2015 Şubat Anneleri

Spinal sonrasi bas ve boyun agrisi gibi seyleri ben de yasadim, Allah kolaylik ve saglik versin canim. Bebis hayirli olsun ayrica :)
Sağolasın canım baş ağrısı en sona kalan oldu artık insan bi yerden sonra gerçekten dayanamaz hale geliyor

Hayrlı akşamlar kızlar yorgun bitkin bil halde girebildim anca Pazartesi kontrole geldim hastaneye suyum azaldığı için direk yatırdı beni doktor suni sancı verdiler 8-10 saat kadar sancı çektim ama 1 cm den fazla açılmam olmadı dün sabah tekrar kontrol ettiler ama açılma hiç olmadı malesef ve sezeryana aldılar 10.30 da kızım dünyaya geldi çok şükür sağlıklı bir şekilde ama ben bittim desem yeridir spinal anestezi yaptılar fenalaştım üç defa kusmaya kalktım kusamadım hele ameliyattan sonra ki zamanları yazmak bile istemiyorum o derece ağır bir süreç geçirdim yarın inşallah çıkacağız ama tabi gazım çıkarsa :KK43: yürüyorum ama hiçbir faydası yok zerre gaz gelmedi zaten pazartesi sabahından beri açım lokma yemek yok sadece çorba hoşaf başım öyle ağrıyor ki dayanamıyorum artık :KK43:
ben rezene götürüp içmiştim çok faydasını gördüm gaz için

Kizim tek gogsumu emmeye basladi simdide sutum yok 3 lt fazla su iciyorum uc fincan humana iciyorum incur suyu iciyorum tahin yiyorum daha ne yapmsm lazim sut oldun diye kizlar :(

Kendimi çok yorgun hissediyorum..
Bütün gün bebekle ugrasiyorum emzir bez değiştir kustugu kiyafetleri 3 posta değiştir camasir yika as bitmeyen bulasikla kavga et..daima gelen gidene karsi evi temiz ve duzenli tutmaya calis offf...

Bide kizla uğraş.. Bütün huyu suyu değişti taniyamiyorum evladimi.. Hayat gözümde nasilda büyüyor..

Cumartesi mevlidi okutuyoruz hayirlisiyla.. Sonraki hafta içi de annemler gidelim diyorlar..doğumdan sonraki hengamede günler nasip geçti anlamadim.. annem gidince yemek yapmaya yada yemeğe firsat bulurmuyum bilmem.. Bebeği tek basina birakamiyorum yanindan ayrilamiyorum bile kizim yüzünden.. Allahim yardim et

Bizimki de emip emip kusuyor tekrar basa donuyoruz sonra
Fazla fazla emiyor demekki senin fındık. Inşallah düzene biner beslenmeleri böyle onlarda huzursuz bizde :KK43:

Ha ha cok iyiymis gercekten:)kendi babana acabiliyo musun da tobe tovbe...ozel degil ama kurum boyle istiyo,bankaciyim ben:KK43:
Bende öyle dedim zaten :63: Kendi babamın yanında da emzirememki dedim.
Bu bankalar niye böyle yapıyor yaa

Burun icin ben sprey kuklaniyorum burnu nemli tutuyor o hirlama gecti o pisligi de hapsurarak atiyor spreyi yapinca hapsuruyo 4 5 dafa rahatliyor doktorunla gorus ben kendim aldim
Bizim doktorda sprey verdi de ben burnunda basınç olur mu diye korkuyorum kullanmadım daha. Damla şeklinde serum fizyolojik kullanıyorum o da yeterli gelmiyor sanki.
Ağız temizliğini düzenli yapıyor musun peki, yapıyorsan nasıl yapıyorsun?

Benim fıstık gazlı,uykuya dalamıyo,huzursuz.. Karnı gurul gurul hep,hıçkığı bol,benden gürültülü gaz çıkarıp kaka yapıyo,ıkınıp ıkınıp domates gibi kızarıyo yavrum :)
Sütüm yetiyo mu yetmiyo mu bilmiyorum yine de mama takviyesi yapıyorum,açgözlü biraz.. Gündüzümüz gecemize karıştı işte ama hayat onunla çok daha güzel kuzum benim :) en azından sizler gibi kv terörü yaşamıyorum çok şükür,Allah yardımcınız olsun :KK66:
Sağolasın :)
Benim kızda öyle ya, aynı şikayetler.
Kakası sarı bide günde 3-4 kez çiş yapıyor sütüm yetiyor diye düşünüyorum doğru mu düşünüyorumbilmem.
Siparişini verdiğim pompa geldi bugün bir göğsümden 50 ml süt çıktı( kvnin sütün yok diye sinirimi bozması olmasa daha çok çıkabilirdi belki), sonrasında da emzirdim pompanın sağamadığını kızım çekti. Bugün iki haftalık oldu.Bu haftada bir öğünde kaç ml ihtiyacı var acaba?

