2015 Şubat Anneleri

Masallah size gozunaydin canim ne guzel saglikla almissin kucagina evladini..

Bende epidural normal dogum dusunuyorum su an tam 40.haftamdayim daha kanala bile inmedi. Demek ki bi anda dogum baslayabiliyo senin dedigine gore? Insallah senin kadar kolay dogururum epiduralden korkuyorum biraz ama :KK43:
evet canim bir anda basladi dogum.
Masallah size gozunaydin canim ne guzel saglikla almissin kucagina evladini..

Bende epidural normal dogum dusunuyorum acilma su an tam 40.haftamdayim daha kanala bile inmedi. Demek ki bi anda dogum baslayabiliyo senin dedigine gore? Insallah senin kadar kolay dogururum epiduralden korkuyorum biraz ama :KK43:
hic korkma canim epiduralden . hastanr koridorunda dolasirken epidurali bulanacok dua ettim :) tabi anestezi uzmani cok onemli ona dikkat et. benim 40+1 deki kontrolde hic belirti yoktu nisan gelmesi haric. hatta dogum basladiginda

#yasemin4 telefondan yazdigim icin duzgun yazamadim bir turlu. dogum basladiginda acilmam yooktuu. her sey bir anda ilerledi. yani moralini bozma hic. bebis gelecegi zamani biliyor. umarim sen de kolay dogum gecirirsin.

Kızlar geldim yatışım yapıldı nst bağlandım ultrason falan. Hala sancim 20lerde en fazla.
Şimdilik bir odaya yatışım yapıldı yarın değişecekmiş doğumdan sonra.
Suni bağlayacaklar şimdi galiba doktor çağırdi muayene odasindayim.

Annemle babam da yola çıktılar :)

her akşam gece doğurayım diye yatıyom ama sabah kalkıyom bişey yok
bugün kontrole gittim 10 gün bekleyebiliriz dedi doktor
dualarda buluşalım bizde süt kaka konuşalım artık yaaaa
Son günler Zaten zor geÇiyordu.
Şimdi.hiç geçme geçmez ama doğar bir ikiik güne on gün beklemeZ

Kızlar geldim yatışım yapıldı nst bağlandım ultrason falan. Hala sancim 20lerde en fazla.

Çok heyecanlı demi

kızlar ağlamaktan içim şişti çok üzgünüm bebeğim doymuyor sütüm kesildi iyice sabahtan beri ağlıyordu uyuyamıyor bile ağrısı var sandık ama meğer açlıktan ağlıyormuş annem pelte yaptı yedirdik beni bile o kadar iştahlı emmemişti yavrucum :KK61:
karnı doydu heralde şimdi mışıl mışıl uyuyor ben hala ağlıyorum
20 gündür yaşadığım stresi bir ben bir allah bilir size girip anlatamadım ama her günüm ağlamakla geçti her günüm acaba bugün ne arıza çıkaracak diye beklemekle geçti. eşime bişey anlatmadım daha büyük bir sorun yaşanmasın diye ama artık dayanamadım anlattım üstün körü çok ayrıntıya girmedim çok kızdı neden en başından söylmedin ben gelme derdim dedi banada kızdı kendin yapmışsın hiçbişeyi düşünmeyecektin kızımızdan başka dedi. sonuna kadar haklı ah şimdiki aklım olsaydı alırmıydım onu eve:KK61:
merak ediyorum nasıl vicdanı rahat başını yastığa koyabiliyor pislik kadın bide hacı olacak:KK61:
eşim bugün son bundan sonra bayramdan bayrama görür yüzümüzü dedi bir yanım derin bir oh çekiyor bir yanım daha büyük bir aile kavgası çıkmasından korkuyor:KK61:

bu arada sütü yetmeyenler veya mama verenler hangi mamayı kullanıyorsunuz sanırım bende mamaya geçeceğim şuan göğüslerimden 1 damla anca geliyor sıkınca

#yasemin4 telefondan yazdigim icin duzgun yazamadim bir turlu. dogum basladiginda acilmam yooktuu. her sey bir anda ilerledi. yani moralini bozma hic. bebis gelecegi zamani biliyor. umarim sen de kolay dogum gecirirsin.

Hastaneyle ilgili epidural konusunda hic kotu bi sey duymadim.tum tanidiklarim epidural sezaryen oldu genelde. Herkes gayet iyiydi. Bakalim ya bi gelsin de hayirlisiyla :( cok tesekkur ederim canim tadini cikar anne olmanin :)

bugün bana da aynını dedi doktor
10 güne kadar bekleriz sonra hala gelmezse yatışını yaparız dedi :KK57:

Ay etrafimdaki herkes iki hafta once dogururken ben de oyle olucak sandim tum islerimi hallettim. Annem de o kadar isi olmasina ragmen bi hafta once geldi ama bizim kiz naz yapio :))

Bakarsin bugun yarin gelir canim ya hic belli olmuyomus o. Allah biliyo gununu saatini saglikla gelsinler de..

