor:KK43:

Bi dunya misafir geldi uzun da otrdular mahvoldum sirt ustu yatmak istiyorum ben ya
Canim ben kizimi yatarak emzirirdim

Günaydın anneler.. kizim emmiyor mememi aliyor ama iki sefer cekip birakiyor :( sutumde sagip veriyorum iki ogun anca yetiyor
. dun doktordaydik kilo kaybediyormus kizim nasil kilo aldircam bir akil verin kixlar :(

Iki cocuklu hayat da ayrı bir senlik bizim buyuk costu gidiyor durdurabilne askolsun
Küçümen de gözü açık cazgır cikti istedigi an meme bulamasin yıkıyor ortaligi pavarotti sesiyle cadiiii ama cok seker olurum onun çipil gozlerine

gece memeyi emzik edince vermem dedgm emzigi verdim iki kez surekli emmek istiyor emdikce gaz krizi gaz oldukcs memede sakinlesmk istiyor napcagimi sasrtti zilli mecbur vercez galiba emzigi kisa bır test sürüsü yaptik teskin oldu hatun cok gonlum yok ama kacari da yoj gibi :KK43:
emzik niye vermek istemiyorsunuz ki. Uykuya dalmak icin kendini guvende hissetmesine yardim eder. Kimisi her agladiginda veriyor oyle olmaz tabi. Ben sadece uykuya gciste kullandim oglumda bunda da oyle yapicam verdim bakalim. Buyuk kardes isin zor kismiymis. Yari yatar sekilde emzirmeyi dene. Bir tarafina yastiklari yig kolunu yastiga koy bebegin kafasini da koluna. Sirtin agrimaz dikislerin yorulmaz.

Emzirmede her iki memeyi ayni anda kullanamiyorum, genelde birine yapisip kaliyor uzun sure daha sonra 2.yi istemiyor, 1 - 1,5 saat sonra digerine geciyoruz. Her iki memeyi nasil emzirecem?
benim de oyle. Sutun var ki biri dolduruyor midesini. Buyudukce ikisini ayni anda emmeye baslarlar. Bir de uzun uyursa ikisini de aliyor beninki kisa uyursa biri yetiyor

Gunaydin herkese. Babalik iznindeki baba uyuyor cocuklar ve anne uyanik. Zaten bugun izni bitiyor.
Kendini sıkıyor iih diye ses yapiyor kaka yapamadi bir turlu bu kiz.

emzik niye vermek istemiyorsunuz ki. Uykuya dalmak icin kendini guvende hissetmesine yardim eder. Kimisi her agladiginda veriyor oyle olmaz tabi. Ben sadece uykuya gciste kullandim oglumda bunda da oyle yapicam verdim bakalim. Buyuk kardes isin zor kismiymis. Yari yatar sekilde emzirmeyi dene. Bir tarafina yastiklari yig kolunu yastiga koy bebegin kafasini da koluna. Sirtin agrimaz dikislerin yorulmaz.

benim de oyle. Sutun var ki biri dolduruyor midesini. Buyudukce ikisini ayni anda emmeye baslarlar. Bir de uzun uyursa ikisini de aliyor beninki kisa uyursa biri yetiyor
Uzun uyumaz canim bizimki maalesef. Emziği de almıyor öğürüyor. Yatarak emzirmeyi de beceremedim gitti

Kızlarrrr bebeğim 24 Şubat salı günü 19:00 da sezeryanla Dünya'ya geldi :) çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin :) 40 hafta 4 günde hala Kanala inmediği ve suyum da geldiği için mecbur kaldık inşaallah çabucak toparlanırız darısı bekleyen herkesin başına inşaallahh :))

Gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün :KK46::nazar:

Günaydın anneler.. kizim emmiyor mememi aliyor ama iki sefer cekip birakiyor :KK43: sutumde sagip veriyorum iki ogun anca yetiyor
. dun doktordaydik kilo kaybediyormus kizim nasil kilo aldircam bir akil verin kixlar :KK43:

Silikon ucla emzirmeyi denedin mi? Benimki öyle emiyo.

Günaydın anneler.. kizim emmiyor mememi aliyor ama iki sefer cekip birakiyor :KK43: sutumde sagip veriyorum iki ogun anca yetiyor
. dun doktordaydik kilo kaybediyormus kizim nasil kilo aldircam bir akil verin kixlar :KK43:

Cnm benim kizda öyleydi.hastanenin emzirme birimine gittim damagini uyardi hemşire.yine almazsa evde yapicam artik.
Dr eldiveni giyip önce parmagini emziriyosun agzini acip yalanmaya başlayınca parmagini damaginda gezdir hafif hafif hemen emme isteği geliyor.tabi bu işlemi yaparken göğsün acik dursun sonra hemen göğsünü ver maşallah cok cok emiyor ;)

Back
X