2015 Şubat Anneleri

keske bunlr kadar buyuk olsa :)
ama kuçukken zor oluyor gerçekten,su an benimkilerin bagisikligi super ama bebekken dr dan çikmazdik biz
hele oglan kilo alir di hasta olurdu verirdi geri alirdi ondan hala kilosu geriden geliyor
ilk seneleri çok zor oluyor :KK43:
Deme öyle zaten çok korkuyorum.
Geleceğimi hiç parlak görmüyoruM.
İş güç.stres
Pek.eğlenceli görünmüyor
KeŞke güzelleştirebilsem

20 şubattı canım 40+5 im bugün.
2-3 cm açıklıgım varmış ama sancım yokk...
eve gittim duş aldım karnımı doyurdum hadtaneye gidiyorum yatışım yapılacak :)
Bu gece suno verilmeye başlayacakmış sabaha doğum olurmuş.

gelişmeleri bildirmeye çalışacağım

Dua edin bana :KK46::anneadayı::KK19:
Hadi allah yardimcin olsun canim. Kolay bir dogumun olur ins

Anne olmak bilmesende. Ninni uydurmakmış.

Pazara gidelim
Bir kiraz alalım
Pazara gidip bir kiraz alıp ne yapalım
Kulağımıza asalım

Tamamı uydurma.
Bir.insan bebeğe söyleyecek bir şarkı dahi hatırlamaz mı?
Ben de söylüyorum bu şarkıyı :))) ben armut alıyorum ama kiraz yerine :)) bi de kulağıma asmiyorum da happur happur happur huppur yiyelim diyorum :)))

Ben de söylüyorum bu şarkıyı :))) ben armut alıyorum ama kiraz yerine :)) bi de kulağıma asmiyorum da happur happur happur huppur yiyelim diyorum :)))
Gerçeğinde inek dana bir şeyler alıyorlar sanki :-)
O şekli biraz vahşi geldi.
Bir kaç ninni öğrenmek gerek.

saol canim
bugun nst de sanci bile çikmadi dusunebiliyormsun
artik napacagimi sasirdim kafam allak bullak oldu : (
aslinda ben onceki dogumlara gore daha geç kalmis sayilmam ama bu sefer niyeyse takdim iste dogmuyor diye : (((
Çocukların tatili için endişe ediyorsun ondan.

AA gidiyor musun.Allah yardımcın olsun.hadi halay başı sen ol biz de arkandan gelelim

Hayrlı akşamlar kızlar yorgun bitkin bil halde girebildim anca Pazartesi kontrole geldim hastaneye suyum azaldığı için direk yatırdı beni doktor suni sancı verdiler 8-10 saat kadar sancı çektim ama 1 cm den fazla açılmam olmadı dün sabah tekrar kontrol ettiler ama açılma hiç olmadı malesef ve sezeryana aldılar 10.30 da kızım dünyaya geldi çok şükür sağlıklı bir şekilde ama ben bittim desem yeridir spinal anestezi yaptılar fenalaştım üç defa kusmaya kalktım kusamadım hele ameliyattan sonra ki zamanları yazmak bile istemiyorum o derece ağır bir süreç geçirdim yarın inşallah çıkacağız ama tabi gazım çıkarsa :( yürüyorum ama hiçbir faydası yok zerre gaz gelmedi zaten pazartesi sabahından beri açım lokma yemek yok sadece çorba hoşaf başım öyle ağrıyor ki dayanamıyorum artık :(

Az önce mağazada Görevli bi kızla konuştum , 7aylık hamileymiş, vok korkuyorum doğumdan dedi. Nasıl üzüldüm ya yazık kızcağız :( dedim korkma Benm gibi korkak bile doğurduysa herkes yapabilir :)

Allah yardımcınız olsun canm bi avazda doğur inşallah

Hayrlı akşamlar kızlar yorgun bitkin bil halde girebildim anca Pazartesi kontrole geldim hastaneye suyum azaldığı için direk yatırdı beni doktor suni sancı verdiler 8-10 saat kadar sancı çektim ama 1 cm den fazla açılmam olmadı dün sabah tekrar kontrol ettiler ama açılma hiç olmadı malesef ve sezeryana aldılar 10.30 da kızım dünyaya geldi çok şükür sağlıklı bir şekilde ama ben bittim desem yeridir spinal anestezi yaptılar fenalaştım üç defa kusmaya kalktım kusamadım hele ameliyattan sonra ki zamanları yazmak bile istemiyorum o derece ağır bir süreç geçirdim yarın inşallah çıkacağız ama tabi gazım çıkarsa :KK43: yürüyorum ama hiçbir faydası yok zerre gaz gelmedi zaten pazartesi sabahından beri açım lokma yemek yok sadece çorba hoşaf başım öyle ağrıyor ki dayanamıyorum artık :KK43:
Gecmis olsun canim. Ilk gunler cok zor oluyor acil sifa versin allah.

Güya hava Almaya çıktım markete gidim dedim, aklım evde ya. bi saatte kac kez aradım nasıl bebek die :)

Güya hava Almaya çıktım markete gidim dedim, aklım evde ya. bi saatte kac kez aradım nasıl bebek die :)
çıktık canım
yavrum sürekli iç çekiyor epey ağlamış
sağlığı için diyorum ama insan dayanamıyor nedense annelik başka bişeymiş
canm cok geçmiş olsun

Hayrlı akşamlar kızlar yorgun bitkin bil halde girebildim anca Pazartesi kontrole geldim hastaneye suyum azaldığı için direk yatırdı beni doktor suni sancı verdiler 8-10 saat kadar sancı çektim ama 1 cm den fazla açılmam olmadı dün sabah tekrar kontrol ettiler ama açılma hiç olmadı malesef ve sezeryana aldılar 10.30 da kızım dünyaya geldi çok şükür sağlıklı bir şekilde ama ben bittim desem yeridir spinal anestezi yaptılar fenalaştım üç defa kusmaya kalktım kusamadım hele ameliyattan sonra ki zamanları yazmak bile istemiyorum o derece ağır bir süreç geçirdim yarın inşallah çıkacağız ama tabi gazım çıkarsa :KK43: yürüyorum ama hiçbir faydası yok zerre gaz gelmedi zaten pazartesi sabahından beri açım lokma yemek yok sadece çorba hoşaf başım öyle ağrıyor ki dayanamıyorum artık :KK43:
Spinal sonrasi bas ve boyun agrisi gibi seyleri ben de yasadim, Allah kolaylik ve saglik versin canim. Bebis hayirli olsun ayrica :)

Back
X