2015 Şubat Anneleri

Sorma yaa bise degil belimiz boynumuz tutulcak bi de bunun ise baslamasi var offf offf
İşe başlama kısmını düşünmek bile istemiyorum :KK57:
Benim sırtım boynum çok ağrıyor zaten bi de üstüne meme uçlarım yara onun acısı of offfff.
Süt sağma makinası sipariş ettim gün içinde sağayım gece onu vereyim diye ama bazı yerlerde 40 çıkmadan sütünüzü sağmayın yazıyor. Kararsızım :KK43:

Benim sırtım boynum çok ağrıyor zaten bi de üstüne meme uçlarım yara onun acısı of offfff.
Süt sağma makinası sipariş ettim gün içinde sağayım gece onu vereyim diye ama bazı yerlerde 40 çıkmadan sütünüzü sağmayın yazıyor. Kararsızım :KK43:
Nolcakki ben sagiyorum arada disari fln cikmm gerekiyosa.once reddediyomus biberonu sonra mecbur kalinca aliyomus.bakiyo sicak meme yok:)emzirme rituelini tum zorluguna ragmen cok seviyorum.hazir evdeyken emsin sipa.iki bucuk ay sonra zaten biberon cocugu olcak kismen:(

Nolcakki ben sagiyorum arada disari fln cikmm gerekiyosa.once reddediyomus biberonu sonra mecbur kalinca aliyomus.bakiyo sicak meme yok:)emzirme rituelini tum zorluguna ragmen cok seviyorum.hazir evdeyken emsin sipa.iki bucuk ay sonra zaten biberon cocugu olcak kismen:KK43:
Kızıma yakın olmak dışında hep acı çekiyorum valla. Kv de uyuz ediyo beni, zırt pırt gelip başını okşuyo çocuğumla arama giriyo,emiyo mu öteki memeyi ver bilmem ne. Başbaşa emzirdiğim zamanlar bende mutluyum ama.
Işe dönünce 3 saat süt iznimiz olacak 1 yada 2 kez biberon alır o sırada, biberona alışmasın diye medela calma biberon alayım diyorum akış hızı anne memesi gibiymiş.

Aynen bende veriyorum çokta güzel emiyor valla benide emiyor işte tek sıkıntımız genzine kaçırma olayı
memenin ucunu isaret parmagin ve orta parmagin arasinda tut. Sut.cok hizli gelirken hafif sık ozaman kacmiyor bogazina

bu sabahh benim oglan gaz sancisi ile uyandi yavrum ikiniyor ama cikan yoktu bende actim altini baktim daha acmamla kaka cis ikilisinin ustume boca olmasi bir oldu . :) sizlere sorum su niye surekli ya altini acinca yada temiz bez baglayinca siciyor olabilir.cokmu titiz anlamadimki daha 3 haftalik ama kullandigimiz bez haftasindan buyuk

bu sabahh benim oglan gaz sancisi ile uyandi yavrum ikiniyor ama cikan yoktu bende actim altini baktim daha acmamla kaka cis ikilisinin ustume boca olmasi bir oldu . :) sizlere sorum su niye surekli ya altini acinca yada temiz bez baglayinca siciyor olabilir.cokmu titiz anlamadimki daha 3 haftalik ama kullandigimiz bez haftasindan buyuk
Cnm nasıl bi gaz sorunumuz var bizimde var ya çok üzülüyorum dün doktora gittik bir damla verdi ama pek işe yaramadı daha içim gidiyor oğluşum ıkınınca ıyku uyutmuyor gazlar tam uykuya dalacak sancı geliyor uyanıyor uykulu uykulu ağlıyor çocuğum bunun bir çaresi yok mu arkadaş ya? Günde 3-4 saat ancak uyuyabiliyor .

Eheheh geçmiş olsun.
Bu durum bebeklerin ortak özelliği sanırım. Geçen gün 20 dakka içinde 3 kere altını değiştirdim :KK45:

Bızımkı de genede ciş yapıyo bi kere de kaka yaptı :) alt açılırken bacakları hareket ediyo rahatlıyolar galiba ondan yapıyolar bence :)

Kızıma yakın olmak dışında hep acı çekiyorum valla. Kv de uyuz ediyo beni, zırt pırt gelip başını okşuyo çocuğumla arama giriyo,emiyo mu öteki memeyi ver bilmem ne. Başbaşa emzirdiğim zamanlar bende mutluyum ama.
Işe dönünce 3 saat süt iznimiz olacak 1 yada 2 kez biberon alır o sırada, biberona alışmasın diye medela calma biberon alayım diyorum akış hızı anne memesi gibiymiş.
Bende avent var fena degil gibi o daha iyiyse onuda alirim valla:)bizim 1,5 saat ya.ama evim yakin oglen fln emzirmeye giderim diye dusunuyorum insallah.benim kv bizde olunca cat diye odama daliyo.bende beni oyle ciplak gorsun istemiyorum.kac kere soyledim anlamiyo.karismasalar olmaz yaa vazife gibi

Cnm nasıl bi gaz sorunumuz var bizimde var ya çok üzülüyorum dün doktora gittik bir damla verdi ama pek işe yaramadı daha içim gidiyor oğluşum ıkınınca ıyku uyutmuyor gazlar tam uykuya dalacak sancı geliyor uyanıyor uykulu uykulu ağlıyor çocuğum bunun bir çaresi yok mu arkadaş ya? Günde 3-4 saat ancak uyuyabiliyor .