Neden sağılmazmış?
Canım ilk 40 günde meme bebeğin ihtiyacına göre kendini programlıyormuş ona göre süt üretiyormuş. Eğer fazla süt,meme ucu yarası vs yoksa sağmayın diyolar ama benbugün sağmaya başladım.:63:

Ahmet tunanin bütün bezleri kakali ve acayip çiş yapiyor koca çocukgibi dolu bezleri .. Erkek cçocuğu olunca kestiremiyorum da normal mi degilmi

Fazla fazla emiyor demekki senin fındık. Inşallah düzene biner beslenmeleri böyle onlarda huzursuz bizde :KK43:

Bende öyle dedim zaten :63: Kendi babamın yanında da emzirememki dedim.
Bu bankalar niye böyle yapıyor yaa

Bizim doktorda sprey verdi de ben burnunda basınç olur mu diye korkuyorum kullanmadım daha. Damla şeklinde serum fizyolojik kullanıyorum o da yeterli gelmiyor sanki.
Ağız temizliğini düzenli yapıyor musun peki, yapıyorsan nasıl yapıyorsun?

Sağolasın :)
Benim kızda öyle ya, aynı şikayetler.
Kakası sarı bide günde 3-4 kez çiş yapıyor sütüm yetiyor diye düşünüyorum doğru mu düşünüyorumbilmem.
Siparişini verdiğim pompa geldi bugün bir göğsümden 50 ml süt çıktı( kvnin sütün yok diye sinirimi bozması olmasa daha çok çıkabilirdi belki), sonrasında da emzirdim pompanın sağamadığını kızım çekti. Bugün iki haftalık oldu.Bu haftada bir öğünde kaç ml ihtiyacı var acaba?

Canım ilk 40 günde meme bebeğin ihtiyacına göre kendini programlıyormuş ona göre süt üretiyormuş. Eğer fazla süt,meme ucu yarası vs yoksa sağmayın diyolar ama benbugün sağmaya başladım.:63:

Palavra bence canım ne alaka
Ben sağmasam patlardı göğüslerim sanırım
3üncü gün sağmaya başladım
Zaten şu 40 muhabbeti iyice bunalttı bu ara beni
:(

Bende varimm :KK43: bi hafta on gun bekleyebiliriz dedi bi de şok oldum tabii sanki omur boyu hamile halimle yasayacakmisim gibi geliyo :)

bugün bana da aynını dedi doktor
10 güne kadar bekleriz sonra hala gelmezse yatışını yaparız dedi :KK57:

pkasss, post: 39632916, member: 492100"]Bebek Mevlüt'ü nasıl yapılır ? Kadın erkek bir arada olamaz mı ?
Erkek kadin bir arada olmaz canim.. Ayni evde birbirine uzak odalar da ayri oturabilorler.. Erkek hoca okur ondada okunacak kurani edilecek sohbeti ..

Ben sadece kadinlari davet edicem biraz kuran okunacak biraz dua edilecek birazda sohbet hepsi 1 saat ancak sürer sonra ikram bu kadar

Benim daha en bastan 5 mart koymuştu son durak olarak suni sancı için.

birisi burda demişti ki kimdi hatırlayamadım
12. haftada çekilen usg de yazan beklenen doğum tarihim çıktı benim diye
dün baktım benim 12. haftadaki 1 mart görünüyor bari o doğru çıksa

Hayrlı akşamlar kızlar yorgun bitkin bil halde girebildim anca Pazartesi kontrole geldim hastaneye suyum azaldığı için direk yatırdı beni doktor suni sancı verdiler 8-10 saat kadar sancı çektim ama 1 cm den fazla açılmam olmadı dün sabah tekrar kontrol ettiler ama açılma hiç olmadı malesef ve sezeryana aldılar 10.30 da kızım dünyaya geldi çok şükür sağlıklı bir şekilde ama ben bittim desem yeridir spinal anestezi yaptılar fenalaştım üç defa kusmaya kalktım kusamadım hele ameliyattan sonra ki zamanları yazmak bile istemiyorum o derece ağır bir süreç geçirdim yarın inşallah çıkacağız ama tabi gazım çıkarsa :KK43: yürüyorum ama hiçbir faydası yok zerre gaz gelmedi zaten pazartesi sabahından beri açım lokma yemek yok sadece çorba hoşaf başım öyle ağrıyor ki dayanamıyorum artık :KK43:

Allah yardımcın olsun canım

Allahın izni ile Maralla senide aramıza alalım sonra bakalım forumun akibeti ne olacak.

her akşam gece doğurayım diye yatıyom ama sabah kalkıyom bişey yok
bugün kontrole gittim 10 gün bekleyebiliriz dedi doktor
dualarda buluşalım bizde süt kaka konuşalım artık yaaaa

Back
X