Simdi ama on gun gelmezse yatisimiz yapilinca suni sanci vericekler di mi? Suni sancida epidural takiliyo di mi ya bi fark olmuyo herhalde. Ay kafamda deli sorular bi dogursaydik da biz de sut muhabbetlerine girseydik :)

Ayy ne guzel senin de guzel haberlerini alalim insallah canim allah kolaylik versin..

Kızlar bugün kontrole gittim kendim için rahim içi komple iyileşmiş epizyomi yapılan yerdeki şişlikler inmiş Dikiş kaybolmaya Başlamış ama ben Ağrı çekiyorum meğersem bizim dananın çıkarken yırttığı yet bu kadar acı veriyormuş idrar yaptığımız yerin dibi yırtılmış 40 çıkana kadar iyileşir dedi daha önce doğum yapan yırtılan varmı benim gibi hem epizyomi yapıldı hem Yırtık var doktor 3500 gibi Doğan bebeklerde olabiliyor dedi ne kadar sürede iyileşiyor bilen yazarsa sevinirim

kızlar ağlamaktan içim şişti çok üzgünüm bebeğim doymuyor sütüm kesildi iyice sabahtan beri ağlıyordu uyuyamıyor bile ağrısı var sandık ama meğer açlıktan ağlıyormuş annem pelte yaptı yedirdik beni bile o kadar iştahlı emmemişti yavrucum :KK61:
karnı doydu heralde şimdi mışıl mışıl uyuyor ben hala ağlıyorum
20 gündür yaşadığım stresi bir ben bir allah bilir size girip anlatamadım ama her günüm ağlamakla geçti her günüm acaba bugün ne arıza çıkaracak diye beklemekle geçti. eşime bişey anlatmadım daha büyük bir sorun yaşanmasın diye ama artık dayanamadım anlattım üstün körü çok ayrıntıya girmedim çok kızdı neden en başından söylmedin ben gelme derdim dedi banada kızdı kendin yapmışsın hiçbişeyi düşünmeyecektin kızımızdan başka dedi. sonuna kadar haklı ah şimdiki aklım olsaydı alırmıydım onu eve:KK61:
merak ediyorum nasıl vicdanı rahat başını yastığa koyabiliyor pislik kadın bide hacı olacak:KK61:
eşim bugün son bundan sonra bayramdan bayrama görür yüzümüzü dedi bir yanım derin bir oh çekiyor bir yanım daha büyük bir aile kavgası çıkmasından korkuyor:KK61:

bu arada sütü yetmeyenler veya mama verenler hangi mamayı kullanıyorsunuz sanırım bende mamaya geçeceğim şuan göğüslerimden 1 damla anca geliyor sıkınca
Canım bu saatten sonra toparlan artık üzme kendini süt arttırıcı Şeyler ye lactamil iç hummana al iç mama ben bilmiyorum ama bilen yazar zaten inş toparlanırsın

annem yarın gidiyor bebeekle kalyorum bi başıma
yemek ev işi bebek yetişebilecekmiyim bilmiyorum
canım sıkılıyor düşünmeekten ağlayasım var

Kizim tek gogsumu emmeye basladi simdide sutum yok 3 lt fazla su iciyorum uc fincan humana iciyorum incur suyu iciyorum tahin yiyorum daha ne yapmsm lazim sut oldun diye kizlar :KK43:
benim pediatrim yeni dogan 20. gununde dogum kilosuna gelebilir diyor
su an bebegin kilosu ne kadar canim?

Hanımlar çok fenayim.
sabahtan aksam 7 ye kadar saat basi sancim vardi. Sıklaşmasini bekleyeyim derken baktim camasirda kahverengi lekelenme var. Biraz da kan. Hadi dedim esime bi hastaneye gorunelim

Ebe alttan muayene etti acilman yok bebek asagida inmemis daha dedi. Nst ye bagladilar sanci maksimum 28 lerde. Sancinda yok dedi. Ama ebenin sancin yok dedigi anda bile canim yaniyordu.
Doktoru aradi durumu anlatti. Yatis teklif ettiler yada eve gidip sabah kontrole gelebilirsin dedi ebe.

Eve gelmeyi tercih ettim ama evde sancilar daha beter bir hal aldi. Sabahi edemem gibi geliyor. Ama hastanede de mudahalelik bir durum yok. Napicami şaşırdım

Back
X