2015 Şubat Anneleri

Tecrübeli annelere soruyorum benim oğluşumu da bazen hırıltı gibi ses oluyor bakıyorum burnuna öle delikleri kapalı değil ortibebe çekme şeysi ilede çekmeyi denedim ama bişi gelmedi çünkü sıvı şekilde bir sümük fln yok. Snra peçeteyi uzun çubuk şekilde küçük olarak yaptım burnuna soktum sarı sümükler geldi nazikçe bu şekilde iki burnu da temizlemeye çabaladım o ses gitti gibi ama bu burun temizleme işi nasıl olacak bana öneride bulunur musunz?

Birde uyurken böle derin derin nefes alıyor gibi ara ara - burnu tıkalı fln die mi öle oluyor sizce?

Birde sizler düşen göbekleri ne yaptınız bizim düşen parça hala duruyor ?

Az kaldı 40'ımıza da annem bu haftasonu gidiyor :KK43: babamın doktor kontrolleri var die dönüyorlar bursaya ve haftasonu k.valide ile görümcemin biri geliyor ben 40 ımı annemle çıkarmk istemiştim ama babam burada çok sıkıldı bunaldı doktor kontrolleri de var o yüzden bişi diyemiyorum gitmelerine, ayrıca annem evde her türlü işi yapıyor bana hiç bişi yaptırmıyordu ben sadece bebeğe bakıyordum hatta bazen geceleri bebiş uyumadığında bende uyksuz yorgunum die o bebeğe bakıyor sallıyor uyutuyor ben uyuyordum şimdi k.valide gelince bu şekilde bana bakar mı birde yine çocukla geliyor çocuğa mı bakacak bana mı bakacaklar evde temizlik yemek v işlerini mi yapacaklar, ayrıca görümcem de küçük kızıyla geliyor 5-6 yaşlarında kızı evde çocuklarla onlar bana annem gibi bakar mı ki bilmiyorum ben mi hizmet etcem onlara, kalkıp çok eğilip doğrulunca iş yapınca karnımın içi acıyor o yüzden korkuyorum bişiler yapmaya iç dikişler açılır fln die:KK43: :KK61:

Otribebeyi deniz suyuyla kullanıyorum canım. Üç damla damlatıp çekiyorum.

Suyun siziyorsa bekleme git derim
Kızımda 1 hafta geldi sızma şeklinde ensonda su sınıra indi doguma aldılar 3 cm açıklıkla da bunda napıcamı bilemedim çocuhun kilosu kadar suyu olurmuş daha anca Afedersin yarım çay bardagı gelmistir 3 defa degiştim üstümü bu sefer ped koydum anlamadım offf off allah yardımcımız olsun

Kızlar doğum yapanlara soruyorum geceleri aşırı terliyomusunuz bildiğiniz sırılsıklam oluyorum dogumdan beri neden acaba?birde bebegin göbeği düştüğünde beri bütün kıyafetlerine sarı sarı sıvı bulaşıyo normal mi sizlerin de öyle mi?

Kızlar doğum yapanlara soruyorum geceleri aşırı terliyomusunuz bildiğiniz sırılsıklam oluyorum dogumdan beri neden acaba?birde bebegin göbeği düştüğünde beri bütün kıyafetlerine sarı sarı sıvı bulaşıyo normal mi sizlerin de öyle mi?
Dediklerinin hepsi bende az az oldu . Hatta bi gece uyandım tamamen şu içindeydim anneme sordum ben de o vakit olur demişti

Evet logusalık teri derler bizde çok terlemen gerekki hiç hasta olmayasın benim kv öle der hep şimdi annemde tutturmuş hiç kalkmıcsn logusalık terini atcan :KK48:

Ya kızlar bu kasılmalar sıcak basmaları ne zaman geccek çok sıklaştı:KK43:

meryemkuzu .!.:
Silikon ucla emzirmeyi denedin mi? Benimki öyle emiyo.
Onu nasil kullancam canm benimki agzina aliyor ama cekemiyor
Bende oyleyim canim ya hic terlemedigim kadar terliyorum

Dediklerinin hepsi bende az az oldu . Hatta bi gece uyandım tamamen şu içindeydim anneme sordum ben de o vakit olur demişti

Evet logusalık teri derler bizde çok terlemen gerekki hiç hasta olmayasın benim kv öle der hep şimdi annemde tutturmuş hiç kalkmıcsn logusalık terini atcan :KK48:
ayy vallaha sırılsıklam oluyorum emzirmek icin yataktan çıkamıyorum donuyorum ı garip hallerdeyim demek normalmiş ama geçer umarım bi An önce gerçi çok terleyince hızlı Kilo veriyorum sanki eski kilom döndüm on günde :KK16:

ayy vallaha sırılsıklam oluyorum emzirmek icin yataktan çıkamıyorum donuyorum ı garip hallerdeyim demek normalmiş ama geçer umarım bi An önce gerçi çok terleyince hızlı Kilo veriyorum sanki eski kilom döndüm on günde :KK16:
Bnm 5 kg kaldı :( pef , gider sanıyordum gitmedii

Normal doğum yapanlar bir sorum olacak benim dikişim çok az ve hiç ağrı yapmadı doğumdan beri hiç hissetmedim bile onun için herhalde azcık hoyrat davrandım unuttum orayı şimdi ağrı yine yok da sanki biraz kanama var gibi normal mi dr a gideyim mi ne dersiniz kendiliğinden iyileşir mi?

Back
X