Gaz için masajlar falan var. Onları denedin mi?

Hanımlar merhaba
Yarın hesaplanan tarihimiz doluyor bizimde. Bugun sabah kasigimda ufak bir agriyla uyandim. Acaba mi dedim ama agri dagildi sonra.
Simdi de yarim saattir karnimin sol alt tarafi agrimaya basladi ve gecmiyor. Azalmiyorda. Acaba dogum sancisi baslamis olabilir mi?
Akinti nişan düşmesi kanama su gelmesi vs olmadi

Kızlar gaz sancısı için bebeklerinize hummananın kimyonlu rezene çayından verin benim kız daha içer içmez sol omzuma alıp surtını sıvazladığın an çıkarıyor gazını maşallah bence hemen deneyin derim :KK49:

yokk serefrazim dogurmadim
hiçde dogurucu gibi bi halim yok su an valllaaa
vahide , yasemin4 , var dogurmayan
hebele ve seherabdul hastanedeydi en son

Az kaldi hadi yakindir insallah beklmek cok zor rabbim kurtarsin hepinizi

evine ne zaman gidiyorsun sen canim
oy oyy buyuklerden baya çekiyorsunuz Alalh yardimciniz olsun
bakalim ben ne halt edicem

Haftaya gitmek istiyoz da bu toto duzelmeden 13 saat yol gidilmez ki oyy oyy

Bnm de kilo vermem durdu , aynı duruyo kilolar :/

Dogumdan sonra eve gelince 5 kg gitmisti bidaha tartilmadim hic cok acikip yiyom sut olsun diye verdim mi hic sanmiyom valla

Canim ben kizimi yatarak emzirirdim

Gece ben de oyle yapiyom ama sag sol meme donusumunde bedenimn yonunu degstrmek bile kabir axabi oldu saolsun benm adam benden cok dogum yorgunu ona sesimi duyurana kadar bazen bi saat ayni pozsyonda yamuk sekilde kaliyorum omurgam belim sirtim heryerim goctu resmen. Bu gece cok kez kiz memede uyuyakalmisim oyle sinir oldum adama da kendime de. Hamilelikte iyiydi bakimi bana da dogumdan sonra havlu atti herifim :63:

emzik niye vermek istemiyorsunuz ki. Uykuya dalmak icin kendini guvende hissetmesine yardim eder. Kimisi her agladiginda veriyor oyle olmaz tabi. Ben sadece uykuya gciste kullandim oglumda bunda da oyle yapicam verdim bakalim. Buyuk kardes isin zor kismiymis. Yari yatar sekilde emzirmeyi dene. Bir tarafina yastiklari yig kolunu yastiga koy bebegin kafasini da koluna. Sirtin agrimaz dikislerin yorulmaz.

benim de oyle. Sutun var ki biri dolduruyor midesini. Buyudukce ikisini ayni anda emmeye baslarlar. Bir de uzun uyursa ikisini de aliyor beninki kisa uyursa biri yetiyor

Emzige karsi degilim de iki nedenden veresim yok biri emmeyi birakirsa korkum iyice alissin isistiyorum Once memeye bunun mantikli aciklmasi yok sadece ilkim emmediginden travmatik bilincaltimdan kaynakli bi acaba bu. Bi diger nedenim buyuk kizs emzigi cok zor biraktrdik hala unutmaz simdi gorunce geri donus yapabilir diye cunku su an cildirnis gibi davraniyor her tur bebeklige acigiz en azindan biraz alissin bebekli hayata diye bekliyorum. Gece o gormeden bebis dalasiya verdim emzigi yine Uyuyunca aldim simdilik

Gunaydin herkese. Babalik iznindeki baba uyuyor cocuklar ve anne uyanik. Zaten bugun izni bitiyor.
Kendini sıkıyor iih diye ses yapiyor kaka yapamadi bir turlu bu kiz.

babalar bizden lohusa :KK53:

Dogum yapan arkadaşlar tebrik ediyorum hepinizi saglikla huzurla büyütün inşallah darisi bekleyenlere tez zamanda bi avazda kolaylıkla inşallah

Kizlar bebise saglik ocagi 15.gunde kullansin diye devit vermisti.dr da trio diye bi damla verdi icinde a c d vitamini var.o yuzden devit vermiyirum.sizler nasil yapiyosunuz?

Poff ya babamin durmadan büyük kızımla ugrasmasi beni cok geriyor acayip stres oluyorum sözüm ona seviyor sevme sekli kizdirarak ama cocuk iyice huysuz oldu zaten devamli bi didisme cevaplasma inatlasma durumu. :mad:Basma iste damarina birak kendi haline cocuk zaten bunalımda diymi yooook anltamadim bisey de denmiyor ama bana da gunah ya iki arada stres topuna döndüm cildirtiyo bu durum beni. :KK62:Bi an once iyilesmek ve evime gitmek istiyorum noluuur yarabbm sifami cabuk ver

Ne alaka cnm ya ben sağmasam mahvalordum
Gaz için masajlar falan var. Onları denedin mi?
herşeyş deniyoruz her akşam banyo yaptırın ve masaj yapın yağla dedi doktor onu da yaptım dün yinede işe yaramadı kuzucuğum sıkıntı çekince çok üzülüyorum

Back
X